VISMA E-CONOMIC APP

Denne første integration mellem Visma E-conomics og HubSpot, der organisere og samler økonomi- & salgsafdelingen.
hubspot-platinum-horizontal-white

Installer fra HubSpot Marketplace

Fra HubSpot App marketplace installerer du vores Visma e-conomic app og du bliver kort efter spurgt efter hvilken af dine mulige platforme den skal installeres på.

Install_visma_1Når du har valgt denne konto bliver du automatisk sendt til et vindue, hvor vi skal have oprettet en sikker forbindelse til jeres economic platform.

 

 

 

 

 

Adgang til MCB.Cloud integrationsplatform

 

Efter første step får du fremvist et vindue fra vores egen integrationsplatform, hvor du udfylder information om din virksomhed.
Dette er til hensigt for at vi kan starte opsætningen af din nye integration, men også at vi kan tilpasse integrationen til din unikke HubSpot.

Så selvom vores integration bygger på best practise, er der stadig stor mulighed for at vi kan tilpasse den til dine præferencer.

 

Install_visma_2

 

 

 

 

 

Adgang til Visma E-conomic

 

Sidste step er nu blot at give vores app adgang til jeres Visma E-conomic konto, så vi kan starte processen i at opsætte jeres integration.

 

Install_visma_3

 

 

 

 

Installationen er færdig

Når du har gennemført de tre steps, vil du få fremvist denne besked og vi kontakter dig hurtigst muligt for at starte din personlige opsætning af Visma E-conomic til HubSpot integrationen.

 

Install_visma_4

 

 

Hvor ofte synkroniseres data mellem HubSpot og E-conomic?

Integrationen læser hvert 10. min om der er ændring i enten HubSpot eller Visma E-conomic og opdatere virksomhederne efter dette.

Hvad koster integrationen pr. måned?

 Integrationen mellem HubSpot og din Visma E-conomic koster 99$ pr. måned eksl. moms.


Hvor hurtigt kontakter I mig efter jeg har gennemført step 1-3?

Du skal påregne 1-2 arbejdsdage fra den dag du er nået til step 4, men ikke blive chokeret hvis vi kontakter dig hurtigere. :)

Hvad hvis jeg gerne vil have at integrationen skal kunne endnu mere?

Vi har allerede oprettet et roadmap over fremtidige features til denne integration og fortæller løbende kunder omkring opdateringer mm.

 

Vil du høre mere om dine muligheder?

Martin Mensbo Christiansen
Head of HubSpot