VIL DU VÆRE MERE SYNLIG PÅ GOOGLE?

Du har sikkert en drøm om at blive mere synlig online og opnå bedre forudsætninger for at vækste din virksomhed.

 

Og derfor er det vigtigt, at du ved, hvad Search Engine Marketing eller SEM er, og hvorfor det er vigtigt for din virksomhed.

 

Hvad er Search Engine Marketing?

Grundlæggende betragtes SEM som værende en betegnelse for en række marketing-områder. Dog anvendes begrebet oftest, når snakken falder på betalt annoncering.

 

SEM er nemlig den proces, der ligger til grund for trafik til dit website gennem betalt annoncering på søgemaskiner såsom Google og Bing. Herigennem bliver en annonce vist i relevante søgninger, hvorved du har mulighed for at promovere produkter, services eller hele din virksomhed til potentielle besøgende.

 

Ofte er betalt annoncering en hurtig og effektiv metode, der tages i brug, når du har et ønske om at trække relevant trafik til dit website. Og selvom det måske kan synes en smule uoverskueligt, er det en af de bedste processer at igangsætte, når du vil vækste din virksomhed.

 

Hvorfor er SEM værdifuldt for din forretning?

Der er flere grunde til at investere i SEM. For det første giver metoden dig mulighed for at lade dig bemærke blandt allerede købsmotiverede og potentielle forbrugere.
Hvis du formår at inkludere relevante søgeord i dine annoncer, vil de hovedsageligt blive vist til dem, som i forvejen har en interesse for dine produkter, services eller virksomhed generelt.


Det betyder, at de besøgende på dit website allerede er på udkig efter lige netop dét, som din virksomhed tilbyder.
Og derfor er de ofte også allerede langt i selve købsprocessen.

 

For det andet får du øget dine muligheder for at udbrede kendskabet til din virksomhed og dit brand, når du vælger at investere i betalt annoncering.
Selvom din annonce ikke får nogen direkte klik, vil der ofte blive lagt mærke til navnet på virksomheden, teksten der fremgår og den unikke URL, idet annoncen vil komme til at ligge oven over de organiske søgeresultater.

 

Der findes en lang række muligheder inden for betalt annoncering, og du kan derfor meget præcist tilpasse din indsats efter dine ønsker for din virksomhed, strategien og budgettet.

Og du har derfor mulighed for at tage udgangspunkt i målsætninger, der definerer din virksomhed.

 

Søgeordsannoncer

De mest almindelige annoncetyper er de klassiske, tekstbaserede ‘søgeordsannoncer’, som vises i toppen af søgeresultaterne.

Med dem skal du selv udfylde indholdet, vælge landingsside, bestemme buddet (PPC) og afgøre de søgeord, der aktiverer annoncen.

Shopping-annoncer

Det er relevant at gøre brug af ‘shopping-annoncer’, hvis du ejer en webshop.

De er baseret på produktinformation og vises med information fra dit produkt-feed, når besøgende søger på relevante søgeord.

Shopping-annoncer fremgår automatisk med billede, pris og navn.

Display-annoncer

En tredje mulighed er at bruge ‘display-annoncer’.

De kan vises på tværs af Googles displaynetværk, der indkluderer hjemmesider og applikationer, der har en aftale med Google vedr. visning af reklamer.

Display-annoncer kan indeholde både billeder og video.

Vil du vide mere om SEM?

Vi sidder altid klar til en uforpligtende snak og hvis du udfylder formularen - tager vi kontakt hurtigst muligt.

Anja Esbersen
Digital Marketingskonsulent

VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER

Se alle cases

Luxoliving

Lampemesteren

LuxByJakobsen

Go-Bites

Sinnerup

Seneste blogindlæg

15. april 2021

Hvad er konverteringsoptimering?

Ca. 63% af virksomhederne mangler en struktureret tilgang til Konverteringsoptimering (CRO).

12. april 2021

Alt hvad du behøver at vide om HubSpot

Enhver virksomhed ønsker at få indflydelse i sin respektive branche og udvide sin markedsbase ved at implementere førsteklasses marketingværktøjer.

09. april 2021

Hvordan opretter du en persona? Din komplette guide

Hvis dit indhold ikke er tilpasset med din målgruppe i tankerne, appellerer det ikke til deres behov. 

Se alle