FOKUS:
Cloud
B2C
Fragtberegner
Mængdeberegner
Omregningstabel

Specialudviklede funktioner i Cloud gav en øget omsætning på 237%

Sandshoppen er en dansk virksomhed beliggende i Herning, som tilbyder et stort udvalg af bl.a. grus, sand, flis, granit og sten. Mange af produkterne produceres af Sandshoppen selv med fokus på effektiv levering og kvalitet.

Med over 35 år i branchen kan du trygt handle hos sandshoppen.dk, som er eksperter i professionel levering af det materiale, du har brug for. Det kan bl.a. være via tiplæs, big bags eller kran/grab. 

Materialerne kan også hentes på egen hånd - døgnet rundt, og nemt betales med MobilePay. 

 

Hos Sandshoppen finder du kvalitetsprodukter, som naturen selv er leverandør af, og som nøje bliver fulgt fra udvindingen over rensningen til det færdige produkt. Derfor er kvaliteten altid helt i top.

Produkterne kan anvendes til alt fra byggeri til anlægsarbejde.

 

Så når du har behov for fx grus-, jord-, sand- eller stenprodukter samt råd og vejledning, bør Sandshoppen være dit første valg.

"Vi har hos Sandshoppen.dk fra starten af søgt en driftsikker webshop-løsning – og det har vi fået med MCB.Cloud.


MCB.Cloud sikrer desuden, at Sandshoppen.dk er 100% mobiloptimeret og meget brugervenlig, og det enkle design har sikret os en konverteringsrate, vi ikke turde drømme om fra starten af samarbejdet.


Ligeledes ønskede vi flere specielle features i form af mængdeberegner, som kan udregne materiale-mængder, hvilket har hævet vores konverteringsrate betragteligt, check out-funktion som kunne differentiere priser efter postnummervalg og pristabel, som kunne importeres via Excel-fil, så vi ikke selv skal opdatere priser manuelt, hvilket har været enormt tidsbesparende.


Vi oplever, at hele MCB-teamet tager vores forretning alvorligt, og sker der bump på vejen, så har de været gode til at få sat kursen igen.


Medarbejderne er i øjenhøjde, og hos Sandshoppen.dk sætter vi utrolig stor pris på, at der er fasttilknyttede marketing-medarbejdere på vores marketingindsatser, da det sikrer en kontinuerlig fremgang uden en masse forstyrrelser."

Simon Haubjerg Jørgensen, Forretningsudvikler og Digital Marketingansvarlig

MCB leverede specialudviklede funktioner i MCB.Cloud

Da Sandshoppen besluttede sig for at ekspandere forretningen mod det online univers, var der behov for udvikling af specialfunktioner - og derfor faldt valget på MCB’s egen platform, MCB.Cloud. På .Cloud er det nemlig muligt at være fleksibel og have høje forventninger til fremtiden.

 

I samarbejde med Sandshoppen og med fokus på ønskerne for en driftsikker webshop udviklede MCB 3 vigtige funktioner:

 

1. Fragtberegner

For at gøre det lettere at holde styr på fragtomkostningerne og logistikomkostningerne var der behov for en funktion, der kan vise priser alt efter, hvilket postnummer man som kunde skal have leveret et produkt til. Derfor blev fragtberegneren udviklet, som netop gør det muligt at differentiere priserne, så de ikke er ensartede.

Den tydeliggør over for kunden, at det er billigere at få levering i nærområdet frem for længere væk, og derfor er den et både let og intuitivt værktøj, der betyder stor gevinst for kunden såvel som for Sandshoppen. 

 

2. Mængdeberegner

Det kan være svært at beregne, hvor stor en mængde man har behov for af et enkelt materiale til et projekt. For at gøre processen lettere for kunden er mængdeberegneren derfor blevet udviklet, som med fokus på massefylde giver et godt overblik.

Og den er ikke blot god for kunderne, Sandshoppen oplever også, hvordan kundesupporten sparer meget tid og mange mandetimer på spørgsmål fra kunder, og den tid kan i stedet blive brugt på bedre kundeservice og yderligere salg. 

Og netop salget er også steget med udviklingen af mængdeberegner. Antallet af organiske besøg er steget markant, og potentielle kunder besøger derfor sandshoppen.dk hver måned for netop at udnytte mængdeberegneren.

 

3. Omregningstabel

Det nyeste skud på stammen er en specialudviklet omregningstabel. Den giver et visuelt godt overblik over, hvilke forskelle der er på at købe fx 1 ton af et materiale frem for 5 eller 10 ton. For eksempel fremgår det nu også, hvad 1 kubikmeter sand svarer til. Når vægten synliggøres, følger forskellen i prisen med, og derfor er der ikke længer behov for en lang række manuelle indtastninger for at se, hvad en mængde af et materiale vil koste sammenlignet med en anden mængde. Og derfor er det muligt at lave den mest nøjagtige bestilling.

I omregningstabellen er det også muligt at medtage fragttypen.

Som med mængdeberegneren gør omregningstabellen det også mere effektivt at besvare spørgsmål hos Sandshoppens kundeservice.

Resultaterne taler for sig selv

Spørgsmålet er så bare, om de mange timer lagt i specialudvikling og samtale frem og tilbage mellem Sandshoppen og MCB har betalt sig - heldigvis taler resultaterne for sig selv.

 

Sammenlignet med sidste år har Sandshoppen oplevet en øget omsætning på 237%. Det ses især, idet der er sket en stigning på 160% i ordreantallet samt en 30% større ordreværdi. Sandshoppen selv mener, at det netop er den hurtige og driftsikre hjemmeside, der ligger til grund for resultatet.

 

Konverteringsraten er i samme periode steget fra 1,23% til 1,78%, hvilket især skyldes de specialudviklede funktioner, der nu gør det både lettere, mere overskueligt og langt hurtigere at få fat på de materialer, som man har behov for.

Michael Almstrup
Director

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Cloud cases.