FOKUS:
Magento
B2C

En virksomhed i vækst der kræver en skalerbar webshop løsning

Fra kun at være en lille butik i en sidegade til strøget i Esbjerg har Gymnastik og Ridesport løbende udvidet sortimentet, flyttet placering, fået webshop og to nye ejere – Ditte Damgaard og Kim Sørensen.

Meget er sket siden, Irene Christensen grundlagde virksomheden, og markante udviklinger og stor vækst kræver en webshop løsning, der er skalerbar, og som kan rumme volumen. Det kan Magento! Og det er netop i e-handelsplatformen Magento, at vi har opbygget Gymnastik og Ridesports webshopløsning. Derfor skal de aldrig være nervøse for at vokse ud af deres webshop.

 

Med Magento skal brugeren aldrig være bange for at vokse ud af platformen - den vokser i stedet for med brugeren. Og netop dét erfarede Gymnastik og Ridesport.

 

For os er det vigtigt at have et samarbejde med nogen, der ved, hvad de laver, og det gør Morten. Ofte når jeg ikke engang at forklare, hvad problemet er, før han har løst det. Vi er rigtig glade for samarbejdet og kan kun give vores varmeste anbefalinger. Der har aldrig været noget at sætte en finger på. Morten overholder aftalerne og løser vores problemer lynhurtigt. Jeg kan ikke give andet end mine varmeste anbefalinger.

Godt samarbejde gennem 10 år

Gymnastik og Ridesport tog kontakt til Morten for godt og vel 10 år siden efter anbefalinger fra deres netværk. Heldigvis har det gode samarbejde holdt fast lige siden.

 

Det er vigtigt at have et gennemsigtigt og løsningsorienteret samarbejde med vores samarbejdspartnere. I udviklingen af Gymnastik og Ridesports nye Magento platform har der løbende været dialog, hjælp og vejledning, når virksomheden havde behov for det i processen.

 

For at opnå succes med slutresultatet fokuserer vi meget på den individuelle kundes behov og udfordringer, så vi kan skabe lige præcis den løsning, de drømmer om. I dette tilfælde resulterede samarbejdet i, at Gymnastik og Ridesport har fået en brugervenlig og fleksibel webshopløsning.

Michael Almstrup
Director

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Magento cases.