Din nye arbejdsplads

MCB er en arbejdsplads med mulighed for fleksibilitet og hjemmearbejde, vi værdsætter frihed under ansvar, og vi elsker det, vi laver. Vi er på udkig efter dig, der vil være en del af vores team.

Ledige stillinger

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning via formularen længere nede på siden.

Hvad siger vores medarbejdere om MCB?

anne

Anne Bank Lindberg

“Jeg har været ansat som grafiker ved MCB siden tidernes morgen i 1999. Jeg kan garantere for at der aldrig har været en kedelig dag i alle disse år. MCB er en utrolig alsidig arbejdsplads. Både hvad angår kollegaer og arbejdsopgaver. Kundeopgaverne spænder utrolig vidt – fortrinsvis designs af webshops og websites til diverse platforme. Men der er også mulighed for at designe logoer, tryksager, intern markedsføring og osv. 

 

Det faglige niveau er rigtig højt og vi elsker at spare med hinanden for hele tiden at blive de bedste og udvikle os kontinuerligt. 

 

Sammenholdet er generelt uvurderligt på tværs af alle arbejdsgrupper – og det sociale sammenhold er i særklasse. Vi elsker fis og ballade, fester og masser af sociale arrangementer.”

 

Anne Bank Lindberg

Designer og partner

flemming

Flemming C. Lund

Marketingholdet hos MCB er et stærkt team bestående af talenter inden for de forskellige marketingdiscipliner. Vi servicerer er lang række af forskellige virksomheder, hvilket gør hverdagen udfordrende men meget afvekslende og spændende. Sammenholdet og hjælpsomheden i afdelingen er helt i top, og der er både plads til seriøsitet og sjov. Der er masser af muligheder for at udvikle sig og dygtiggøre sig yderligere, så vi sikrer vi altid er knivskarpe i vores respektive discipliner og leverer det kunderne forventer af os.

 

Jeg har tidligere været ansat hos MCB og valgte at komme tilbage igen - af den simple årsag at MCB er et fantastisk sted at arbejde. Sammenholdet i virksomheden generelt er noget helt unikt. Der er mange sociale arrangementer, så der er rige muligheder for at blive godt integreret ikke kun i ens egen afdeling men også på tværs af hele virksomheden.

 

Flemming C. Lund,

Head of B2B Marketing & Lead Generation

daniel

Daniel Esbersen

“Jeg havde mit afsluttende praktikforløb hos MCB og 10 år efter er jeg her endnu. Jeg har været utroligt glad for den tillid, der allerede blev vist, da jeg fik muligheden for at fortsætte hos MCB efter endt uddannelse og det er en tillid, jeg stadig mærker i hverdagen.

 

Jeg har fået lov til at udvide mine arbejdsområder, hvor jeg startede på vores website-kunder og efterhånden fik mig arbejdet over i vores webshop-løsninger. MCB har givet mig mulighed for at arbejde med nogle faglige områder, jeg synes er utroligt spændende.”

 

Daniel Esbersen

Frontendudvikler

mathias

Mathias Givskov Hansen

"Jeg synes, at MCB er en god arbejdsplads, fordi man har mulighed for at udvikle sig på de punkter, man synes er spændende. Jeg startede som nyuddannet datamatiker tilbage i maj 2017 og blev kastet direkte ind i teknologier som .NET, MVC, WebForms, Angular, Vue, React og som det seneste også Blazor, hvilket både er udfordrende og lærerigt. 

 

Udover dette fik jeg også ansvar for noget af styringen af vores CI/CD/Devops setup, da jeg viste interesse for det. Og så har jeg også fået lov til at folde mig ud på sikkerhedsfronten, da jeg havde det som en hobby ved siden af - nu er den hobby en del af mit arbejde.

 

Mathias Givskov Hansen

Tech Lead

Meget mere end en arbejdsplads

tumbsup

Sundhedsforsikring

Vores medarbejdere skal fungere både fysisk og psykisk. Derfor får du adgang til sundhedsforsikring via PFA, som bl.a. hjælper med fysioterapeut og kiropraktor.

monitor

IT budget

Vi har hver især et IT budget, vi kan bruge på at optimere vores arbejdsplads. Det kan fx være ift. en specifik skærm eller andet - vi har selv indflydelse på indkøb.

Penge

Betalt internet

Aflever din regning for internetudgiften i dit hjemmekontor (inden for et bestemt beløb), så betaler MCB jf. den eksisterende lovgivning på området.

pære

Golden hours

Vil du bruge mere tid på en udfordring? Og kan outputtet gavne MCB? Så brug de 'gratis' udviklingstimer, du har til rådighed hver måned.

mad

Frokostordning

Undgå de kedelige madpakker og vær for en billig pris med i vores frokostordning. Den består af brød, pålæg, salater og en lun ret - altid noget for enhver smag.

rejse

Adventuretur

Årets tur! Hvert år prioriterer vi at tage en tur til udlandet og lave en masse spændende aktiviteter. Det gavner samarbejdet, når vi igen er tilbage i vante rammer.

brugere

Personalearrangementer

Oplev alt fra sommerfester med hele familien til klassiske julefrokoster. Vi er vilde med bl.a. padel, tøsehygge, indendørs golf og escape rooms.

fest

Lån af kantine

Skal du holde konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller...? Så er du velkommen til at låne kantinen (kvit og frit). Du skal bare sørge for at behandle stedet ordentligt.

Uopfordret ansøgning

Fandt du ikke den rigtige stilling blandt vores aktuelle jobopslag? Så udfyld formularen herunder.

 

Dine kompetencer kan fx være inden for: 

 

 • Digital markedsføring
 • Umbraco
 • HubSpot
 • Shopify
 • Magento 
 • Shopware
 • UI/UX 
 • .NET kode 
 • Integration
 • Kundeservice og / eller projektledelse 
 • Eller noget helt andet...

Er MCB din fremtidige arbejdsplads?

Udfyld formularen nedenunder. Vi står altid klar til en uforpligtende snak.

Annemette Rosenkilde Lucas
Marketing Manager