Bliv praktikant hos MCB

Hvis du er i gang med din PBA Digital konceptudvikling, PBA E-handel, Markedsføringsøkonom, Multimediedesigner eller lignende uddannelse, så kan MCB's digitale marketingafdeling være praktikstedet for dig. 

 

Hos MCB's digitale marketing afdeling får du mulighed for at kaste dig over autentiske projekter og virkelige kunder. Vi er et dynamisk team, der konstant arbejder med udfordrende og spændende opgaver, og du vil aktivt deltage i disse.

 

Du vil ikke altså blot blive bedt om at skrive SEO-tekster i tre måneder; i stedet vil du blive involveret i aktuelle kundeopgaver, hvor du kan opbygge praktisk erfaring ud over din teoretiske viden.

 

Vi er også en bredt favnende organisation, så hvis du har en særlig interesse i at arbejde grundigt med et bestemt område som fx e-mail marketing automation, SEO, Facebook annoncering eller Google Ads, så er der rig mulighed for det.

 

På den måde sikrer vi, at du ikke kun gør en mærkbar forskel for vores kunder, men også får maksimalt udbytte af din tid hos os gennem værdifuld erfaring.

En helt særlig praktikplads

Skræddersyet praktikforløb

Skræddersyet praktikforløb

I fællesskab lægger vi en plan, som imødekommer både dine ønsker og vores aktuelle behov. På den måde kommer du til at arbejde med projekter, som du synes er spændende, og som skaber høj værdi for vores kunder.

Opbyg værdifulde kompetencer

Opbyg værdifulde kompetencer

Vi er opsatte på at give dig så meget erfaring med fra din praktik som muligt, så du kan tilføje en lang række af reelle kompetencer til dit CV. Vi mener, at det gør dig stærkt, når du står på arbejdsmarkedet.

Rigtige opgaver for rigtige kunder

Rigtige opgaver for rigtige kunder

Du kommer til at arbejde med rigtige opgaver, som også skaber direkte værdi hos vores aktuelle kunder - som spænder bredt. Du bliver derfor også en del af dialogen og samarbejdet mellem MCB og vores samarbejdspartnere.

Gratis frokost og arrangementer

Gratis frokost og arrangementer

Vi får hver dag leveret frokost udefra, som du helt gratis kan nyde godt af i din praktikperiode. Du bliver selvfølgelig også inviteret med til vores mange sociale arrangementer, så du får den fulde MCB-oplevelse.

Kom omkring digital markedsføring

Kom omkring digital markedsføring

Vi beskæftiger os med alle områder af digital markedsføring lige fra SoMe og Google Ads til e-mail og tracking - og du får mulighed for at prøve kræfter med det hele og specialisere dig i det, der giver mest mening.

Gode muligheder for fastansættelse

Gode muligheder for fastansættelse

Vi har gennem tiden ansat flere af vores dygtigste praktikanter efter endt uddannelse. Og vi tilbyder ofte også studiejob både før og efter praktikperioden, hvis det passer med dit studie og de opgaver, vi kan tilbyde.

En bid af bureaulivet

Som praktikant hos MCB får du en autentisk oplevelse af, hvordan det er at arbejde på et digitalt marketingbureau.

 

Du vil få tildelt en plads midt i afdelingen på vores åbne kontor i Holstebro, hvor du vil indgå som en naturlig del af teamet. Her vil du arbejde med en række kunder, der har forskellige behov og marketingaktiviteter sat i værks.

Og vores specialister vil selvfølgelig altid være tilgængelige og klar til at guide dig gennem alle aspekter af digital markedsføring og disciplinerne herindenfor.

 

Du vil altså opleve en flad organisation, hvor der ikke er langt mellem praktikant og direktør, og hvor vi er gode til at huske hyggen med sociale arrangementer og teambuildingture - som du selvfølgelig også bliver inviteret med til.

 

Ud over de mange spændende, praktiske opgaver, vil du også få mulighed for at deltage i kundemøder og være med til at udvikle større strategier.

 

Desuden er der mulighed for hjemmearbejde i dele af praktikperioden.

Sådan fik vores kollegaer smag for MCB gennem deres praktikperiode

rikke

Rikke Nielsen

“Mit praktikforløb hos MCB har været en rigtig god oplevelse og enormt lærerigt. Jeg har fået et indblik i, hvad det vil sige at arbejde på bureau, og ved det har jeg lært at jonglere med mange bolde i luften. Jeg er desuden blevet bekræftet i, at det er det helt rigtige valg for mig at arbejde med Digital Marketing og E-commerce. Under praktikforløbet har jeg flyttet mig meget både personligt og fagligt, og det er bl.a. fordi, der altid er folk omkring en, der villige til at sparre med en omkring opgaverne. Jeg vil til enhver tid anbefale MCB som praktikplads, da man både får rigtig meget ud af det, men også har mulighed for selv at forme praktikken i den retning, man ønsker.”

 

 

Paid Social Specialist

Tidligere praktikant

nicolai

Nicolai Hesselholdt

"Jeg har fra dag 1 haft en rolle, som bidrog til et faktisk behov hos MCB. En konsulent gik på barsel, og jeg fik lov at overtage hendes opgaver, kunder og generelle ansvar. Det var en stor og udfordrende opgave, hvor jeg naturligvis fik en grundlæggende oplæring, men primært fik lov at stå på egne ben og finde min egen rytme i arbejdet. Jeg havde hele tiden et dygtigt og tilgængeligt team, som jeg følte mig helt tryg ved at spørge til råds. Det resulterede i, at jeg hver dag tog hjem med en følelse af at have lært tonsvis af nye færdigheder, og jeg fik en god relation til kunderne, som jeg skabte en masse reel værdi for."

 

 

Digital Marketing & Google Ads Specialist

Tidligere praktikant

Et stærkt skridt på din karrierevej

Hos MCB lægger vi stor vægt på at være dygtige inden for vores felt og samtidig holde os opdaterede med den nyeste udvikling i branchen. De kompetencer, du opnår under din praktikperiode, vil derfor være direkte anvendelige i din fremtidige karriere.

 

Vi bestræber os desuden på at give dig så meget erfaring som muligt, og derfor kan du blive tilbudt studiejob både før og efter praktikperioden, hvis det passer ind med dit studie og de opgaver, vi kan tilbyde.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning og dit CV til ansoegning@mcb.dk.

Har du spørgsmål til praktikken, er du velkommen til at kontakte os.

Annemette Rosenkilde Lucas
Marketing Manager