FOKUS:
Shopify
B2C
Design
Optimering

Oprettede et nyt hjemmesidedesign på rekordtid

Lux By Jakobsen brænder for kvindemoden på den fede måde. Derfor finder du her en online shop, der gør meget ud af at finde de rigtige styles til de bedste priser. Derfor er det stedet, hvor du kan finde de items, der kan fuldende dit look, hvad end det er til hverdag eller fest.

Det primære mål er at tilbyde mere end bare en køber-sælger-relation, og derfor vil Lux By Jakobsen altid hjælpe dig som kunde med at vælge det rigtige tøj, så du udstråler selvsikkerhed og ser godt ud - og det er også selvom, der bare er tale om basisvarer.

 

Hos Lux By Jakobsen får du derfor som kunde altid en god oplevelse, da det netop er din shopping-rejse, der er i fokus. Og netop derfor er selve designet på hjemmesiden og en meget vigtig faktor.

Besøg luxbyjakobsen.dk og find alt det, du mangler til din garderobe. Tag fx et kig på det store udvalg af smukke kjoler til både hverdag og fest, lækre skjorter der kan fuldende ethvert look og behagelige bukser, der kan mikses med både sneakers og stiletter.

Vi skabte en ekstra salgskanal

Lux By Jakobsen valgte at igangsætte en målrettet indsats for at synliggøre passionen for mode. Og til det er der behov for et sammenhængende look, både når det kommer til udvalgte varer, kundeservice, brugervenlighed og hjemmesidedesign. For at give kunden en god oplevelse skal shoppen derfor være moderne og intuitiv at færdes på.

 

Derudover havde Lux By Jakobsen et ønske om at opleve et øget online salg og dermed få skabt en omnichannel via en sammenkobling af den fysiske butik og den online webshop.

Jeg er meget glad for jeres (MCBs) dygtighed og jeres kompetencer, som gør jeg pisse gode! I er fantastiske til at køre det ned på et niveau, hvor alle kan være med. I har formået at lave et pisse lækkert design til min hjemmeside, og jeres effektivitet har virkelig skinnet igennem fra start. I er nørder, og I går virkelig i dybden med tingene

Birte Jakobsen, Indehaver af LuxByJakobsen

Derfor blev det fastslået, at der var behov for et nyt webshopdesign, som i samarbejde med MCB blev udarbejdet i Shopify.

Et meget tæt samarbejde

For at nå i mål med ønsket om en designmæssigt flot og brugervenlig flade samt et ekstra ben på mulighederne for handel, blev der mellem Lux By Jakobsen og MCB udarbejdet en meget struktureret to-do liste. Den fremgik tilpas overskuelig, så alle parter altid vidste, hvor lang  i processen projektet med det nye hjemmesidedesign befandt sig.

 

En stor del af opgaven omhandlede også en grundig oplæring og intens gennemgang af Shopify, så Lux By Jakobsen fremover selv er fortrolige med bl.a. designændringer, forbedringer og optimeringer.

Hvorfor blev valget MCB?

Lux By Jakobsen valgte at samarbejde med MCB, da der allerede efter den første henvendelse blev reageret utrolig hurtigt på forespørgslen. Derudover foregik hele tilgangen til opgaven meget professionel og seriøs. Og så var de bare et ekstra plus, at både Lux By Jakobsen og MCB er godt fasttømret i det Midtjyske.

 

Vil du også gerne have rusket godt og grundigt op i dit hjemmesidedesign, vil du gerne i gang med en webshop på Shopify, eller har du behov for sparring på at skabe sammenhæng mellem din fysiske og din online shop? Så kontakt Rasmus.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Shopify cases.