MCB søger inbound marketing specialist

Så er du måske vores nye inbound marketing specialist! 

Det lyder flot, men i bund og grund er det vigtigste, at du er skarp på skrift og har en god forståelse for kunderejsen. 

 

Vores marketing manager har travlt, og han har brug for en kollega - gerne med en god portion sort humor og evnen til at bevare overblikket. 

Du kommer til at bruge rigtig meget af din tid i HubSpot, som vi arbejder med både internt og i samarbejde med flere af vores kunder. Derfor vil du have at gøre med både interne og eksterne arbejdsopgaver. Med din interesse for kunderejsen og hvordan man konverterer et salg, er det derfor vigtigt, at du skriver solidt content, der gavner vores og kunders lead generering. 

Med din position i intern marketing vil du også have rigtig gode muligheder for at skabe dine egne opgaver. Vi er generelt meget åbne for inputs, så længe de er værdiskabende for os eller vores kunder - eller i sidste ende, dig. 

 

Din baggrund kan være svær at definere, men du har formentlig en uddannelse inden for kommunikation og/- eller marketing. Hvis du ikke allerede har arbejdet med HubSpot, er det vigtigt, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye systemer og ikke er bange for det digitale univers. 

 

Hos os er det vigtigt, at vi er dygtige i fællesskab og spiller hinanden gode. Vi går op i vores kunders virksomhed og tager ansvar. Vi får derfor ofte skudt i skoene, at vi er ‘lidt jyske i det’, men det tager vi som et kompliment, da vi holder, hvad vi lover og har fødderne solidt plantet i den jyske muld. 

 

Vi er placeret tæt på ringvejen, med gode tilkørsels- og parkeringsmuligheder. 

Og så tilbyder vi stor fleksibilitet i forhold til arbejdstid og arbejdssted.

Det siger vores medarbejdere: 

 

Hos MCB er ingen dage ens - og det går stærkt!

Så hvis du vil have et arbejde, med en varieret hverdag, hvor du selv kan påvirke dine arbejdsopgaver, og hvor du altid kan udvikle din profil, så er jobbet som inbound marketing specialist hos MCB en rigtig god mulighed. 

Opgaverne spænder bredt fra at være dybt tekniske og funderet i data til at være mere bløde efter en ‘prøven-sig-frem’-tankegang. Derfor handler det ikke bare om at lave den gode landingsside, oprette det effektive workflow eller jagte flere konverteringer. Det handler også om, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Annemette Rosenkilde Lucas, Digital Marketing Konsulent

Om jobbet:

I opstartsfasen vil din dagligdag være præget af definerede opgaver - primært internt. Men når du bliver mere erfaren, vil du også komme til at arbejde med kundeopgaver. Her vil du selv komme til at varetage kundekontakten og hjælpe dem med inbound marketing. Der vil formentlig også være en god del marketing opgaver.

 

Arbejdsopgaver: 

 • Implementere Inbound Markedsføring for vores kunder samt internt
 • Udtænke og oprette kunderejser samt kampagner i HubSpot
 • Gennemføre workshops og potentielt træning i HubSpot
 • Hjælpe med rådgivning og identificere behov for nye og eksisterende kunderOm dig: 

 • Du er uddannet inden for kommunikation eller marketing 
 • Du har gerne et par års erhvervserfaring (dog ikke ufravigeligt krav) 
 • Du formulerer dig flydende og fængende på dansk - både i skrift og tale 
 • Du har en god struktur i dit arbejde og formår at tage en proces fra A til B 
 • Du har arbejdet med inbound marketing før 
 • Du har arbejdet med HubSpot (ønske - ikke krav) 
 • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye systemer 

 

Om MCB: 

Vi har høje forventninger til dig - så det er kun fair, at du ved, hvad vi kan tilbyde. Vi arbejder tæt og professionelt med kunden i en flad organisation, hvor vejen fra tanke til handling er kort. 

Vi tilbyder:

 

 • Mulighed for at få et stort ansvar og medfølgende frihed i en moderne vidensvirksomhed
 • Frokostordning 
 • Kolleger, som kan lide at have det sjovt samtidigt med, at vi er stolte af det, vi laver
 • Stor frihed. Vi har få regler, men store forventninger til hinanden
 • Mulighed for at arbejde hvor og hvornår det passer dig - du skal bare få arbejdet gjort!
 • Årlige udviklingsture til udlandet 
 • Sjove og spændende arrangementer såsom: Sommerfest, tour de chambre, juleklip, julefrokost, fællesspisning - vi er åbne for forslag 
 • Sundhedsforsikring 
 • Gode muligheder for videreuddannelse/certificeringer 

Og meget, meget mere…

 

Vi designer, udvikler, producerer og markedsfører konkurrencedygtige webløsninger til en bred vifte af kunder såsom AMU Nordjylland, Helm, Dynaudio, Lampemesteren, Sinnerup osv.
 

Tag et kig på vores referencer for at se nogle af vores mange løsninger. 

Vi er et ungt og dynamisk team, der vil fremad og sigter mod toppen. Derfor er vi specialister på hvert vores felt, men vi arbejder samtidigt tæt sammen for at sikre markedets bedste løsninger. Vi arbejder i et åbent og fleksibelt miljø, hvor du selv har stor indflydelse på din hverdag. Og vi har et godt socialt sammenhold, som afspejler sig i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø.

Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV til ansoegning@mcb.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at kontakte Martin Christensen på mail mac@mcb.dk eller på tlf. nr. 93630495.

 

Ansøgningsfrist: 23/7-2021 

Samtaler: Løbende 

Start: ASAP (men vi venter gerne på den rigtige) 

Timeantal: Fuldtid (m. fleksible rammer) 

 

Arbejdssted: Holstebro (med gode muligheder for hjemmearbejde)

Det er blevet til mange lanceringer og succeser siden, MCB blev stiftet i 1999. I dag bliver der delt julegaver ud til ca. 55 kolleger på vores kontorer i Holstebro og Hanoi. Hver eneste dag stræber vi efter, at vores kunder FÅR SUCCES ONLINE. Det gør vi blandt andet ved at levere markedets bedste, cloudbaserede e-handels- og webløsninger til vores kunder. Men vi er meget mere end bare en leverandør - vi ser nemlig os selv som en nær samarbejdspartner for vores 

kunder, hvor vi helt naturligt udfordrer strategien og hjælper med at realisere potentialet baseret på vores mange års hands-on erfaring fra branchen.