Bliv praktikant hos MCB

Hos MCB er vi altid på udkig efter nye talenter. Hvis du er i gang med din PBA Digital konceptudvikling, PBA E-handel, Markedsføringsøkonom, Multimediedesigner eller lignende uddannelse, så kunne MCB være praktikstedet for dig. Læs mere her på siden om, hvad vi kan tilbyde dig som praktikant.

 

 

Et skræddersyet forløb med rigtige opgaver

Hos MCB kommer du til at arbejde med rigtige projekter og rigtige kunder. Vi er et dynamisk hus, hvor vi altid arbejder med udfordrende og spændende opgaver, og det kommer du til at tage del i. Du kommer altså ikke bare til at sidde og skrive SEO-tekster i 3 måneder, men bliver i stedet inddraget i aktuelle kundeopgaver, hvor du for alvor får bygget noget praktisk erfaring på din teori.

 

Samtidig er vi et hus, som favner bredt, så hvis du har et særligt ønske om at arbejde dybdegående med én særlig disciplin (f.eks. Facebook-annoncering), så er der også rig mulighed for det.

På den måde sikrer vi, at du både kommer til at gøre en mærkbar forskel for vores kunder, og at du får “mest muligt for pengene” i de måneder du er hos os.

 

 

En bid af bureaulivet

Som praktikant hos MCB får du for alvor prøvet af, hvad det vil sige at arbejde på et digital marketingbureau. Du får plads ved et skrivebord midt i afdelingen i vores åbne kontor, hvor du vil indgå som en naturlig del af teamet. Du kommer til at arbejde med flere kunder med forskellige behov, og med forskellige marketingaktiviteter; og vores specialister er altid indenfor rækkevidde, og er altid behjælpelige med at guide dig igennem alle facetterne af digital markedsføring.

 

Der er altså rig mulighed for at arbejde med mange spændende praktiske opgaver, og derudover vil du også få mulighed for at tage aktiv del i kundemøder og udarbejdelse af større strategier.

 

 

Et stærkt skridt på din karrierevej

Hos MCB sætter vi en dyd i at være så dygtige som muligt, og samtidig være med på den nyeste udvikling i vores branche. Derfor vil de kompetencer, som du erhverver dig i løbet af praktikken, være nogle som du kan gøre direkte brug af i dit kommende job. Desuden vil vi gerne give dig så meget med som muligt, og derfor tilbyder vi også studiejob både før og efter praktikken, hvis det harmonerer med dit studie, og de opgaver vi kan tilbyde.

 

Og så har vi det med at ansætte vores praktikanter efterfølgende, så hvis du undervejs får lyst til at blive en permanent del af holdet, så er der også gode muligheder for det.

 

 

En helt særlig praktikplads

tandhjul

Skræddersyet praktikforløb

Vi lægger en plan i fællesskab, som både imødekommer dine ønsker og vores aktuelle behov. På den måde kommer du til at arbejde med projekter, som du både synes er spændende, og som skaber høj værdi for vores kunder.

brugere

Rigtige opgaver for rigtige kunder

Du kommer til at arbejde med opgaver som skaber direkte værdi, og du bliver en del af dialogen og samarbejdet mellem MCB og flere af vores kunder.

sync

Kom omkring alt i digital markedsføring

Vi beskæftiger os med alle facetter af digital markedsføring, og du får mulighed for at prøve kræfter med det hele, men også mulighed for at specialisere dig i det, der giver mest mening.

pære

Opbyg værdifulde og efterspurgte kompetencer

Vi er opsatte på at give dig så meget som muligt med fra din praktik, så du kan tilføje flest mulige reelle kompetencer til dit CV. På den måde for du “mest muligt for pengene”.

fest

Gratis frokost og sociale arrangementer

Vi får leveret frokost fra Gastro 13 i Herning hver dag, og du får gratis frokost i hele din praktikperiode. Du bliver selvfølgelig også inviteret med til vores mange sociale arrangementer, så du får den fulde oplevelse af at være en del af MCB-familien.

tumbsup

Gode muligheder for fastansættelse

Vi har igennem tiden ansat flere af vores praktikanter efter endt uddannelse, hvis det giver mening for både dig og os. Og vi tilbyder også studiejob både før og efter praktikken, hvis det harmonerer med dit studie og de opgaver, vi kan tilbyde.

MCB som arbejdsplads

Vi er et multiplatformshus med 23 år på bagen og over 45 kolleger, og I vores marketingafdeling sidder vi 12 personer, som alle brænder for det, vi laver. Du vil opleve en flad organisation, hvor der ikke er langt i mellem praktikant og direktør, og hvor vi er gode til at huske hyggen, med sociale arrangementer og teambuildingture - som du selvfølgelig også bliver inviteret med til.

 

Der er fri parkering ved vores kontor i Holstebro, som kun ligger et kvarters gang fra stationen. Her har vi egen kantine, hvor vi får leveret lækker frokost fra Gastro 13 i Herning hver dag. Der er fri frokost og kaffe/the for dig, som praktikant.

 

Desuden er der mulighed for hjemmearbejde i dele af praktikperioden.

Sådan siger vores medarbejdere...

rikke

Rikke Nielsen

“Mit praktikforløb hos MCB har været en rigtig god oplevelse og enormt lærerigt. Jeg har fået et indblik i, hvad det vil sige at arbejde på bureau, og ved det har jeg lært at jonglere med mange bolde i luften. Jeg er desuden blevet bekræftet i, at det er det helt rigtige valg for mig at arbejde med Digital Marketing og E-commerce. Under praktikforløbet har jeg flyttet mig meget både personligt og fagligt, og det er bl.a. fordi, der altid er folk omkring en, der villige til at sparre med en omkring opgaverne. Jeg vil til enhver tid anbefale MCB som praktikplads, da man både får rigtig meget ud af det, men også har mulighed for selv at forme praktikken i den retning, man ønsker.”

 

Rikke Nielsen

Tidligere praktikant

nicolai

Nicolai Hesselholdt

"Jeg har fra dag 1 haft en rolle, som bidrog til et faktisk behov hos MCB. En konsulent gik på barsel, og jeg fik lov at overtage hendes opgaver, kunder og generelle ansvar. Det var en stor og udfordrende opgave, hvor jeg naturligvis fik en grundlæggende oplæring, men primært fik lov at stå på egne ben og finde min egen rytme i arbejdet. Jeg havde hele tiden et dygtigt og tilgængeligt team, som jeg følte mig helt tryg ved at spørge til råds. Det resulterede i, at jeg hver dag tog hjem med en følelse af at have lært tonsvis af nye færdigheder, og jeg fik en god relation til kunderne, som jeg skabte en masse reel værdi for."

 

Nicolai Hesselholdt

Tidligere praktikant

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning og dit CV til ansoegning@mcb.dk. Har du spørgsmål til praktikken, er du velkommen til at kontakte os.

Tine Stallkneckt Ottesen
HR- & Project Manager