Magento webshop

Ønsker du at lære mere om Magento webshop, og hvordan du kan implementere det? MCB er certificerede Magento udviklere, der kan hjælpe dig igang.

logoer_magento (3)

MCB gør arbejdet med din Magento webshop for dig

Er du interesseret i en Magento webshop? Så er du ikke alene. Magento er en af de førende e-handelsplatforme.

 

Som det er tilfældet med mange systemer, kræver bygningen af en Magento særlige kompetencer. Måske er du selv sælger eller marketingmedarbejder, og dine opgaver er at tænke stort og komme med ideerne til at udvikle din virksomhed - det er den bedste udnyttelse af din tid. Derfor ligger dine kompetencer og tid andetssted end webudvikling.

 

I mellemtiden er det i stedet MCB's fornemmeste opgave at føre ideerne og drømmene ud i livet med vores tekniske kompetencer inden for Magento webshop. Vores ekspertteam vil meget gerne hjælpe dig med din Magento webshop.

 

Her kan du læse, hvordan MCB kan hjælpe dig med at bygge og/eller optimere din Magento webshop.

 

 

Kontakt os nu

Vores services

suport

Support

Med MCB er din hosting i sikre hænder, og du skal ikke tænke på andet end dit indhold. Vi yder support, SLA’er, kryptering og meget mere.

tandhjul

Integrationer

MCB's integrationsteam kan integrere tredjepartsværktøjer med alt fra ERP, CRM og POS til forsendelse og logistik til din Magento webshop.

palette

Design og UX

Vores UX designere hjælper med alt fra konceptuelle designs og UX til UI til alle størrelser af sites og sammenholder dem med UI-Kittet.

tools

Udvikling

Vores team af udviklere spænder vidt og hjælper derfor med alt fra Backend og Frontend til Ecommerce udvikling i .NET.

dashboard

Testning

Vi sikrer, at hjemmesiden performer 110% med alt fra UI- og UX-test, Stress tests, funktionel testning, SEO-tjek og webtilgængelighed.

chart-1

Opgradering af Magento

Bruger du en ældre udgave af Magento? Så står vores Magento eksperter klar til at hjælpe dig med at migrere dit website til den nyeste version.

MCB - Din perfekte partner

MCB's certificerede Magento udviklere er her for at give dig den hjælp, du har brug for. Vi ved, at Magento platformen er dit uundværlige e-handelsværktøj, og at det skal bruges helt korrekt. Derfor er det altid vores mål at vise dig, hvordan du gør netop det. 

Har du spørgsmål om Magento, så tag endelig kontakt til os. Din virksomheds success er vores førsteprioritet.

Vi sætter din Magento webshop i centrum

Magento er en robust platform. Der er en masse funktioner, som du bør udnytte for at opnå det fulde potentiale. Men det kan være svært at udnytte disse funktioner, hvis du ikke er sikker på, hvordan du bruger dem.

Det er her MCB kan være en uvurderlig partner for din ecommerce. Som certificerde Magento udviklere er vi i stand til at maksimere de bedste Magento funktioner.

Uanset om du bruger Magento til B2C eller B2B, eller blot har brug for hjælp til at installere en Magento webshop, kan vores team af eksperter hjælpe.

Hvorfor vælge en Magento webshop?

Hvis du er ny inden for eCommerce-området, tænker du måske ‘Hvorfor skal jeg bygge en webshop med Magento?’. Det er helt naturligt spørgsmål taget i betragtning af antallet af tilgængelige muligheder for at bygge en webshop. Vi giver dig svaret på spørgsmålet lige her.

 

Magento er en af verdens mest populære webshopløsninger. Og det er ikke tilfældigt. Udviklere af Magento platformen følger konstant med i e-handelstrends og opdaterer funktionerne. Derfor kan du høste fordelene ved en online platform, der er lige så god eller bedre end nogle andre webshopløsninger derude.

 

Mange bliver overrasket over, hvad der er muligt med Magento. Brugere kan implementere en bred vifte af integrationer og tilføjelser for at øge funktionaliteten. Brugere behøver ikke at bekymre sig om backend, fordi Magento leverer noget af branchens bedste tilgængelige sikkerhed og hosting.

 

Når du graver dybere ned i Magento-platformen, vil du hurtigt opdage, hvorfor og hvordan Magento tilbyder en så robust platform. Magento er nemlig ejet af Adobe. Du læste rigtigt. Magento udvikles og håndteres af eksperterne bag Photoshop. Det betyder, at Magento har en af de bedste brugergrænseflader, og at platformen tilbyder den samme problemfrie brugeroplevelse, som Adobe tilbyder og er kendt for.

 

 

Kontakt os nu

Hvordan kan MCB hjælpe dig?

Med +10 års erfaring med Magento webshops har vi udviklet forskellige løsninger og funktioner med den robuste platform. Her er blot nogle af de Magento-funktioner, MCB kan hjælpe dig med.

 

1. MCB gør Magento hurtig og fleksibel

Hastigheden er en af grundene til, at mange elsker Magento. Selvom Magento i sig selv har en god hastighed, kan den forbedres endnu mere. 

 

For at maksimere Magentos hastighed skal du forbinde din webshop med en anden app fra Adobe-pakken, Adobe Business Central. Ved at forbinde disse to platforme, kan vi maksimere funktionaliteten af din hjemmeside. Derfor kan du regne med overlegen hastighed og pålidelighed, når du skal betjene dine kunder gennem din webshop.

 

Hos MCB gør vi også din webshop fleksibel, så du hurtigt kan tilpasse din skiftende og voksende virksomhed. Vores udviklingsteam opretter et dashboard med rapporter, hvor du kan holde øje med dine forretningsmål. I mellemtiden kan du fokusere på det vigtigste aspekt af din virksomhed: dine kunders glæde.

 

 

2. Ikke flere hosting-bekymringer

En af de største faktorer for din webshops succes er din hostingplatform. Det er noget, mange glemmer, da det foregår bag kulisserne. Men det ændrer ikke, at det er et nødvendigt element i enhver Magento webshop.

 

Når du vælger MCB som din Magento udvikler, kan vi også håndtere din Magento hosting og sørge for, at alle dine hosting-bekymringer er fortid. I samarbejdet med MCB får du et team af eksperter, der administrerer din webshop 24/7 for at sikre, at din webshop lever op til forventningerne. Og det er takket være vores eksperters viden og erfaring med systemet.

 

 

3. MCB hjælper dig med at rangere højere

SEO er en vigtig del af opbygningen af din Magento webshop. Du skal sørge for, at dit indhold, såvel som andre elementer i din butik, er optimeret til at rangere så højt som muligt i Google. Det er endnu en grund til, at MCB er en uvurderlig partner for din Magento B2B eller B2C webshop.

 

Vores team af certificerede Magento udviklere kan udnytte platformens funktionalitet til at sikre, at dit websted yder sit bedste. Så snart du er registreret som Admin for din Magento webshop, kan vores udviklere logge ind og køre de rigtige tests og protokoller for at optimere dit websted. Vores udviklere kan endda teste brugeroplevelsen.

 

SEO er mere end blot at optimere websideindhold og billeder. Søgemaskiner som Google bliver klogere dag for dag. Derfor kan du få brug for udviklere på dit team til at hjælpe dig med at navigere i det nye søgelandskab.

En Magento webshop til B2B

De fleste kender forskellen mellem B2B og B2C ecommerce. Men hvis du lige er på vej ind i branchen, kan du muligvis se disse udtryk og ikke vide, hvad de betyder. B2C ecommerce står for 'Business to Consumer'. Det er den mest almindelige type webshop. Imens står B2B for 'Business to Business'.

 

Det, der adskiller Magento fra andre platforme er, at den kan håndtere både B2C og B2B ecommerce. Og det er en væsentlig fordel, for når du sælger til andre virksomheder, åbner det for en helt anden arena af produkter og tjenester. Du sælger produkter, som ikke er direkte til forbrugeren. Derfor har B2B ecommerce sit eget sæt af kompleksiteter og udfordringer. Og det er lige her, MCB kan træde til og hjælpe dig.

 

Vi kan skræddersy din Magento B2B webshop til din branche. Som admin på din Magento B2B webshop kan ekspertteamet hos MCB hjælpe dig med forskellige funktioner.

 

 

Individualiseret system

Hos MCB kan vores Magento udviklere opsætte et individualiseret system af rabatter til dit produktlager. Uanset om du vil give rabatter baseret på kunde eller ordrestørrelse, kan vi sætte det op for dig i Magento platformen.

 

 

Individuelle onlineportaler

Vi kan udvikle din webshop, så hver kunde har sin egen konto og online portal. Det er en vigtig funktion, da kunder på B2B niveau har andre behov end kunder på B2C niveau. Med individuelle online portaler kan du imødekomme kundernes behov. Kunderne vil være i stand til at logge ind og genbestille ordrer.

 

Uanset hvad du ønsker for din Magento platform, kan du trygt stole på, at MCB kan hjælpe dig.

Skal vi hjælpe dig med din Magento webshop?

Udfyld formularen og lad os arbejde på din Magento webshop. Så sørger vi for, at du kan se konkurrenterne i bakspejlet.

Michael Almstrup
Director

Seneste Magento blogindlæg

15. december 2022

Matrixify indlæser produkter på en nem og effektiv måde!

Det er en langsommelig og kompliceret process at flytte produkter fra en Shopify løsning til en anden eller fra et andet shopsystem til Shopify. Hvorfor ikke bruge en app, som kan indlæse dine produkter via en simpel excel-fil?

27. oktober 2022

Sortering af produkter i kollektioner og bundles skaber mere omsætning

En af de vigtigste opgaver er at organisere dine kollektioner på en effektiv måde. Shopify har gode funktioner til at lade dig sortere og filtrere produkter. Her kan du læse, hvordan du organiserer produkter i kategorier og bundles.

22. august 2022

Brug Shopify POS som dit kassesystem

Er du så heldig, at du driver både en Shopify webshop og en fysisk butik, hvor du sælger de samme varer til den samme pris? Men er du træt af at bruge tid på at opdatere begge systemer? Så findes der heldigvis en løsning med Shopify POS.

Se alle blogindlæg