FOKUS:
Shopify
B2C
B2B
Skræddersyet løsning

SKALERBAR SAMHANDELSPLATFORM PÅ SHOPIFY

Cowine er en virksomhed som nytænker måden at købe vin. Med fokus på bedre priser til vinbonden og bedre vin til vinentusiasten handles der vin direkte fra unikke vinhuse til forbrugeren. Og det kræver en helt særlig ecommerce platform.

Cowine startede som en idé ved frokostbordet, da corona var på sit højeste. Idéen blev til et projekt, som i øjeblikket drives ved siden af fuldtidsjobbet. Nu er ambitionerne og drømmene, at Cowine ikke længere skal være en kælderforretning, men i stedet vokse sig stor.

 

Med disse drømme følger der et behov for en platform, der kan bære det. Valget faldt hurtigt på Shopify, da det er en rendyrket ecommerce platform, som netop kan klare den skalering, virksomheden drømmer om. Derudover er ambitionerne at skabe et stort community mellem vinbønder og forbrugeren - her skal der komme videoer fra vinbønderne, så der bliver skabt et tættere bånd mellem disse.

“Mads har været genial, og vi har været utrolig glade for ham. Vi havde møder med mange forskellige bureauer før MCB,  men fra første møde med jer fik vi en ensidig idé om, at opgaven var forstået, og I kom hurtig med konstruktive idéer og forstod næsten vores behov bedre, end vi selv gjorde. Så med jeres ild i øjnene kombineret med vores gode idé var vi ikke et sekund i tvivl om, at MCB var det rette valg.

Grundet måden vi sælger vine på, har vi altid vidst, at vores webshop ikke skulle ligne den klassiske shop. Vi har fået mange specielle tilrettelser, da vores side ikke er en almindelig webshop, men i stedet skal fungere som man kender det fra crowdfunding sider.

I bund og grund har vi været rigtig glade for processen med MCB."

Jacob Dahl Andersen, co-founder

Samarbejdet med MCB

Det vigtige for Cowine var og er, at alle funktionaliteterne stemmer overens med måden, platformen skal fungere på. cowine.dk er ikke en traditionel webshop, og derfor blev den traditionelle Shopify løsning customized og tænkt på en ny måde, så det passede præcis til Cowine.

 

Deres vinbonde er, hvad der normalt vil være en t-shirt, hvor varianten er deres vine frem for størrelsen. Dertil har den enkelte vinbonde nogle fakta, der skal udfyldes. Disse vedrører blandt andet, hvilket land vinbonden er fra, vintyper, dyrkningsmetode og druer. Dertil bliver fælleskøbet først realiseret, når 100% af målsætningen for disse er opnået.

Cowines fremtid

Cowine gik online med deres Shopify webshop i midten af april 2022. Her tog webshoppen ret hurtigt markedet med storm, og tager man et kig på hjemmesiden har den allerede genereret meget trafik, og mange har taget del i fælleskøb.

 

Shopify er et nemt og brugervenligt system, men som alle andre systemer, kræver arbejdsformerne en tilvænning. Nu har stifterne sat sig for at blive 100 meter mestre i Shopify, så de kan lære alle de unikke muligheder, som Shopify tilbyder.

 

Et gennemgående formål hos Cowine er at give bedre priser til bonden og bedre vin til vinentusiasterne. Og med en skalerbar og stærk Shopify løsning er fundamentet lagt for, at dét budskab og formål kan blomstre og sprede sig hos danskerne.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Shopify cases.