Om MCB

Vi er ikke bare en leverandør. Vi er din kollega. Og vi gør os umage for at sikre, at din forretning får succes online. Derfor er det siden 1999 også blevet til mange succeshistorier.
isae_godkendt_logo_hvid

Et dedikeret mål om at få succes online

MCB er et digitalt konsulenthus, der er specialiseret i at hjælpe samarbejdspartnere til succes online. 

 

Vi tror på, at vi via en bred forretningsforståelse, viden om data og et tillidsfuldt samarbejde kan sikre høj værdi, der afspejles på både top- og bundlinje. Derfor vil vores services altid være en god investering.

Vi sørger for at være tæt på din forretning, at være proaktive og at udfordre dig på dine strategier, tanker og ideer. På den måde hjælper vi med at realisere dit potentiale baseret på mange års hands-on erfaring fra branchen.

 

Vi leverer markedets bedste, cloudbaserede e-handels- og webløsninger til både B2B og B2C inden for en lang række platforme herunder vores egen gennemtestede e-commerce platform, Cloud. Vores specialistområder tæller også Umbraco, Magento, HubSpot, Shopify, Shopware, integrationer og meget andet. Derudover har vi vores egen maketing afdeling, der dagligt arbejder med alt fra tracking, Google Ads og Sociale medier til e-mail marketing, SEO og video.

 

Vi er derfor meget mere end bare en leverandør. MCB vil være din tætte samarbejdspartner og ekstra kollega.

0

KUNDER PÅ E-COMMERCE PLATFORM, CLOUD

0

I ÅRLIG OMSÆTNING PÅ CLOUD

0

OPPETID OG HØJ PERFORMANCE

0

TIMERS R&D ÅRLIGT SAMT MÅNEDLIGE RELEASES

Vi skal tilbage til 1999

I 1999 ser virksomheden dagens lys under navnet ‘JustParty’. Kunderne var landets diskoteker, og målet var at tage billeder af det muntre natteliv og lægge dem online på en ny hjemmeside.

JustParty skifter senere navn til ‘Glows’ og bliver solgt til DKBN.

 

I 2000 bliver den første faktura sendt ud under navnet MCB (Music Capital booking). Efter salget til Glows manglede virksomheden et navn, og derfor trådte en medarbejder til med en bandnavn - MCB.

 

Fokus er i årene efter på en egen-udviklet e-commerce platform, der i dag går under navnet, Cloud og som stadig bærer en stor del af virksomheden.

 

Og herefter går det stærkt.

MCB teamet får vokseværk, og der bliver i årene efter jævnligt behov for større lokaler i Holstebro, der udvikles på flere platforme som Shopify, Umbraco, Magento, HubSpot og Shopware, der udvikles løsninger til education-segmentet, en digital marketing-afdeling etableres, og der åbens afdelinger i Vietnam og Litauen.

Og det er kun et udpluk af den rejse, MCB har været på siden 1999.

 

Meget er sket siden. Men én ting holder stadig ved - og det er stoltheden. Hos MCB elsker vi det, vi laver, og dem vi gør det sammen med. Det mener vi nemlig, er vejen til succes. Vi arbejder sammen som et hold, og vi tager alle ansvar for arbejdsopgaverne og hinanden. Sådan kan vi udvikle virksomheden, kunderne og ikke mindst os selv.

 

Og så har vi det sjovt! Professionelt, fordi vi forstår at udfordre os selv, men også uden for arbejdsrammerne med en lang række sociale arrangementer. 

 

Hos MCB vil du opleve, at vi altid gør os umage. Og vi indrømmer, at vi har været heldige og dygtige - vi har nemlig formået at tiltrække gode kollegaer.

0

SPECIALISEREDE OG GLADE KOLLEGAER

0

AFDELINGER; DANMARK, HANOI OG LITAUEN

0

PARTNERE - MCB ER EJERLEDET

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores cases.