FOKUS:
Education

Automatiseret og en del af et fællesskab

ZBC har et stærkt fokus på at få automatiseret deres daglige opgaver med bestilling af kurser både for intern brug, men specielt også for den kommende kursist. MCB's Education blev valget, og her får du key-takes fra deres overgang og specielt oplevelsen med at blive mere automatiseret med udviklingsfællesskabet bag sig.

Hvorfor valgte i MCB?

Vi har kendt til MCB længe og været med på deres workshops for AMU/VUC. Så da vi kiggede ind i at få udskiftet vores gamle system, kiggede vi selvfølgelig i deres retning - da mange af vores kollegaer i landet allerede bruger deres system.

Der er meget statslig styring på hvordan uddannelserne er strikket sammen og det kan der ikke bare ændres på! Derfor bidrog det også meget til beslutningen, at MCB kommer med den forståelse, viden og erfaring - så de prøver ikke at lave løsninger, der skal ændre måden skoler arbejder på. I stedet arbejder deres system direkte ned i den hverdag som vi arbejder med til dagligt. Flere af de eksterne systemer vi skulle bygge op til, var allerede tilkoblet MCB.Education - så dette gav også et plus.

At systemet er standard og at vi er en aktiv del af et udviklingsfællesskab med vores kollegaer, der også bruger systemet. Nu udvikler vi i fællesskab på det bedste system, i stedet for at hver enkelt, bygger på deres egen løsning.

Britt Rosenstand Hansen, Webmaster hos ZBC

Hvordan gik processen fra start til aflevering

Fra start til slut er det gået rigtig godt, og snakken har kørt frem og tilbage. Tine var den styrende fra MCB og med hende, havde vi altid en vi kunne stille spørgsmål og få konkret svar fra.


Gennem sådan et projekt, vil der naturligt være en læringsvej i et nyt system og det er nu den vi arbejder med. Heldigvis ved vi at vi altid kan ringe til support og derefter vil vi blive guidet igennem til den rigtige metode.

Følte i jer informeret under projektet?

Ja, det må vi sige. Projektet med at få implementeret MCB.Education til ZBC gik ikke over tid og holdte selvfølgelig det afsatte budget.

Har MCB.Education hjulpet jeres dagligdag?

Absolut! Flere af vores opgaver er nu automatiseret og vi har fået fjernet mange af vores manuelle timer fra tidligere system og det er selvfølgelig yderst positivt.

 

Det er også til stor fordel for os, at systemets er bygget med tanker om standard og ikke med små plaster-løsninger hist & pist. Hvor vi før var på en custom-løsning, bød det også på udfordringer - når der så var noget der skulle fejlrettes. Det er heldigvis ikke noget vi skal bekymre os om, da vi har fri support hos MCB med i prisen.

Bo Hedegaard
Director, Partner

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Education cases.