Umbraco integrationer

Er du interesseret i at arbejde med nogle af de mest intelligente integrationer på markedet? Så lad Umbraco arbejde med resten af ​​dine tjenester.
umbraco_gold_isae

Umbraco integrationer

Vores team af eksperter lever for at gøre dit liv lettere. Vores indgående kendskab til Umbraco CMS-platformen gør os til en af ​​de bedste partnere for Umbraco-brugere. Men vi brillerer virkelig, når det kommer til vores evner med Umbraco integrationer.

 

Umbraco er en open source platform. Det betyder, at platformen har mulighed for at nå ud og oprette forbindelse til tredjepartsplatforme via en åben API. Da MCB er en Umbraco Certificeret Udvikler, kan vi udnytte det til din fordel.

 

Herunder vil vi tage et dybdegående kig på, hvordan MCB kan udnytte Umbraco’s integrations-muligheder til at maksimere og vedligeholde din tilstedeværelse på nettet.

 

 

Kontakt os nu

Vores services

monitor

Umbraco API integrationer

Integrationerne lader dig bl.a. konvertere kundegenereret information til værdifulde forretningsapplikationer. Gennem disse tredjepartsintegrationer hjælper vi virksomheder med at udvikle en bedre forståelse af deres eksisterende og potentielle kunder.

kunde

Ordre- og kundestyringsapps

Når en virksomhed begynder at vokse, bliver manuel ordresporing en omfattende og ressourcekrævende opgave. Automatisering af ordre- og kundestyringsaktiviteter hjælper derfor med at skabe en problemfri oplevelse for både dig og dine kunder.

tandhjul

ERP integrationer

De her e-handelskomponenter bruger en database til at forbinde uafhængige systemer lige fra lager til forsendelse og regnskab. Værktøjerne forbinder derfor dine processer og procedurer for fremtidssikrede kundeoplevelser og forretningsdrift.

levering

Brugerdefinerede lagerapps

Lagerstyring gør det muligt for detailhandlere at opdage købsmønstre, hvorfor der kan genereres pålidelige prognoser. Nogle gange er den ideelle app til dig ikke tilgængelig i nogen app-butik. Hvis det sker, kan vi hjælpe dig med at udvikle den rigtige.

suport

SLA og support

Har du ikke tid til at vente på Umbraco HQ? Vores team er eksperter i at håndtere tekniske problemer. Vi analyserer, diagnosticerer og løser problemet for dig - hurtigt, så dit Umbraco site vil være fuldt funktionsdygtig igen på ingen tid.

tools

Brugerdefinerede funktioner

Som Shopify-appudviklere har vi indset, at USP'er giver virksomheder mulighed for at opnå en fordel i forhold til deres konkurrenter. Så uanset hvilke funktionaliteter du har behov for, når du vil give den bedste og mest brugervenlige oplevelse, kan vi udvikle det for dig.

Mød dit Umbraco team

Morten

Morten Overgaard Mønsted

Project Manager & Frontend Developer
Mathias

Mathias Givskov Hansen

Tech Lead
Bjarne Fyrstenborg

Bjarne Fyrstenborg

Developer, Umbraco MVP
Jesper Ransborg

Jesper Ransborg

Front-end Developer
Leif

Leif Pedersen

.Net Developer

Hvorfor bruge MBC til Umbraco integrationer?

Mange Umbraco-brugere er allerede tilfredse med platformen. Så spørgsmålet er derfor; 'Hvorfor er der behov for flere integrationer?'

 

Vi ved allerede, at Umbraco er et fantastisk CMS i sig selv. Men ved at være i stand til at forbinde med et væld af tredjeparts apps og tjenesteudbydere, får du og dit team mulighed for at tage jeres websted til det næste niveau.

For at få mest muligt ud af integrationerne er det vigtigt, at du har et team af Umbraco-eksperter på din side. De vil sørge for, at dine integrationer udføres på den rigtige måde. Derfor er MCB klar til at hjælpe.

Udnyttelse af Umbraco Marketplace

Umbraco Marketplace stiller et væld af værktøjer til din rådighed. Det betyder, at du her kan få adgang til alle de apps, Umbraco kan integrere med. Det er dog nemt at blive overvældet af mængden af ​​tilgængelige muligheder, og derfor kan MCB hjælpe dig med at navigere og dermed finde frem til de integrationspakker, der passer bedst på dig. 
 
At arbejde med MCB betyder, at du ikke engang behøver at bekymre dig om at navigere på Umbracos markedsplads. Vi tager de korrekte Umbraco-integrationspakker og anvender dem på dit CMS-dashboard.
Hver pakke kan hjælpe dig med at tilpasse et websted til en bestemt branche eller funktion.
Lad os fx sige, at du ønsker at oprette en webshop. Her har Umbraco flere pakkemuligheder til den branche. Men du kan også udnytte MCB's ekspertise og være sikker på, at vi installerer den bedste e-handelspakke til dig.

Lad os udforske nogle af de Umbraco-pakker, MCB kan hjælpe dig med at få integreret på din egen hjemmeside.

uSkinned
Denne integrationspakke leveres med drag-and-drop-redigering og en global design-editor. Designere kan dog også vælge mellem et stort udvalg af responsive temaer. Og du kan også tilslutte dit websted til Google Tag Manager og Google Analytics for at hjælpe med at holde dit det SEO-venligt.

Denne integrationspakke giver MCB mulighed for at designe den hjemmeside, der er perfekt til dig. Og det er lige meget, om du starter en blog eller driver et digitalt bureau i Downtown Manhattan.

Vores team kan også nemt anvende et plugin til vitale analysesoftwares som Google Analytics og Google Tag Manager.

LanguageWire
MCB bruger denne Umbraco-integration til at betjene internationale kunder. LanguageWire giver os nemlig mulighed for nemt at oversætte dit indhold til et andet sprog.

Med LanguageWire kan dit indhold, og som et resultat, dit produkt eller service nå ud til millioner af flere mennesker med et klik på en knap. Tænk på den vækst du således kan opleve i din virksomhed uden den store indsats. 

MCB gør arbejdet for dig. Resultatet er, at du kan frigøre din tid til at fokusere på at betjene dine kunder og vækste din virksomhed.

uMarketingSuite
Denne pakke fra Umbraco er marketingmedarbejderens drøm. Denne pakke af integrationer giver nemlig brugerne mulighed for at udføre avancerede marketingfunktioner. Og bedst af alt, så kan de tilsluttes ethvert Umbraco-websted.

Det vil sige, at du kan finde ud af, hvilken af dine marketingmaterialer der fungerer bedst gennem A/B splittest, du kan lave den perfektekundeavatar ved at bruge Umbracos 360° profileringsfunktioner og meget, meget mere.

Denne alt-i-én marketingpakke er bragt til dig af certificerede Umbraco-udviklere. Det betyder, at pakken er udviklet til dig for at få mest muligt ud af Umbraco. Du vil have adgang til ethvert af de marketingværktøjer, som de store bureauer har. Uanset om du er et lille boutique-bureau eller håndterer multinationale kunder, kan MCB hjælpe dig med at få mest muligt ud af uMarketingSuite.
 
 
Kontakt os nu

Din Certified Umbraco Partner

Vi er din Certified Umbraco Gold Partner og Umbraco Commerce Partner. Og i vores Umbraco team finder du en mangeårig Umbraco MVP.

 

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

umbraco_gold_plus_isae

 

 

Kontakt os nu

Intelligente integrationer

Intelligente integrationer

Umbraco integrationer er nogle af de mest intelligente på markedet. Fra at oversætte din webside til at give dig en kickass e-handelsplatform, kan Umbraco få det hele gjort
Og vi yder selvfølgelig den support, du behøver.
MCB sørger for din vækst

MCB sørger for din vækst

MCB kan hjælpe dig med at udnytte Umbracos e-handelsværktøjer, så du vokser og skalerer. Uanset om du er en mellemstor eller stor virksomhed, får du alt, hvad du behøver for at give en fantastisk e-handelsoplevelse.

Uanset om du vil introducere nye mærker, målrette mod nye markeder eller vedtage en longtail-strategi, vil Umbraco give dig den plads, du har brug for til at vokse.

Det siger vores samarbejdspartnere

Social og Sundhedsskolen
Vi er selv meget uformelle, og det var også det, vi ledte efter i et burea. Det kan godt blive for stort ved bureauer, hvor der er mange græsgange. Så vi var ude efter noget uformelt, og hvor vi er i øjenhøjde med dem, vi taler med. Og det har vi oplevet hos MCB.

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Tine, som altid har været nem at komme i kontakt med, og hun har lyttet til os og udfordret os.

MCB har været meget lydhøre og grebet vores ideer og ført dem ud i livet for os. Og de har gjort det på en måde, så det ikke føles som salg for enhver pris. Bo har flere gange har været meget ærlig, når løsninger og ideer ikke har kunne svare sig økonomisk for os. Og den ærlighed er vi glade for.

Tania Fogh Sørensen

KOMMUNIKATIONSMEDARBEJDER HOS SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN MIDT- OG VESTJYLLAND
Amukurs

Vi har med amukurs.dk skabt en fed løsning!

 

Portalen indeholder mange komplekse og tunge integrationer, som fungerer godt og samtidig er så optimerede, at det hele kan køre på en Umbraco Cloud løsning.

Morten Overgaard Mønsted

TECHNICAL PROJECT MANAGER HOS MCB

Vær banebrydende inden for ecommerce

Takket være vores viden om Umbraco-integrationerne kan vi virkelig tage din e-handelsvirksomhed til næste niveau.
 
Da MCB er en Umbraco-certificeret udvikler, kan vores team trække det meste ud af Umbracos e-handelsstatistikker og funktioner. Her er blot nogle få af de funktioner, vi bruger til at optimere din virksomhed.

Headless ecommerce
Det, der gør Umbraco så fantastisk til e-handel, er, at dets integrationer tilbyder en headless cloud-baseret løsning. Som et resultat kan vi meget nemt integrere med Umbraco, og så er vi allerede nået langt ift. at forene indhold med handel. 

Din Umbraco platform kan derfor give dine kunder den bedste shoppingoplevelse. Og det giver også butiksejere mulighed for hurtigt og nemt at tilføje nye funktioner.

Umbracos eCommerce-integrationer eksisterer på en API-first framework. Det betyder, at det er nemt at tilføje andre apps og tjenester, hvis du skulle få behov for det.

Teamet hos MCB kan sørge for, at din hjemmeside får det meste ud af denne cloud-baserede ramme.

PIM-funktioner
Umbraco og MCB arbejder sammen for at hjælpe dig med at styre dit lager bedre. Med MCB, der styrer platformens avancerede katalogstyringsfunktion, vil du være i stand til at holde øje med alle produkter.

PIM gør det også muligt at automatisere og forenkle eventuelle manuelle processer. Det gælder lige fra administrering af varenumre og SKU-koder til håndtering af dit websteds indhold.

 

Prissætning
Hvor meget nemmere ville dit job som e-handelsbutik være, hvis priserne blev håndteret for dig? De ter heldigvis muligt!

Prissætningsværktøjerne i Umbraco giver dig mulighed for at udnytte kunstig intelligens til din virksomhed. MCB kan hjælpe dig med at overvåge markedstendenser og justere priserne på dit lager i overensstemmelse hermed. Vi kan også indstille dit websted til at justere priser baseret på dine konkurrenter.
Det er normalt en manuel opgave, som vil tage meget tid. 

B2B markedsføring
Takket være MCB og Umbraco behøver du ikke begrænse dig. Købere på din platform kan nemlig få mulighed for at  administrere deres egne administratorkonti. Og du kan også tilføje nye købere og sætte købsgrænser.

Vi kan også hjælpe dig med at udnytte platformen til at opretholde disse vigtige køberforhold. Du skal bare opsætte individuelle køberroller for dine B2B-kunder, og så vil du have mulighed for at give specielle priser, rabatter, forsendelse og betalingsbetingelser.

Det giver dig mulighed for at imødekomme hver enkelt køber for at sikre, at deres behov bliver opfyldt. Hvis du ønsker at gå med en B2B-løsning frem for B2C, kan MCB vise dig, hvordan du opnår dette gennem Umbraco.

e-handel i skyen
Når du bruger et team, der kender Umbracos e-handelsmuligheder, begynder du at udnytte skyens sande kraft. De tilgængelige e-handelsplatforme kan nemlig fungere med ethvert CMS, fordi det tilbydes som en SaaS-løsning.

Det giver MCB mulighed for at komme i gang med dit CMS med det samme. Derfor kan vi hjælpe med alle dine KPI'er via bl.a. dashboards og interfaces, og du kan nemt selv blive fortrolig med processerne. Der er ingen indlæringskurve, og det vil give dig en bedre kontrol over din butik.

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Umbraco cases.

Ofte stillede spørgsmål til Umbraco integrationer

Hvad er Umbraco integrationer?

Umbraco er et populært open-source CMS baseret på Microsoft .NET-platformen. Det giver brugerne mulighed for at oprette og administrere indhold på deres hjemmesider og applikationer. Umbraco kan integreres med andre systemer eller tredjepartsapplikationer for at udvide funktionaliteten eller mulighederne i Umbraco CMS.

Hvad er Umbraco Marketplace?

Umbraco Marketplace er et online marked, der er dedikeret til udvidelser, temaer og andre løsninger til Umbraco CMS. Her kan du opdage og downloade forskellige tilføjelser og ressourcer for at udvide funktionaliteten i din Umbraco.

Umbraco Marketplace giver mulighed for at finde integrationer og forbindelser til andre systemer og platforme. Disse integrationer gør det muligt for Umbraco at arbejde sømløst med eksterne applikationer som e-handelsplatforme, CRM-systemer, betalingsgateways og mere.

Tag dit Umbraco site til næste niveau

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director