Online succes for virksomheder
og uddannelsesinstitutioner

Web-solution

Med mere end 17 års erfaring og 750 løsninger, mener vi, at vi har fortjent navnet Web-solution

For det er dét, vi laver. Enkle og brugervenlige løsninger på komplekse udfordringer.

Vi henvender os til organisationer og uddannelsesinstitutioner, som ønsker en enkel og tilpasset løsning på en kompleks udfordring. Mange af vores kunder har store datasæt, som fx kursusudbud og har brug for tunge integrationer og synkroniseringer.

Det er dét, vi er regerende mestre i.

Vi tager udgangspunkt i netop jeres behov.

  • Hvem er jeres målgruppe?
  • Hvordan er jeres arbejdsgange?
  • Hvad er jeres mål?
Det er alt sammen noget, som vi sammen klarlægger og løser. Vi tror på best practice og best of breed, men der er ingen one-size-fits-all løsninger.   
 
Vi bygger den løsning, som tilgodeser jeres målgruppe, gør jer synlige online og letter arbejdet for jeres medarbejdere.

Referencer

AMU Nordjylland
AMU Nordjylland
AMU Nordjylland er en bredtfavnende uddannelsesinstitution, der understøtter arbejdsmarkedet med relevante og målrettede tilbud. Fleksibilitet har derfor været et nøgleord i vores arbejde hertil.
AMU Nordjylland
AMU TRANSPORT DANMARK
AMU TRANSPORT DANMARK
AMUTransportDanmark giver en ensartet, høj kvalitet for samtlige AMU-uddannelser inden for transport og logistik. Derfor er der behov for en overskuelig løsning, og det har vi bidraget med. 
AMU TRANSPORT DANMARK
STIL
STIL
Voksenuddannelse.dk tilbyder en lang række målrettede kurser til faglærte såvel som ufaglærte, og vi er stolte af at levere en website-løsning hertil med fokus på effektivitet og let tilgængelighed. 
STIL
K Nord
K Nord
Knord har afdelinger i Lyngby, Hillerød og Frederikssund og tilbyder fem forskellige ungdomsuddannelser - heriblandt både erhvervsuddannelser og gymnasiale uddannelser.
K Nord
Topas Travel
Topas Travel
Topas Travel blev etableret i 1973 og har siden starten specialiseret sig i at arrangere spændende grupperejser, hvor natur og kultur er i højsædet. Topas arrangerer i dag et hav af forskellige rejsekoncepter til hele verden.
Topas Travel
VUC Aarhus shop
VUC Aarhus shop
På shop.aarhushfogvuc.dk kan du se alle de hold på både AVU og HF-enkeltfag, som udbydes af VUC Aarhus. Holdene kan bookes og betales online.
VUC Aarhus shop
Fordelsklub - DK Camp
Fordelsklub - DK Camp

DKCamping:ID Fordelsklub er Danmarks nye camping fordelsklub. Bag fordelsklubben står DK-CAMP, der er Danmarks største frivillige kæde af campingpladser.


Fordelsklub - DK Camp
Salling Efterskole
Salling Efterskole
Salling Efterskole hører hjemme i Roslev og tilbyder hele 8 forskellige linjefag: Spring, Rytmegymnastik, Fodbold, Håndbold, Design, Animation og Mediedesign, Musik og Fitness/Adventure.
Salling Efterskole
Alfa Travel
Alfa Travel

Alfa Travel er et rejsebureau med speciale i at arrangere gruppe- og studierejser. Hvert år planlægger de mere end 600 faglige og sociale rejser for en bred vifte af kunder.

Bag login kan kunderne hente rejsedokumenter fra den integrerede C5 og filmappe.

Desuden bruges webløsningen til generering af tilbudskataloger i PDF.

Alfa Travel
Aalborg Handelskole
Aalborg Handelskole
Aalborg Handelsskole har med deres hjemmeside fået en stor portal med information til alle deres interessenter; elever, lærere, forældre, virksomheder, vejledere osv.
Aalborg Handelskole
Uddannelsescenter Holstebro
Uddannelsescenter Holstebro
UddannelsesCenter Holstebro favner en lang række boglige- og erhvervsuddannelser for unge og voksne. Vi er glade for at levere en skræddersyet intranet løsning til UCH og dens mange brugere.
Uddannelsescenter Holstebro
Camping Branchen
Camping Branchen
Løsningen til Camping Branchen har 3 ben. Information om Camping Branchens medlemmer og fordele med bl.a. en database med alle branchens campingvogne. Et intranet med værktøjer til Camping branchens medlemmer (Intranet) samt Branchens Ankenævn.
Camping Branchen
Vietnam travels
Vietnam travels
Vietnam Travels arrangerer individuelle drømmerejser til Vietnam, Cambodja og Laos.
Vietnam travels
DK-Camp
DK-Camp

Til DK-camp har vi lavet såvel foreningens fælles hjemmeside, samt hjemmesider til en lang række af de lokale campingpladser rundt om i landet.

Søgningen mellem de over 300+ campingpladser laves via facetteret søgning, og de mange pladser opdaterer selv data via Intranet.

Intranet indeholder desuden Forum og funktionsopdelte nyheder, filkartoteker og kalendere.
DK-Camp
Herningsholm Erhvervsskole
Herningsholm Erhvervsskole
Herningsholm Erhvervsskole huser en række forskellige erhvervsuddannelser og kursustilbud. Med deres mange lækre funktionaliteter som kursusmodul og nem tilmelding, er det let for interesserede at finde netop det de søger i det store udvalg.
Herningsholm Erhvervsskole

Bo Hedegaard Direktør, Partner bhk@mcb.dk

FAKTA!

En MCB veteran, som efter mange år på pengekassen har helliget sig sit hjertebarn, MCB Websolution, hvor han udtænker holdbare og moderne løsninger særligt til skoleområdet. Fritiden er helliget familien, mountainbiken og den lokale håndboldklub.

Hvordan vil dine kolleger beskrive dig?

Godt humør​ og glad for mad og øl

Hvem ser du op til?

Høje mennesker

Hvad spiller i dine høretelefoner pt?

Om jeg arbejder eller støvsuger - YouSee populære top 20!
contact
WebsiteContactbox_CompanyName