FOKUS:
Marketing
SEO
B2C

Forbedrede SEO med onsite optimering & linkbuilding

Grafical.dk er et online supermarked med alt inden for kontorartikler, husholdningsprodukter, hobbyudstyr, emballage og it-tilbehør for både private og virksomheder.

Med konkurrencefordele som et stort udvalg, prisgaranti og bonus på varekøb har Grafical formået at stille sig som en stærk spiller med over 10.000 anmeldelser på Trustpilot, den højeste kreditværdighed, 3 Gazelle-kåringer og diverse sponsorater med fokus på bæredygtighed, velfærd og helbred.

 

Derfor er det ikke så underligt, at din lommeregner eller arbejdspladsens whiteboards er fra Grafical, og at din ugekalender støtter GROW⎮FOR⎮IT.

Sådan forbedrede Grafical sin SEO strategi med fokus på onsite optimering og linkbuilding

Grafical har i flere år arbejdet med deres SEO-strategi og haft fokus på gode søgeord, når der blev skrevet nyt content til webshoppen. Derfor var der lagt en god grobund for yderligere optimering.

 

Hos MCB udarbejdede vi derfor en grundig gennemgang med et overblik over, hvad der kunne optimeres både ift. teknisk SEO og content lige såvel som Grafical blev præsenteret for brugbare og effektive værktøjer til deres SEO-arbejde som fx Ahrefs.

MCB har været gode til at skræddersy et forløb specielt til vores virksomhed, som har gjort det muligt for os selv at kunne arbejde videre med SEO-arbejdet in-house. MCB satte sig grundigt ind i vores virksomhed og vores marked, så SEO-arbejdet blev målrettet vores specifikke behov.

Carsten Lindhardsen, indehaver af Grafical

Det skærpede fokus på forbedringer i SEO-strategien, optimeringer onsite og den strategiske brug af linkbuilding gjorde, at Grafical formåede at øge deres organiske keywords med 10%, deres overordnede rank faldt med 25% og de oplevede en stigning på 2,5% i deres domain rating.

Hvorfor Grafical valgte MCB

Grafical valgte MCB til opgaven, da vi over en årrække har haft et godt samarbejde omkring udvikling af webshoppen, Grafical.dk. Derfor var det naturligt, at det gode samarbejde fortsatte på SEO-fronten.

Vil du gøre som Grafical?

Vil du gøre som Grafical og komme godt fra start med din SEO-strategi, eller trænger du til at få et skub i den rigtige retning? Så kontakt Lars.

Flemming C. Lund
Head of SEO & B2B Marketing

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores marketing cases.