Shopify Support

Når du vælger at samarbejde med MCB, er du sikret support på din Shopify Shop. Vi er både certificeret Shopify Partner og Shopify Expert, og så foregår alt selvfølgelig på dansk.
shopify_plus_isae

Hvordan hjælper vi dig?

Hvis du gerne vil sove trygt om natten og vide, at du altid har en samarbejdspartner, der hjælper dig med at drive den bedste Shopify Shop, så er du heldig. MCB er nemlig både certificeret Shopify Partner og Shopify Expert - derfor yder vi den support, du behøver.

 

Vi har ét fælles mål med alle vores kunder; succes online. Og det er ikke noget, vi oplever ved kun at hjælpe med at udføre opgaver, vedligeholde resultater, vækste og markedsføre. Vi sørger nemlig også altid for, at du føler dig tryg og godt informeret. Derfor yder vi den support, du behøver, hvis der opstår problemer med din Shopify Webshop.

 

Og er der tale om et mere dybdegående problem, har vi en dedikeret partnerkontakt hos Shopify, der står klar til at give en hånd med 24/7. Det betyder, at du er sikret, at dit problem bliver løst, så du hurtigt kan komme videre med det vigtigste… At sælge dine produkter.

Når du opretter en Shopify Shop, er du altid sikret fri, dansk support fra Shopify selv via e-mail. Derfor kan du altid række ud med både spørgsmål, problematikker og behov for sparring.

 

Men…

 

Hvis du alligevel synes, at du har behov for hurtigere support, en tryg sparringspartner og et samarbejde, der tilgodeser netop din forretning, så står MCB klar til at hjælpe.

 

 

Kontakt os nu

Mød dit Shopify team

Mads

Mads Høegh Kongensgaard

Shopify Tech Lead
Thomas Nygaard

Thomas Nygaard

Shopify Developer
Jesper Ransborg

Jesper Ransborg

Front-end Developer
Lasse Bech Eiler

Lasse Bech Eiler

Ecommerce Solution Architect
Jacob Lykke

Jacob Lykke

Art Director

Vores services

monitor

Udvikling

Vi er eksperter inden for programmering til håndtering af alle opgaver vedr. Shopify, herunder frontend-, backend- og apps. Vores udviklingsteam skræddersyer dagligt Shopify løsninger, og derfor kan vi altid hjælpe dig videre - også hvis noget fejler.

tools

SLA-aftale

Vores team er eksperter i at håndtere tekniske problemer. Når du har en SLA-aftale med os, vil vi analysere, diagnosticere og løse problemerne for dig - hurtigt, så din webshop igen vil være fuldt funktionsdygtig på ingen tid.

suport

Support på integrationer

Når du har en integration fra ERP, PIM, DAM eller din fragtløsning til Shopify, bliver du hurtigt gjort ukampdygtig, hvis integrationen fejler. Heldigvis kan vores integrationsteam hurtigt hjælpe dig og overvåge integrationen.

Derfor bør du samarbejde med MCB

Derfor bør du samarbejde med MCB

MCB er Shopify Partner, certificeret på platformen, og så har vi over 20 års erfaring med e-commerce.

Det betyder, at vi ved, hvad vi arbejder med! 

Vi er hele tiden up-to-date med seneste nyt og hjælper dagligt en lang række virksomheder i deres rejse på Shopify. Så om det er hjælp til den nyeste app eller feature eller blot til annoncering via Google eller Facebook - så sidder vi klar.

En betroet partner til integrationer

En betroet partner til integrationer

Vi laver integrationer til virksomheder, der leder efter en smidig og skalerbar deling af data mellem deres systemer.

POS, ERP, PIM og fragt er kendt for os, da vi har integreret disse til et utal af Shopify Plus Shops og backend-systemer.

Med den ekspertise får du ikke bare hjælp til integrationen fra A til B, du får også en partner, som også vil udfordre dig gennem hele processen for at sikre dig den absolut bedste og mest succesfulde løsning.

For ingen virksomhed har kun en enkelt og simpel arbejdsgang - og sådan skal det heller ikke være.

Din Shopify Experts Partner

Vi er din Certified Shopify Expert Partner. 

 

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

shopify-experts-partner

 

 

Kontakt os nu

Hos os møder du altid den samme kontaktperson

For at yde den bedste service bliver du matchet med en af vores medarbejdere, så du altid møder denne samme kontaktperson, når du har brug for support til Shopify.

 

Ud over en fast kontaktperson sammensætter vi en en SLA-aftale, der giver dig den ro i maven, du behøver. Derfor tilbyder vi også et ugentligt eller månedligt møde med din faste partner, så du altid har mere end 20 års e-commerce erfaring med på rejsen.

 

Med vores status som Certificeret Shopify Partner og én af de eneste Shopify Experts i danmark, lover vi kvalitetsarbejde og et kendskab til platformen, som ikke findes mange andre steder.

Derfor tør vi godt sige… 'You name it, we do it'.

 

Vi vil gerne være din foretrukne sparringspartner og stræber efter en tillidsfuld relation - hvad end der er tale om detaljeorienterede spørgsmål, et behov for større guides eller en intro til, hvordan du selv tager over på opgaver og opbygger egne erfaringer.

 

Vi oplever især et behov for hjælp til:

 

  • ADHOC support til frontend fejl
  • Løbende vedligehold og optimering af shops
  • Opdatering på nyheder og trends fra Shopify

 

 

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Shopify cases.

Ofte stillede spørgsmål om Shopify support

Hvad indbefatter Shopify support?

Support direkte hos Shopify inkluderer forskellige ressourcer og tjenester, der er tilgængelige for Shopify-brugere for at hjælpe dem med at drive deres webshop effektivt. Heriblandt er 24/7 kundeservice, dokumentation og vejledninger, community support og Shopify Help Center.

Supporten fra Shopify kan variere afhængigt af din abonnementsplan. Højere planer, såsom Shopify Plus, kan have adgang til ekstra supportressourcer og prioriteret support. Det anbefales at udforske de forskellige supportmuligheder og ressourcer, der er tilgængelige for at få mest muligt ud af din Shopify-oplevelse.

Hvad er en SLA-aftale?

En SLA-aftale (Service Level Agreement) er en kontrakt eller aftale mellem en serviceudbyder og en kunde, der fastlægger de forventede serviceniveauer og leveringsbetingelser. En SLA-aftale definerer typisk de tjenester, der leveres, og de målbare kriterier, der skal opfyldes for at sikre en vis kvalitet og pålidelighed.

En SLA-aftale er normalt udviklet for at skabe gennemsigtighed, etablerede forventninger og sikre en vis kvalitetsstandard mellem serviceudbyderen og kunden. Det er vigtigt for begge parter at forstå og acceptere vilkårene i SLA-aftalen for at sikre en gensidigt fordelagtig og vellykket forretningsrelation.

Få support til Shopify i dag

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager