Den rigtige hjemmeside starter med den rigtige rådgiver

På udkig efter en ny hjemmeside? Så er du ikke først og fremmest ude for at købe kode, men viden. Og overblik over de mange forskellige it-løsninger, der findes på markedet i dag. Vælg en it-rådgiver, der kender din situation - og din platform til fingerspidserne.

Umbraco

Der er ingen licens - du kan gå i gang med det samme med at programmere i det, hvis du har teknologisk tæft.

MCB.Cloud

Med it-outsourcing tager din leverandør ansvaret for, at både din kode, hjemmeside, drift og sikkerhed altid er opdateret.

HubSpot CMS

Med HubSpot CMS og deres CRM system vil du kunne give alle dine besøgende en unik oplevelse ud fra den data du allerede kender.

Topas
DK_Camp_fordelsklub
Camping_Branchen(1)

20 års erfaring

Vælg en it-rådgiver, der kender din situation - og din platform til fingerspidserne. 

Som selv har udviklet websites siden hjemmesidens fødsel (næsten) - og som derfor har rådgivet kunder i alle de faser, der findes i websitets udvikling siden dengang.

Som tager klar styring og professionelt hånd om dig gennem hele processen.

Og som rådgiver dig hen mod den langsigtede it-løsning, der både skaber konverteringer lige nu - og som altid kan skaleres efter din forretnings og dine kunders udvikling.

Rådgivning på jysk

Bullshit er en boomerang. Vi vil hellere udfordre dig - end at tale dig efter munden. 

Kun sådan kan vi levere rådgivning af kvalitet. Vores kunder er ikke blevet hos os, fordi vi kan en masse smarte udtryk - men fordi vi rådgiver smart.

Og så er vi købmænd - så vi ved, det ikke er nok at have vores eget produkt på hylden. Derfor specialiserer vi os også i Umbraco og Magento.

Skal jeg vælge MCB Cloud eller Umbraco?

Er du i tvivl, om du har brug for closed eller open source? Den åbne og billigere Umbraco, hvor du til gengæld lægger en del ressourcer i at holde dig helt opdateret på udviklingen - eller MCB Cloud, hvor du outsourcer al drift og sikkerhed og en stor del af udviklingen til os? Det kommer an på din virksomheds gearing - og hvordan din online forretning formodes at udvikle sig på længere sigt.

Kort skitseret vil vi påstå:

Hvis du har standardiserede behov, der passede til cloud (hvis du er en skole, hvis du ikke vil have en ecommerce manager ansat), - så tag Cloud.

Hvis du derimod er nørdet i opsætning, har meget specifikke behov, der kræver særlige ressourcer, anbefaler vi opensource. Det er billigere at udvikle på opensource løsningen, end at udvikle specielle funktioner. 

Har du en webmagiker ansat, skal du ha Umbraco.

Lyder vi som et match?

Vil du vide mere om hvordan vi kan samarbejde? Så glæder vi os til, at høre mere om din forretning.

Bo Hedegaard
Direktør, Partner

VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER

Se alle cases

aalborg handelsskole