Shopware Strategi

Med en Shopware e-commerce strategi målretter du din webshop og opnår online succes, de fleste kun tør drømme om!
shopware_plus_isae

Hvorfor er det vigtigt at have en e-commerce strategi?

Hvad er en e-commerce strategi? Og hvorfor er den vigtig for din Shopware webshop

 

Det er gode og valide spørgsmål, som vi tit får. Det vigtige og hårde arbejde ligger ikke kun i at udvikle og opsætte en Shopware løsning rent teknisk. Der ligger også et stort benarbejde i at lægge den rette e-commerce strategi, der målretter og effektiviserer webshoppen fra projektets start, undervejs og efterfølgende.

 

Enhver webshop, uanset om den er bygget i Shopify, Magento eller Shopware, bør have en strategi allerede inden, projektet søsættes. At have en e-commerce strategi er afgørende for, at du kan få fuld kontrol, indfri dine drømme og opnå succes online. Og det er der flere gode grunde til. En e-commerce strategi hjælper med at:

 

  • Definere din målsætning og de handlinger, der skal tages for at nå dine mål. 

  • Lægge en plan for din online forretning og beskrive, hvordan du vil nå dine mål, hvilke produkter du vil sælge, hvem din målgruppe er og hvordan du vil markedsføre dit brand og produkter. 

  • Opnå større salg og bedre kundeoplevelser, hvilket kan resultere i større loyalitet og flere tilbagevendende kunder.

  • Skille dig ud fra dine konkurrenter. Ved at have en klar strategi kan du differentiere dig fra andre webshops og tilbyde noget unikt, der skiller sig ud fra mængden. 

  • Identificere de områder, hvor du kan forbedre dig og skabe en mere effektiv forretningsmodel.

  • Forberede dig på fremtidige tendenser og ændringer i markedet. Ved at have en klar plan kan du nemmere tilpasse dig og reagere på skiftende trends og behov i din branche. Det er også vigtigt at huske, at en e-commerce strategi ikke er statisk, men skal løbende justeres og tilpasses i takt med udviklingen af din virksomhed.

 

Kort sagt kan en e-commerce strategi hjælpe med at give fuld kontrol, drive din forretning og sikre din online succes. Hos MCB kan vi hjælpe med at udvikle en strategi, der passer til dine behov og målsætninger. Vi vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine forretningsmål og målgruppe og hjælpe med at definere de nødvendige handlinger for at nå dine mål.

 

 

Kontakt os nu

Vores services
google_ads

Marketing

Som med enhver virksomhed har webshops på Shopware brug for SEO, e-mail marketing, Google Ads, personlige kampagner m.m. for at nå deres mål. Selvom du har en iørefaldende butik, har du altså brug for markedsføring for at tiltrække potentielle kunder.

b2b

Lager

Din proces vedr. lagerstyring skal være præcis og omkostningseffektiv. Hvis du ikke har et pålideligt system, risikerer du, at du ikke kan imødekomme kundens krav og sikre hurtig levering. Vi kan hjælpe dig med at forbinde din lagerbeholdning med dine køb og kampagner.

variationer

Integrationer

Udover at tilbyde gateways kan du fx bruge Shopwares integrationer til at forenkle din regnskabsproces. Med sådanne tilføjelser kan du minimere menneskelige fejl i dine rapporter og sælge mere af det, der giver den bedste profit.

tools

Udvikling

75% af alle forbrugere baserer en webshop troværdighed på udseendet - det gælder også Shopware webshops! Vi hjælper dig derfor med at oprette et unikt og funktionelt tema, der med garanti tiltrækker dine ideelle kunder.

palette

UX

Vi sikrer, at din strategi matcher designet på din webshop, som bør give en intuitiv brugeroplevelse. Det kombinerer vi med vores viden baseret på best practise fx ved at fjerne flest mulige touchpoints for at sikre en problemfri shoppingoplevelse.

variationer

Pagespeed

MCB kan øge dine chancer for flere konverteringer ved at bygge eller optimere din webshop til hurtigere page speed. Sidehastigheden kan direkte korreleres med flere konverteringer - og for dig betyder det flere penge i kassen.

En marketingstrategi, der løfter din forretning

En marketingstrategi, der løfter din forretning

En effektiv marketingstrategi er afgørende for succesen af din Shopware webshop. Uden en plan for at tiltrække og fastholde kunder kan din virksomhed ende med at kæmpe for at overleve i det konkurrenceprægede e-handelslandskab. Men fortvivl ikke! 

MCB er din redning med et komplet marketingteam i ryggen. Vores eksperter vil samarbejde med dig for at udvikle en skræddersyet marketingstrategi, der hjælper dig med at øge synligheden af din webshop og skabe loyalitet blandt dine kunder. Fra SEO og sociale medier til e-mail marketing og PPC annoncering, vil vi hjælpe dig med at nå dine marketingmål og tage din Shopware webshop til næste niveau

MCB hjælper med din UX-strategi

MCB hjælper med din UX-strategi

En god UX-strategi kan gøre en verden til forskel for din Shopware webshop. Hvis din hjemmeside er svær at navigere eller har et kedeligt design, kan det skræmme potentielle kunder væk og føre til dårlige salgstal. I en travl hverdag kan det være en opgave, der virker uoverskuelig. Ikke desto mindre er det stadig en yderst vigtig opgave. 

MCB har specialisterne til at hjælpe dig med netop dette. Vores UX-eksperter arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine kunders behov og skabe en intuitiv og visuelt appellerende webshop. Vi fokuserer på alt fra brugervenlighed og navigationsflow til farveskema og layout. Med en stærk UX-strategi på plads kan du forvente at se en betydelig forbedring i dine konverteringsrater og en stigning i kundetilfredsheden.

Sådan kan MCB hjælpe med din Shopware strategi

MCB er din ideelle partner, når du skal udvikle og implementere en succesfuld Shopware strategi. Vi har teams med eksperter, der har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder med at øge deres online tilstedeværelse og omsætning. Fra start til slut vil vi være der for at hjælpe dig med at skabe en succesfuld Shopware webshop. Du får hjælp af en god håndfuld specialister med hver deres specialeområde:

 

 

UX-team

I opstartsfasen og undervejs i udviklingen af din Shopware webshop får du et tæt samarbejde med vores UX-specialister, som hjælper dig med at skabe en brugervenlig og visuelt imponerende webshop. Sammen med dig lægger vi en strategi for brugerrejsen, og vi jagter de gode brugeroplevelser, som tager højde for din specifikke forretning og målgruppe.

 

Shopware udviklere

Vores tekniske udviklere vil også hjælpe dig med at vælge de rette plugins og integrere dem i din webshop, så du kan maksimere dens funktionalitet og ydeevne. Vi vil også hjælpe dig med at sikre, at din webshop er fuldt optimeret til mobil og desktop, så den fungerer perfekt på alle enheder.

 

Markedsføringsspecialister

Når du er klar til at indtage markedet med storm med din nye webshop, sidder vores marketingteam klar til at udvikle en skræddersyet marketingstrategi, der passer til dine behov og mål. Vi rådgiver dig i alt fra Google Ads, YouTube, Sociale medier, e-mail marketing og diverse annonceringer i det store medielandskab. Alt sammen med det formål at øge synligheden af din webshop og nå ud til flere potentielle kunder.

 

Shopware Support

Endelig vil vores team stå klar til at yde vedligeholdelse og support, så du altid kan have ro i maven. Vi vil sikre, at din webshop altid kører glat og effektivt, og at eventuelle tekniske problemer bliver løst hurtigt og effektivt.

 

Med de rigtige specialister på holdet og +20 års erfaring med at drive e-commerce forretning, kan du være sikker på, at din e-commerce strategi til din Shopware webshop er i trygge hænder hos MCB. Vi sørger for, at du har alt, hvad du behøver samlet i ét digitalt konsulenthus, så din webshop snart er på vej mod sin succes!

 

 

Kontakt os nu

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores cases.

Ofte stillede spørgsmål om Shopware Strategi

Hvad er en e-commerce strategi?

En e-commerce strategi er en plan for at opbygge og drive en succesfuld e-handelsvirksomhed. Det omfatter typisk mål, målgrupper, produktsortiment, markedsføringskanaler, forretningsmodeller, betalings- og leveringsmuligheder samt teknologi, der skal bruges til at drive webshoppen. En e-commerce strategi hjælper med at skabe en sammenhængende og fokuseret tilgang til at opbygge og drive en webshop og sikrer, at alle aspekter af virksomheden arbejder mod fælles mål.

Hvordan kommer jeg i gang med en e-commerce strategi?

For at komme i gang med en e-commerce strategi bør du først definere dine mål og målgrupper, undersøge dine konkurrenter og analysere markedet. Herefter kan du overveje, hvilken forretningsmodel og produktsortiment, du vil tilbyde, og hvordan du vil markedsføre din webshop og tiltrække kunder. 

Det er også vigtigt at tage stilling til betalings- og leveringsmuligheder samt valg af teknologi og platform, der skal bruges til at drive webshoppen. Det kan være en god idé at få hjælp fra eksperter eller en konsulent, der kan hjælpe med at udvikle en effektiv e-commerce strategi.

Hvorfor er det vigtigt at lægge en strategi for sin webshop?

Det er vigtigt at lægge en strategi for sin webshop, da det hjælper med at definere målene og planen for at nå dem. En strategi vil sikre, at der er sammenhæng og fokus i alle aspekter af webshoppen, herunder design, brugervenlighed, markedsføring og teknologi. Dette vil hjælpe med at øge synligheden, salget og kundetilfredsheden, og sikre en mere effektiv og succesfuld webshop.

Skal vi sammen lægge strategien for din Shopware?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager