Job hos MCB

Vi er altid på udkig efter talknusere, teknikere og andre talenter til at berige vores team.

Dagligdagen i MCB

I MCB tror vi meget på, at en uformel tone, som tager udgangspunkt i mennesker frem for deres stillingsbetegnelser, er vejen frem. Dagligdagen i MCB er præget af et højt arbejdstempo, hvor alle - lige fra udviklere, designere, CEO, sælgere til marketingkonsulenter - arbejder for ét fælles mål: at give vores kunder succes online.

Diversitet

Hos MCB er der plads til forskellighed. Det lyder så uendeligt slidt, men ikke desto mindre, så er det sådan, det er. Vi er en broget flok sammensat at alt fra kokke, metal guitarister og bankfolk til dansere, trompetister og kaffeentutiaster.

 

Medarbejderstaben består af folk lige fra Thyborøn, Aarhus, Vejen, Litauen, Iran og ikke mindst Vietnam.


Fælles for alle er et brændende ønske om, at vores kunder FÅR SUCCES ONLINE.

Aktuelle stillinger

 

Gafisk designer

 

 

 

 

Praktikant hos MCB

I MCB’s Digitale Markedsføring og Optimerings-team leder vi altid efter dygtige praktikanter indenfor digital marketing og e-commerce, der kan bidrage med fornyet energi, spændende ideer og mod på det arbejde, vi udfører.

 

Vi ved, at du som praktikant kræver ressourcer, og derfor afsætter vi altid forberedelsestid, vejledning, sparring og løbende opfølgning.

 

Vi modtager altid gerne ansøgninger fra nye mulige praktikanter.

 

Bliv praktikant hos MCB.

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter talknusere, teknikere og andre talenter til at berige vores team. Hvis du kan overbevise os om, hvorfor vi står og mangler sådan én som dig, så er vi også villige til at invitere dig ind til en samtale. Send os en motiveret ansøgning sammen med dit CV - så tager vi os kærligt af den.

 

 

Tre scenarier for uopfordrede ansøgninger - hvad vælger du?

 

Lodret arkivering: Hvis du ikke bruger krudtet på at skrive en målrettet ansøgning, så ses det med det samme. Og så bruger vi ikke krudtet på at læse den igennem. 

 

Vandret arkivering: Vækker du vores nysgerrighed, men vi pt ikke kan finde en ledig stol til dig, så opfordrer vi dig til at connecte med os på LinkedIn, så vi kan finde dig når vi har en ledig plads. Følg os gerne via LinkedIn eller Facebook, hvor aktuelle opslag postes. 

 

Direkte aktivering: Hvis du formår at skrive dig ind i vores verden og beskrive en stilling, vi mangler, så levende og overbevisende, at vi skammer os over ikke selv at have set det. Ja, så er vi klar til at sætte dig til tasterne med det samme.

 

Send din uopfordrede ansøgning til ansoegning@mcb.dk