FOKUS:
Cloud
B2B
B2C

Forbedret shopløsning letter den daglige arbejdsbyrde

Antalis A/S er en af Danmarks største leverandører af emballage, kantine- og rengøringsartikler samt papir, kontor og display produkter.

Antalis kom til MCB med et ønske om en forbedret webshop-løsning til at understøtte deres online salg.

Antalis havde allerede en velfungerende webshop, men meget af ordrehåndteringen foregik på klassisk vis - en både omfattende og tidskrævende proces for sælgerne.

 

Opgaven lød derfor på at flytte en større del af ordrerne online og dermed samle mange salgskanaler ét sted.

Avanceret løsning frigiver ressourcer

Der blev taget udgangspunkt i slutbrugerens behov. Med afsæt heri skabte vi en effektiv og brugervenlig webshop med både B2C og B2B salg.

 

Nem navigation og høj brugervenlighed gjorde det enkelt og hurtigt for kunderne at placere sine ordrer online fremfor at skulle omkring en sælger først. Og med placering af ordrer direkte i webshoppen, kunne sælgerne i stedet koncentrere sig om proaktivt salg fremfor indtastning og håndtering af ordrer.

 

Samtidig blev det (langt) nemmere for administratorer af løsningen at udføre sit arbejde fx i kraft af en avanceret og intelligent styring af kunder og priser. Investeringen i webshoppen betalte sig dermed ind i form af højnet effektivitet og øgede salgsaktiviteter.

Vi har fra starten haft store forventninger og avancerede krav til vores webshop, og det har været en lang rejse frem mod målet. Hele vejen igennem har MCB ydet professionel rådgivning og produceret en konkurrencedygtig shopløsning, som har styrket vores online performance markant

Steen Lysgaard, E-Business manager hos Antalis

80% af alle ordrelinjer modtages elektronisk

Resultatet af forbedringerne taler for sig selv:

 

Nu placeres 80% af alle ordrelinjer online (webshop og EDI), hvilket betyder, at mange af de forskellige salgskanaler er blevet samlet i webshoppen – et af målene med projektet.

 

Derudover er omsætningen i webshoppen også vokset støt med en 2-cifret procentsats de seneste år.

Michael Almstrup
Director

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Cloud cases.