Shopify POS

Vil du effektivisere hverdagen og synkronisere din webshop med din fysiske butik? Så er Shopify POS løsningen for dig!
shopify_plus_isae

Hvad er Shopify POS?

Shopify POS står for “Shopify Point of Sale”, og er en point-of-sale software, der er udviklet af Shopify og bruges til at drive og systematisere fysiske butikker. Det er et komplet kassesystem med en stærk og brugervenlig platform, der gør det muligt at gennemføre betalinger, håndtere lagerstyring og kundeoplysninger på en enkel og effektiv måde.

 

Shopify POS er fuldt integreret med Shopify e-commerce platformen. Det betyder, at du med Shopify POS system kan administrere dit salg i butikken og e-handel ét sted. Systemet hjælper dig med: 

 

Intelligent lagerstyring
Shopify POS giver butikker mulighed for at spore lagerbeholdningen og administrere produkter på tværs af flere salgskanaler og flere lagerlokationer. Det gør det nemt for dig at få en opdateret oversigt over lagerbeholdning og sikrer, at du altid har de produkter, kunderne efterspørger. Samtidig slipper du for bekymringen om, at du sælger den sidste vare i den fysiske butik, og glemmer at melde varen som udsolgt online. Dén hovedpine slipper du for med Shopify POS. Det er også muligt at separere varekatalogerne, så man kan adskille butiksvarer fra online varer.

 

Omnichannel
Med Shopify og Shopify POS har du altid hele din butik med i lommen. Dette kan bruges til pop-up shops eller til at hjælpe kunden med at shoppe direkte ved hylderne i butikken. Du kan lave en ordre på udsolgte produkter eller få fremsendt produkter fra en anden butik, imens du står med kunden.

 

Samlet løsning
Shopify POS giver butiksejere mulighed for at behandle transaktioner og styre deres butikker fra deres smartphones eller tablets. Det er en samlet løsning, der er fuldt integreret med Shopify's e-handelsplatform, hvilket giver butiksejere en fuldendt forretningsløsning, der dækker både deres online og offline salg. Det gælder alt fra ordre, click and collect, rabatkoder, gavekort, produkter, varerlister og til købshistorik.

En af de største fordele ved systemet er integrationen med Shopify's webshop-platform. Da Shopify udvikler begge løsninger, er deres integration dyb og fuldendt, og dette sikrer, at alle de nyeste funktioner og opdateringer fra webshop-platformen også kan benyttes i POS systemet

 

Stærke kunderelationer
Sidst men ikke mindst går kundeoplysninger på tværs af din Shopify webshop og POS, så du kan opbygge stærke kunderelationer med målrettede marketingkampagner. Det giver dig muligheden for at identificere dine bedste kunder og opbygge stærke, relevante og varige relationer eller benytte loyalitetsprogrammer på tværs af webshop og fysisk butik.

 

 

Shopify POS er en kraftfuld og fleksibel Point-of-sale software, der er ideel til dig, der ønsker at drive en effektiv og velorganiseret forretning på tværs af alle dine salgskanaler til din fysiske butik og webshop.

 

 

Kontakt os nu

Mød dit Shopify team

Mads

Mads Høegh Kongensgaard

Shopify Tech Lead
Thomas Nygaard

Thomas Nygaard

Shopify Developer
Jesper Ransborg

Jesper Ransborg

Front-end Developer
Lasse Bech Eiler

Lasse Bech Eiler

Ecommerce Solution Architect
Jacob Lykke

Jacob Lykke

Art Director
Vores services
suport

Dansk Shopify POS Support

MCB sørger for, at du får den support, du har brug for - på dansk. Vi forstår din forretning, og hvordan du får mest ud af alle POS funktioner.

some

POS Custom App

Vi kan hjælpe dig med at udbygge POS funktioner med en custom app for at løse unikke kundebehov eller manglende funktioner hos dig.

04

Adgang til komplet POS system

På kontoret i Holstebro har vi et komplet POS system, der giver mulighed for, at du kan se og lære systemet at kende.

Hvorfor bør du have en POS-løsning?

Hvorfor bør du have en POS-løsning?

Er du i tvivl, om din forretning har brug for et POS-system?

Der er flere grunde til at have en POS-løsning: Systemet kan hjælpe dig med at behandle betalinger hurtigere, administrere lagerbeholdningen mere effektivt og overskueligt. Din lagerstyring bliver nemmere, og du slipper for manuelt at opdatere hjemmesiden, når en vare sælges i butikken. Du får detaljeret salgsdata, som giver et bedre datagrundlag for at træffe beslutninger om din forretning. Og når forretningen vokser sig større, kan du nemt tilføje flere betalingsmuligheder, flere butikker og mere lagerstyring - også på tværs af landegrænser og valutaer.

Fordele som i sidste ende kan føre til øget salg, forbedret kundeoplevelse og øget loyalitet hos dine kunder.

Hvordan kan MCB hjælpe dig med Shopify POS?

Hvordan kan MCB hjælpe dig med Shopify POS?

MCB er Shopify Partner og Shopify Expert, og vores eksperter har derfor omfattende erfaring med at opsætte og konfigurere Shopify POS. Og du kan være sikker på, at de altid holder sig opdateret på de nyeste muligheder.

Vi vægter dine individuelle behov højest, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i dine forretningsbehov og mål. Det er den eneste måde, vi kan skabe fundamentet for at designe og tilpasse en løsning, der passer præcist til din forretning. MCB hjælper med at opsætte og tilpasse kasseapparatets hardware og software og konfigurerer det med dine relevante salgs- og betalingsindstillinger. Vi har også vores egen POS station stående, som vi kan vise frem til læring og undervisning.

Når systemet er konfigureret, hjælper vi dig med at bruge platformen, så vi er sikker på, at du får det maksimale ud af det. Du får værktøjer og ressourcer, der hjælper dig med at administrere og opretholde dit POS-system over tid.

Hvorfor vælge Shopify POS?

Shopify POS er en af de mest populære POS-løsninger til detailhandlen, og det er ikke uden grund. Her er nogle af de mest markante fordele:

 

Integration med Shopify: En af de største fordele er integrationen med hele Shopify-systemet. Det betyder, at du kan administrere både din online og fysiske butik fra samme platform.

 

Let at bruge: Shopify POS er populær for sin brugervenlighed og intuitive interface, som gør det nemt at bruge systemet og reducerer transaktionsfejl og forbedrer kundeoplevelsen.

 

Mobilitet: Med Shopify POS kan du tage din forretning med dig overalt. Du kan foretage salg og håndtere din forretning fra din mobiltelefon, tablet eller en dedikeret POS-terminal. Det gør det nemt at sælge dine varer på markeder, festivaler eller pop-up-shops, eller hvilket som helst sted i butikken.

 

Fuld lagerstyring: Du kan spore din lagerbeholdning i realtid. Du kan let tilføje nye varer til dit lager, justere antallet af eksisterende varer og få advarsler om lave beholdninger. Det gør en kæmpe forskel, når du både driver en online og fysisk forretning, fordi du undgår udsolgte varer og reducerer fejl og lageromkostninger.

 

Markedsføring: Du kan indsamle og gemme kundeoplysninger, så du kan lave mere målrettede markedsføringskanaler og øge kundeengagement og loyalitet. Og så kan du bruge dit detaljerede salgsdata til at tilpasse din markedsføring generelt og specifikke produkttilbud.

 

Sikkerhed: Dine transaktioner er i sikre hænder og beskyttet mod svindel og tyveri. Systemet opfylder alle nødvendige sikkerhedsstandarder og er PCI-kompatibelt og derfor følger standarder for databeskyttelse.

 

Det kan næsten synes umuligt at finde ulemper ved at investere i Shopify POS. Så skulle det være en begrundelse, der bygger på tekniske udfordringer eller begrænset viden i en travl hverdag. Men det behøver du heldigvis ikke at bekymre dig om. Hos MCB har vi Shopify-specialisterne med den rette erfaring til at hjælpe dig med opsætningen af Shopify POS fra start til slut.

 

 

Kontakt os nu

Din Shopify Experts Partner

Vi er din Certified Shopify Expert Partner. 

 

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

shopify-experts-partner

 

 

Kontakt os nu

Book en demo

Er du interesseret i en demo på Shopify POS? Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig med et tilbud.

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Shopify cases.

Ofte stillede spørgsmål om Shopify POS

Hvad er et POS-system?

POS står for Point of Sale og er en softwareløsning, der særligt bruges i detailhandlen til at foretage salgstransaktioner. Det er en integreret løsning, der omfatter en hardware-terminal, en softwareapplikation og forskellige tilbehør som fx stregkodescannere, kortlæsere og kvitteringsprintere.

Kan du bruge Shopify som POS?

Ja, Shopify kan bruges som POS (Point of Sale) system til at håndtere salg i en fysisk butik eller på messer og events. Shopify POS fungerer som en app, der kan downloades til en tablet eller smartphone, og som giver mulighed for at tage imod betalinger, printe kvitteringer og styre lagerbeholdningen i realtid.

Er Shopify POS inkluderet i Shopify?

Shopify POS er en del af alle Shopify-abonnementer, men hvis du ønsker Shopify POS Pro vil det koste ekstra pr. måned, uanset hvilken plan man er på.

Hvad er det bedste POS system for Shopify?

Der er flere POS-systemer, der kan integreres med Shopify og tilbyde forskellige funktioner og priser. Valget af det bedste POS-system afhænger af dine specifikke behov og budget. Her er nogle af de bedste POS-systemer for Shopify:

  • Shopify POS: Shopify’s eget POS-system er den mest populære mulighed og er specielt bygget til at fungere sammen med Shopify.
  • iPos: Et POS-system, der tilbyder en omfattende løsning til virksomheder, der ønsker at administrere deres salg og lagerbeholdning. iPos er tilgængelig på forskellige platforme, herunder iPad, Android og Windows.
  • Ka-ching: Et dansk POS-system, som er udviklet til små og mellemstore virksomheder. Det er en cloud baseret løsning, som giver virksomheder mulighed for at håndtere salget og lagerbeholdningen i fysiske butikker, pop-up butikker og messer samt online via webshop integration.
Hvad er forskellen mellem Shopify og Shopify POS?

Shopify og Shopify POS er to separate, men relaterede produkter fra Shopify-platformen. Shopify er en cloud-baseret e-handelsplatform, der giver dig mulighed for at oprette og administrere din online butik. Imens er Shopify POS en integreret point of sale-løsning, der giver dig mulighed for at håndtere salg og betalinger i deres fysiske butik. Shopify POS fungerer som et supplement til Shopify-platformen og kan integreres med den eksisterende Shopify-butik for at give en samlet oversigt over din online og fysiske forretning. 

Hvad koster Shopify POS?

Der er forskellige priser og abonnementsløsninger tilgængelig alt afhængigt af dine specifikke behov og antallet af brugere og kasser, du har brug for: 

  • Shopify POS Lite: Gratis udgave med i alle Shopify webshops
  • Basic Shopify ($29/måned): Inkluderer adgang til Shopify POS-appen og en grundlæggende e-handelsplatform med funktioner som ubegrænset produkter og lagerstyring, 24/7 support og en række betalingsmuligheder.
  • Shopify ($79/måned): Inkluderer alle funktionerne i Basic Shopify og avancerede rapporteringsværktøjer, rabatkoder og gavekortfuntkion.
  • Shopify POS Pro ($89/måned): Med denne udgave er det blandt andet muligt at returnere ordre, og du får adgang til unikke omnichannel salgsværktøjer.
  • Advanced Shopify ($299/måned): Inkluderer alle funktionerne i Shopify og avancerede rapporteringsværktøjer, avanceret lagerstyring og real-time transportørpriser.

Skal vi hjælpe dig i gang med Shopify POS?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager