Umbraco Heartcore

Som din Certified Umbraco Partner hjælper vi med Umbraco Heartcore, så du får en headless CMS-løsning baseret på Umbraco CMS.
umbraco_gold_isae

Oplev potentialet med Umbraco Heartcore's headless CMS

Umbraco Heartcore er en cloudbaseret, headless CMS-løsning baseret på Umbraco CMS-teknologien - Umbraco Heartcore og Umbraco CMS udspringer derfor fra den samme kerne. Heartcore har dog ikke helt samme funktionaliteter som CMS-løsningen. Det er fx ikke muligt at gøre brug af templates. Til gengæld har løsningen andre og mere specielle muligheder bl.a. ift. Graph QL.
Umbraco Heartcore er desuden headless versionen af Umbraco Cloud - en managed og hosted version af Umbraco CMS.

 

Løsningen giver dig mulighed for at oprette, administrere og levere indhold på tværs af forskellige kanaler og enheder, og den indeholder altså alt det grundlæggende fra det traditionelle CMS, men i stedet for templates bruges en REST API til at requeste data.

 

Et headless content management system eller et headless CMS er kort fortalt et backend only content management system.

 

Det er derfor et CMS uden frontend, og det indeholder udelukkende en indholdsdatabase i backend med et API, der sørger for at levere dit indhold til et hvilket som helst andet system. Det er altså stedet for oprettelse, lagring og vedligehold af alt dit content. Og samtidig stedet, hvor du kan styre alt content på din hjemmeside. Det betyder, at dine indholdsskabere slipper for at beskæftige sig med et væld af kanaler og komplicerede applikationer, der bare tager til i antal, i stedet kan de gøre brug af en tilpasset teknologi, der omfavner hele dit content-univers på én gang.

 

Dit content vil dog ikke blive vist nogen steder, med mindre du kobler en frontend på - uanset om der er tale om en webshop, et website eller en app.

 

Med Umbraco Heartcore kan du altså bruge Umbraco til at administrere indholdet, men du kan præsentere det indhold på forskellige platforme og enheder ved hjælp af API'er. Det giver dig fleksibilitet til at oprette websteder, mobilapps eller andre applikationer, der kan trække indholdet fra Umbraco Heartcore. Og det er en god mulighed, hvis du har brug for at levere indhold på tværs af forskellige kanaler og enheder.

 

Umbraco Heartcore tilbyder et intuitivt interface til at oprette og organisere indhold, hvor brugere kan strukturere indhold ved hjælp af forskellige datatyper og felttyper. Det understøtter flersproget indholdsstyring og giver også mulighed for at definere brugerroller og tilladelser.
Det sikrer en stor fleksibilitet.

 

Umbraco udviklere kan desuden bygge brugerdefinerede frontend-applikationer og forbinde dem til Heartcore via API'er for at hente og vise indholdet. Det giver mulighed for at tilpasse præsentationen af dit content efter behov.

 

 

Kontakt os nu

Vores Umbraco Heartcore services

monitor

Implementering og migrering

Vi hjælper med at implementere Umbraco Heartcore og migrere dit eksisterende Umbraco CMS, så du møder en problemfri overgang og maksimal dataintegritet.

levering

Integrationer

Vi kan integrere dit Umbraco Heartcore med forskellige tredjepartsplatforme og plugins, så du oplever en samlet løsning, der opfylder dine forventninger.

tumbsup

API-integrationer

Vi kan integrere med 3. parts apps og -systemer såsom CRM-systemer, e-handels- og marketingplatforme og meget mere ved hjælp af Umbraco Heartcore's API’er.

tandhjul

Tilpasning og udvikling

Vi tilbyder tilpasning og udvikling af funktionaliteter og moduler til din Umbraco Heartcore-løsning, så du får et website, der lever op til dine forretningsbehov.

megafon

Skræddersyet webdesign

Vores eksperter i webdesign kan skabe et unikt og brugervenligt layout til dit Umbraco Heartcore-website. Fokus er på din virksomheds brand og målgruppe.

suport

Support

Vores team er eksperter i at håndtere tekniske problemer. Vi analyserer, diagnosticerer og løser problemet for dig, så din platform bliver fuldt funktionsdygtig.

Mød dit Umbraco team

Morten

Morten Overgaard Mønsted

Project Manager & Frontend Developer
Mathias

Mathias Givskov Hansen

Tech Lead
Bjarne Fyrstenborg

Bjarne Fyrstenborg

Developer, Umbraco MVP
Jesper Ransborg

Jesper Ransborg

Front-end Developer
Leif

Leif Pedersen

.Net Developer

Et headless CMS med Umbracos funktionaliteter

Med Umbraco Heartcore vil du opleve en revolutionerende tilgang til indholdsadministration.

 

Med headless-mulighederne får du frihed til at designe og levere indhold på tværs af forskellige kanaler og platforme uden, at det koster dig yderligere tid og ressourcer. Og sammenholdes det med Umbracos omfattende værktøjer og funktioner, kan du skabe, administrere og optimere indholdet på en intuitiv måde, der er tilpasset din målgruppes behov.

 

Et headless CMS med Umbracos funktionaliteter åbner derfor op for en mere fleksibel og skalérbar indholdsoplevelse.

 

Som nogle af de væsentligste funktioner i Umbraco Heartcore kan nævnes:

 

  • Inkluderet Umbraco Cloud hosting.
  • Inkluderet Umbraco Forms, som hjælper dig med at indsamle data via bl.a. kontaktformularer.
  • Inkluderet Umbraco Deploy.
  • Tildeling af brugerroller så du kan styre, hvem der har adgang til hvad.
  • Funktioner, der gør det nemt at arbejde med flere sprog.

 

Derudover vil du også opleve:

 

Managed API: Umbraco Heartcore dækker alle krav til CMS bl.a. fordi brugergrænsefladen er let at tilgå og opsætning af alt fra datatyper og sider til elementer sker strømlinet. Dit content bliver desuden automatisk tilgængeligt gennem løsningens managed API, som genereres og holdes opdateret ved ændringer.

 

GraphQL API: Umbraco Heartcore har indbygget GraphQL funktionaliteter, hvilket bl.a. betyder kortere load tider for brugere. GraphQL bruges til dataforespørgsler mod API’er, og derfor kan du bede om nøjagtig den data, du har behov for, og derved kun få den relevante data tilbage.

 

CDN Delivered: Umbraco Heartcore leverer CDN-funktioner ved hjælp af Cloudflare, som har et globalt CDN.

CDN hjælper med at fordele trafikken på tværs af flere servere og sikre, at indhold har høj tilgængelighed, og så sørger det også for at forbedre sikkerheden.

 

Versionering og historik: Umbraco Heartcore gemmer en komplet revisionshistorik for hvert stykke indhold, hvilket giver dig mulighed for at spore ændringer og rulle tilbage til tidligere versioner efter behov. Det hjælper med at sikre nøjagtighed og gendannelsesevne i dit indholdsstyringsflow.

 

Skalerbarhed og ydeevne: Da Umbraco Heartcore er en cloudbaseret løsning, kan den håndtere stigende belastninger og skaleres i overensstemmelse hermed. Det sikrer en pålidelig ydeevne, selv når du håndterer store mængder indhold, data og trafik.

 

Indbygget analytics: Umbraco Heartcore indeholder indbyggede analytiske værktøjer, der giver dig indsigt i dit indholds præstation. Du kan spore besøgsdata, måle engagement og dermed træffe informerede beslutninger baseret på analyserne.

 

 

Kontakt os nu

Din Certified Umbraco Partner

Vi er din Certified Umbraco Gold Partner og Umbraco Commerce Partner. Og i vores Umbraco team finder du en mangeårig Umbraco MVP.

 

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

umbraco_gold_plus_isae

 

 

Kontakt os nu

Hvornår giver det mening at bruge headless CMS?

Hvornår giver det mening at bruge headless CMS?

Det er en fordel at bruge et headless CMS, hvis du skal levere indhold på flere platforme på samme tid. Med en sådan løsning vil du nemlig kun have ét samlet datagrundlag, som øjeblikketligt kan skubbes ud på relevante kanaler - dog med frontend designs, der er optimerede de forskellige platforme og målgruppe.

Har du svingende trafikmængder bl.a. pga. sæsonbetonede salg, kan det også være en fordel med en adskilt frontend, idet du så kan skalere fx gennem CDN. Og fordi det også kan betyde hyppige ændringer i design eller funktionaliteter, kan du automatisere mange af dine arbejdsgange og på den måde spare både tid og ressourcer.

Det betyder, at Umbraco Heartcore ikke altid er den mest ideelle løsning for små projekter, da det hurtigt kan vise sig at være et for omfattende setup.

Hvilken Umbraco Heartcore plan skal du vælge?

Hvilken Umbraco Heartcore plan skal du vælge?

Umbraco Heartcore tilbyder 4 forskellige prissammensætninger. De adskiller sig ift. inkluderede features, men alle har fokus på nødvendige funktionaliteter ved en headless-løsning. Alle planer indeholder derfor CDN og hosting på Umbraco Cloud.

De 4 planer omfatter:

  1. Umbraco Heartcore Mini
  2. Umbraco Heartcore Starter
  3. Umbraco Heartcore Professional
  4. Umbraco Heartcore Enterprise

Find mere information om priser og funktioner her.

Hvordan fungerer Umbraco Heartcore?

Hvordan fungerer Umbraco Heartcore?

Umbraco Heartcore leveres med en række API-endpoints, der gør det muligt for dig at vise indhold fra Umbraco på websites, apps, smartwatches eller enhver anden platform, du benytter dig af.

Ethvert projekt der påbegyndes på Umbraco Heartcore bruger det gennemtestede Backoffice som funktion til både editor, lager- og leveringsservice af content - hvad end der er tale om tekster eller grafiske medier. Alt indhold sendes så gennem et Content Delivery Network (CDN) ved hjælp af Cloudflare for at sikre hurtig levering af indhold til dine forskellige frontends.

Heartcore gør det derfor muligt for dig at drive en lang række forskellige typer af websites med Umbraco - det kan endda også være websites, der kører på en anden platform end .NET.

Det siger vores samarbejdspartnere

Social og Sundhedsskolen
Vi er selv meget uformelle, og det var også det, vi ledte efter i et burea. Det kan godt blive for stort ved bureauer, hvor der er mange græsgange. Så vi var ude efter noget uformelt, og hvor vi er i øjenhøjde med dem, vi taler med. Og det har vi oplevet hos MCB.

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Tine, som altid har været nem at komme i kontakt med, og hun har lyttet til os og udfordret os.

MCB har været meget lydhøre og grebet vores ideer og ført dem ud i livet for os. Og de har gjort det på en måde, så det ikke føles som salg for enhver pris. Bo har flere gange har været meget ærlig, når løsninger og ideer ikke har kunne svare sig økonomisk for os. Og den ærlighed er vi glade for.

Tania Fogh Sørensen

KOMMUNIKATIONSMEDARBEJDER HOS SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN MIDT- OG VESTJYLLAND
Amukurs

Vi har med amukurs.dk skabt en fed løsning!

 

Portalen indeholder mange komplekse og tunge integrationer, som fungerer godt og samtidig er så optimerede, at det hele kan køre på en Umbraco Cloud løsning.

Morten Overgaard Mønsted

TECHNICAL PROJECT MANAGER HOS MCB

En omfattende løsning der kombinerer Umbraco Heartcore og Umbraco Commerce

Med Umbraco er det også muligt at drive e-handel via en webshop. Vi anbefaler, at det foregår gennem Umbraco Commerce.

 

I 2023 annoncerede Umbraco, at de havde opkøbt virksomheden bag Vendr - Vendr ecommerce er et modul, der gør det muligt at drive webshops på Umbraco CMS. Vendr sikrer, at du kan oprette og administrere din online butik direkte fra Umbraco's CMS-interface. Det er som Umbraco bygget på .NET-teknologien og har en række features, der gør det nemt at administrere din e-handelsvirksomhed både ift. produktstyring, kundeadministration, betalingsgateway-integration og meget mere.

Med denne annoncering tog Umbraco et stort skridt mod at blive en bedre løsning til e-commerce, og nu er endnu et skridt blevet taget.

Til Codegarden 2023 blev det nemlig offentliggjort, at Vendr er blevet til Umbraco Commerce

 

Ved at kombinere Umbraco Heartcore som dit indholdsmanagement og Umbraco Commerce som din e-handelsplatform kan du opbygge en omfattende og skræddersyet løsning, der kombinerer både indholdsadministration og e-handelsfunktionalitet. Det betyder, at du åbner op for muligheden for at udnytte de avancerede funktioner i begge platforme til opbyggelse af en robust og skalerbar online butik. Og det giver dig mulighed for at levere indhold og produkter på tværs af forskellige kanaler og platforme, alt sammen styret fra Umbraco Heartcore.

Dine besøgende vil derfor opleve en sammenhængende og personlig oplevelse, hvor de kan udforske indhold og produkter på en intuitiv måde.

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Umbraco cases.

Ofte stillede spørgsmål til Umbraco Heartcore

Hvad er Umbraco Heartcore?

Umbraco Heartcore er en cloudbaseret headless CMS-løsning, der giver dig mulighed for at oprette og administrere indhold og levere det til forskellige platforme og enheder via en REST API.

Hvordan sammenligner Umbraco Heartcore sig med andre headless-produkter?

Heartcore er bygget på erfaringen og feedbacken, der stammer fra Umbracos lange historie som et open source CMS.

Denne erfaring har ført til en brugervenlig backend og en fleksibel redigeringsoplevelse.

Hvordan adskiller Umbraco Heartcore sig fra Umbraco CMS?

Umbraco Heartcore er den headless version af Umbraco CMS og fokuserer primært på at levere indhold til forskellige kanaler og enheder via API. Umbraco CMS er en traditionel CMS-løsning, der inkluderer frontend og backend.

Hvordan kan jeg integrere Umbraco Heartcore med andre applikationer?

Umbraco Heartcore tilbyder en REST API, der gør det nemt at integrere med forskellige tredjepartsapplikationer og systemer. Du kan bruge API'en til at hente og opdatere indhold fra Umbraco Heartcore.

Hvordan håndteres sikkerheden i Umbraco Heartcore?

Umbraco Heartcore tager sikkerhed alvorligt og tilbyder forskellige sikkerhedsfunktioner, herunder brugertilladelser, adgangskontrol og beskyttelse mod uautoriseret adgang.

Hvad koster Umbraco Heartcore?

Umbraco Heartcore har 4 forskellige prisplaner; Umbraco Heardcore Mini, Umbraco Heardcore Starter, Umbraco Heardcore Pro og Umbraco Heardcore Enterprise, som alle adskiller sig på funktionsniveau. Dog sikrer de alle en strømlinet headless oplevelse, og de indeholder som standard både CDN og hosting på Umbraco Cloud.

Har du brug for hjælp til Umbraco Heartcore?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director