FOKUS:
Cloud
B2C
Marketing

Når forretning bliver til venskab

Goldentime har i over et årti valgt at samarbejde med MCB. I dag er det et partnerskab, der beror på tillid, loyalitet og ikke mindst gode venskaber. Sammen har Goldentime og MCB derfor skabt et smykke-imperie, hvis rejse først lige er begyndt.

"Vi har altid været – og er fortsat – rigtigt glade for vores samarbejde med MCB. For os er MCB ikke blot et marketingsbureau. MCB er en del af vores team."

 

RIKKE BAUNBÆK, E-COMMERCE MANAGER

I 12 år har Goldentime.dk været med til at forsøde livet. Du finder her et bredt udvalg af eksklusive smykker, ure og accessories, og derfor er butikken det ideelle sted, når du vil forkæle dig selv eller en, du holder af med lidt ekstra lækkert, der kan sætte prikken over i’et på dit outfit. For som vi alle ved - så ligger djævlen i detaljen. Og netop den detalje kan smukke og kvalitetsrige smykker, ure og accessories fra de absolut bedste brands bidrage med.

 

Og så er det også vigtigt at huske, at smykker varer evigt. Det er derfor små investeringer, der kan glæde mange år ud i fremtiden.

 

Ud over en online shop har Goldentime en fysisk butik i hjertet af Holstebro. Her er 8 medarbejdere hver dag fuldt beskæftigede, så det sikres, at alle kunder - hvad end de handler fysisk eller online, møder den absolut bedste service.

Og netop den personlige service sørger for, at Goldentime skiller sig ud på et marked med et stigende antal konkurrenter. Det er vigtigt, at enhver kunde får en god oplevelse og møder en personlig kundeservice. Hver ordre behandles derfor nøjsomt, og altid vedlægges der en lille, personlig hilsen.

 

Det er ekstra arbejde, men for Goldentime lønner det sig. Kunderne kommer nemlig igen og elsker at handle i såvel den fysiske butik som i den online shop.

Et samarbejde med over et årti på bagen

Da goldentime.dk gik i luften for over 12 år siden begyndte en ny og ukendt rejse. Fra udelukkende at have erfaring med at drive en fysisk butik, skulle der nu trædes ud på de online marker. Og selvom forretningen er den samme, er fremgangsmåden og arbejdsområderne helt anderledes online. Her er det nødvendigt med et andet mindset og en forståelse for en lang række discipliner, der er både omskiftelige, avancerede og krævende. Og det betyder behov for ekstra hænder.

 

Dem fandt Goldentime hos MCB og på CMS'et, .CLOUD, som siden da har bidraget med ressourcer inden for både optimering og vedligehold af shoppens tekniske setup, der omfatter alt fra design, implementering, integrationer og meget andet, men især MCB's marketingafdeling bidrager i dag også med viden og ekspertise på forskellige områder herunder Google Ads, Facebook annoncering og SEO optimering. 

På hvert område sidder en specialist med stor viden og en lyst til at drive Goldentime til yderligere succes. Alt samles dog af den ene konsulent, som gennem alle årene har fulgt Goldentime, Malte.

 

Malte har for Goldentime været en enorm ressource, der jævnligt udfordrer shoppen med nye tekniske tiltag til øget performance og forslag, der bør testes af. Malte har i dag et bredt kendskab til Goldentime og den måde, som forretningen drives på, og derfor ved han, hvad han kan forvente af medarbejderne lige såvel, som han er realistisk ift. forretningsmål for det online virke. Sammen formår Malte og Goldentime derfor at lægge en opnåelig, digital strategi.

 

Det lange samarbejde har i dag affødt en stor tillid MCB og Goldentime imellem, hvor der stilles krav begge veje til udført arbejde. Intet bliver således overladt til tilfældighederne, og der hviler begge steder et ansvar for at yde og bidrage. Og netop den fremgangsmåde har gennem årene hjulpet til et øget salg og en vanvittig vækst lige fra starten af den online rejse med goldentime.dk, som altid er skridtet foran sine mange konkurrenter. 

 

Hver måned følges der op på forudgående indsatser og lægges planer for de fremtidige. Der tjekkes derfor jævnligt ind hos hinanden. Og på grund af den tætte placering af virksomhederne, besøger MCB ofte Goldentime, lige såvel som medarbejderne hos Goldentime bruger en arbejdsdag på kontoret hos MCB. Her er der altid en kop kaffe og gode snakke om både stort og småt klar.

 

Fra at være forretning er Goldentime derfor i dag en samarbejdspartner - og mere end det. Det tætte samarbejde haft nemlig også affødt venskaber, der netop også forpligter til altid at gøre sit bedste.

Der er store drømme for fremtiden

For mange online shops er tiderne efter Corona epidemien anderledes. Og der er derfor i nogle tilfælde en ny virkelighed, som man skal forholde sig til. Mange online shops kæmper for at holde sig oven vande - både fordi der opleves et stigende antal i konkurrenter, som også har set lyset i de online muligehder, men også fordi, at priskrigen er taget til. Forbrugerne er kritiske og ved, hvor de finder de bedste priser og bruger en lang række værktøjer til at sikre, at de får de varer, de søger til de mest fordelagtige rabatter.

 

Èn ting er derfor at bibeholde den høje, personlige service og blive end med at gøre det, som Goldentime altid har gjort. Noget andet er altid at være konkurrencedygtig på ikke bare priser, men også andre parametre som fx brands, levering og brugervenlighed. 

 

Dog ligger Goldentime lunt i svinget, og der opleves fremgang og vækst. Det giver derfor anledning til at drømme - og også at drømme stort.

 

Men hvad fremtiden byder på, er der endnu ingen, der ved. Måske skal der nye, store bands ind? Måske skal der ekspanderes uden for de danske grænser? Eller måske er der en helt tredje plan? Uanset hvad, så glæder MCB sig til at fortsat at være med på rejsen.

For selvom der ikke er nogle fastlagte planer for, hvad næste skridt skal være for goldentime.dk, så er én ting sikkert. Samarbejdet mellem MCB og Goldentime fortsætter, og venskabet rækker allerede ind i næste årti.

Malte Bolvig Hansen
Digital Marketing & CRO Specialist

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores marketing cases.