Din nye arbejdsplads

Vi er altid på udkig efter talknusere, teknikere og andre talenter til at berige vores team. MCB er en arbejdsplads med rig mulighed for fleksibilitet og hjemmearbejde, og vi værdsætter frihed under ansvar.

Aktuelle stillinger

Mød din (måske) næste leder

Vi ved, at mange medarbejdere vælger at søge nye udfordringer grundet dårlig ledelse på deres nuværende arbejdsplads. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at en leder har en god forståelse for dig som både medarbejder og privatperson.
 
Og hos MCB vil vi vove at påstå, at vi rent faktisk har nogle ikke blot dygtige, men også positive og empatiske ledere, som er gode til at inspirere og give sparring.
 
Oplev selv 2 af vores ledere nedenfor. Det kan give dig en fornemmelse af ledelsesstilen hos MCB - de er slet ikke farlige! 

Meget mere end en arbejdsplads

tumbsup

Sundhedsforsikring

Vi har stor interesse i, at vores medarbejdere fungerer både fysisk og psykisk. Derfor får du adgang til sundhedsforsikring via PFA, som bl.a. hjælper m. fysioterapeut, kiropraktor osv.

Penge

Betalt internet

Kom med din regning for internettet til dit hjemmekontor (inden for et bestemt beløb), så betaler MCB. Jf. den eksisterende lovgivning på området.

mad

Frokostordning

Undgå de kedelige madpakker og vær med i vores frokostordning for en billig pris. Den består af brød m. pålæg, salater og en lun ret - altid noget for enhver smag.

brugere

Personalearrangementer

Oplev masser af sociale arrangementer fra en sommerfest med hele familien til en klassisk julefrokost. Vi er vilde med bl.a. padel, tøsehygge, indendørs golf og escape rooms.

monitor

IT budget

Vi har hver især et IT budget, vi kan bruge på at optimere vores arbejdsplads. Det kan fx være ift. en specifik skærm eller andet - vi har selv indflydelse på indkøb.

pære

Golden hours

Vil du bruge mere tid på en udfordring? Eller vil du blive klogere på noget? Og kan outputtet gavne MCB? Så brug de 'gratis' udviklingstimer, du har til rådighed hver måned.

rejse

Adventuretur

Årets tur! Hvert år prioriterer vi at tage en tur til udlandet og lave en masse spændende aktiviteter. Det gavner samarbejdet, når vi igen er tilbage i vante rammer.

fest

Lån af kantine

Skal du holde konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller...? Så er du velkommen til at låne kantinen (kvit og frit). Du skal bare sørge for at behandle stedet ordentligt.

Vi skal tilbage til 1999...

Her startede det hele med to unge gutter, der oprettede en virksomhed. Kunderne var landets diskoteker, og målet var at tage billeder af det muntre natteliv og lægge online på en ny hjemmeside - og betalingen… den foregik i hele flasker alkohol.

 

Meget er sket siden. Men én ting holder stadig ved - og det er stoltheden. Hos MCB elsker vi det, vi laver, og dem vi gør det sammen med. Det mener vi nemlig, er vejen til succes. Vi arbejder sammen som et hold, og vi tager alle ansvar for arbejdsopgaverne og hinanden. Sådan kan vi udvikle virksomheden, kunderne og ikke mindst os selv.

 

Og så har vi det sjovt! Professionelt, fordi vi forstår at udfordre os selv, men også uden for arbejdsrammerne. Derfor vil du høre os fortælle om PLF. Vi siger, at det står for Proud Like Fun. Altså, hele essensen af MCB. Men slår du forkortelsen op, vil du møde Party Like Fuck (og det har vi det helt okay med).

 

Hos MCB vil du opleve, at vi altid gør os umage. Og vi indrømmer, at vi har været heldige og dygtige - vi har nemlig formået at tiltrække gode kollegaer - vil du være den næste?

Uopfordret ansøgning

Fandt du ikke en relevant stilling blandt vores aktuelle jobopslag? Så er du meget velkommen til at tage direkte fat i os enten her eller via LinkedIn. For den rigtige kandidat er der altid en ledig plads hos MCB!

 

Dine kompetencer kan fx være inden for: 

 

  • PPC 
  • Email marketing 
  • UI/UX 
  • Email marketing 
  • Inbound marketing 
  • .NET kode 
  • Integration
  • Kundeservice og/eller projektledelse 
  • Digital markedsføring generelt
  • Eller noget helt andet...

 

Vi vil gerne understrege, at vi hellere vil have et opkald, en e-mail eller en besked for meget end for lidt. 

Sådan siger vores medarbejdere...

anne

Anne Bank Lindberg

“Jeg har været ansat som grafiker ved MCB siden tidernes morgen i 1999. Jeg kan garantere for at der aldrig har været en kedelig dag i alle disse år. MCB er en utrolig alsidig arbejdsplads. Både hvad angår kollegaer og arbejdsopgaver. Kundeopgaverne spænder utrolig vidt – fortrinsvis designs af webshops og websites til diverse platforme. Men der er også mulighed for at designe logoer, tryksager, intern markedsføring og osv. 

 

Det faglige niveau er rigtig højt og vi elsker at spare med hinanden for hele tiden at blive de bedste og udvikle os kontinuerligt. 

 

Sammenholdet er generelt uvurderligt på tværs af alle arbejdsgrupper – og det sociale sammenhold er i særklasse. Vi elsker fis og ballade, fester og masser af sociale arrangementer.”

 

Anne Bank Lindberg

Designer og partner

flemming

Flemming C. Lund

Marketingholdet hos MCB er et stærkt team bestående af talenter inden for de forskellige marketingdiscipliner. Vi servicerer er lang række af forskellige virksomheder, hvilket gør hverdagen udfordrende men meget afvekslende og spændende. Sammenholdet og hjælpsomheden i afdelingen er helt i top, og der er både plads til seriøsitet og sjov. Der er masser af muligheder for at udvikle sig og dygtiggøre sig yderligere, så vi sikrer vi altid er knivskarpe i vores respektive discipliner og leverer det kunderne forventer af os.

 

Jeg har tidligere været ansat hos MCB og valgte at komme tilbage igen - af den simple årsag at MCB er et fantastisk sted at arbejde. Sammenholdet i virksomheden generelt er noget helt unikt. Der er mange sociale arrangementer, så der er rige muligheder for at blive godt integreret ikke kun i ens egen afdeling men også på tværs af hele virksomheden.

 

Flemming C. Lund,

Head of B2B Marketing & Lead Generation

daniel

Daniel Esbersen

“Jeg havde mit afsluttende praktikforløb hos MCB og 10 år efter er jeg her endnu. Jeg har været utroligt glad for den tillid, der allerede blev vist, da jeg fik muligheden for at fortsætte hos MCB efter endt uddannelse og det er en tillid, jeg stadig mærker i hverdagen.

 

Jeg har fået lov til at udvide mine arbejdsområder, hvor jeg startede på vores website-kunder og efterhånden fik mig arbejdet over i vores webshop-løsninger. MCB har givet mig mulighed for at arbejde med nogle faglige områder, jeg synes er utroligt spændende.”

 

Daniel Esbersen

Frontendudvikler

mathias

Mathias Givskov Hansen

"Jeg synes, at MCB er en god arbejdsplads, fordi man har mulighed for at udvikle sig på de punkter, man synes er spændende. Jeg startede som nyuddannet datamatiker tilbage i maj 2017 og blev kastet direkte ind i teknologier som .NET, MVC, WebForms, Angular, Vue, React og som det seneste også Blazor, hvilket både er udfordrende og lærerigt. 

 

Udover dette fik jeg også ansvar for noget af styringen af vores CI/CD/Devops setup, da jeg viste interesse for det. Og så har jeg også fået lov til at folde mig ud på sikkerhedsfronten, da jeg havde det som en hobby ved siden af - nu er den hobby en del af mit arbejde.

 

Mathias Givskov Hansen

Tech Lead

Noget af stor betydning

Udfyld formularen nedenunder. Vi står altid klar til en uforpligtende snak.

Tine Stallkneckt Ottesen
HR- & Project Manager