MCB søger Backend Udvikler

MCB er et digitalt udviklings- og marketinghus beliggende i Holstebro. Vi tilbyder vores kunder løsninger inden for en række forskellige platforme som Shopify, MCB.Cloud, Magento og Umbraco. Det betyder også, at vores udviklere har rig mulighed for at arbejde med det, de synes er allermest motiverende. 

 

Èn af vores nuværende medarbejdere har desværre valgt at søge nye udfordringer, og derfor mangler vi en backend udvikler i huset. Det vigtigste er, at du har erfaringer med at kode .NET generelt, C#, Javascript, MSSQL, Blazor eller MVC. Derudover er det selvfølgelig klart en fordel, hvis du synes, at vores sociale arrangementer er et plus.

 

Hos MCB er vi et samlet og mangfoldigt fællesskab, hvorfor vi altid anerkender, at alle kommer med hvert sit udgangspunkt og give plads derefter. Det gør vi bedst ved at interessere os for og støtte hinanden, når livet ikke nødvendigvis går som forventet. Måden vi arbejder på beskrives med PLF: Proud, like fun.

 

Hos MCB skal vi være stolte af det, vi laver. Vi skal kunne lide det, og imens vi arbejder, skal vi have det sjovt. Hos os er det vigtigt, at vi er dygtige i fællesskab og gør hinanden gode. Vi går op i vores kunders virksomhed og tager ansvar. Derfor får vi ofte skudt i skoene, at vi er ‘lidt jyske i det’, men det tager vi som et kompliment, da vi holder, hvad vi lover og har fødderne solidt plantet i den jyske muld.

 

Vi er placeret tæt på ringvejen med gode tilkørsels- og parkeringsmuligheder.

 

 

mathias

Jeg synes, at MCB er en god arbejdsplads, fordi man har mulighed for at udvikle sig på de punkter, man synes er spændende. Jeg startede som nyuddannet datamatiker tilbage i maj 2017 og blev kastet direkte ind i teknologier som .NET, MVC, WebForms, Angular, Vue, React og som det seneste også Blazor, hvilket både er udfordrende og lærerigt. 

 

Udover dette fik jeg også ansvar for noget af styringen af vores CI/CD/Devops setup, da jeg viste interesse for det. Og så har jeg også fået lov til at folde mig ud på sikkerhedsfronten, da jeg havde det som en hobby ved siden af - nu er den hobby en del af mit arbejde."

 

Mathias Givskov

Tech Lead

Om jobbet:

Dine daglige opgaver består i udvikling af webløsninger til vores kunder - både på egen platform og Umbraco.

 

 

Om dig:

 • Vi har ingen krav til erfaring, da det er svært 1:1 at omsætte. Det vigtigste er, at du motiveres af at kode, og at du synes vores hus lyder som et sted, du kunne se dig selv. 
 • Du har praktisk erfaring med C#, .NET, MSSQL 
 • Du går op i god kodestruktur og tager ejerskab for din kode 
 • Du interesserer dig for nye teknologier og er vant til at sætte dig ind i dem
 • Du vil fortsat gerne udvikle dine evner og dygtiggøre dig indenfor dit felt
 • Du trives i en virksomhed med en uformel omgangstone og masser af frihed under ansvar

 

 

Om MCB

Vi har høje forventninger til dig - så det er kun fair, at du ved, hvad vi kan tilbyde. Vi arbejder tæt og professionelt med kunden i en flad organisation, hvor vejen fra tanke til handling er kort.

 

Vi tilbyder:

 • Frokostordning 
 • Fri adgang til kaffe/the, frugt. 
 • Kolleger, som kan lide at have det sjovt samtidigt med, at vi er stolte af det, vi laver
 • Stor frihed. Vi har få regler, men store forventninger til hinanden
 • Mulighed for at arbejde hvor og hvornår det passer dig - du skal bare få arbejdet gjort!
 • Årlige udviklingsture til udlandet - Sidst gik turen til Berlin
 • 10 timers månedlige Golden Hours (Timer du må bruge på at dygtiggøre dig inden for det, du har lyst til) 
 • Sundhedsforsikring 
 • Gode muligheder for videreuddannelse/certificeringer

Og meget, meget mere…

 

Vi designer, udvikler, producerer og markedsfører konkurrencedygtige webløsninger til en bred vifte af kunder såsom AMU Nordjylland, AMU Syd, Aalborg Handelsskole, Luxo Living og Sinnerup. Tag et kig på vores referencer for at se nogle af vores mange løsninger.

 

Timeantal: Fuldtid

 

Samtaler: Løbende

 

Start: Intet fast defineret - når vi har den rigtige kandidat. 

 

Arbejdssted: Holstebro (med gode muligheder for hjemmearbejde)

 

 

Hvordan søger du stillingen?

Vi ved, at vores nye Backend udvikler kan have en travl hverdag, og derfor har vi gjort det ekstra nemt for dig at søge stillingen via formularen herunder på siden. Du er også velkommen til at ansøge stillingen ved at sende dit CV til: ansoegning@mcb.dk 

 

Den traditionelle ansøgning vil vi gerne frabede os.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bo Hedegaard på mail bhk@mcb.dk eller på tlf. nr. 4082 5863.

Ansøg stillingen som Backend Udvikler hos MCB

Rekrutteringsprocedure: Hvis du udfylder formularen, prøver vi altid at kontakte dig inden for 24 timer. Hvis du sender email, modtager du kvittering for modtagelse. Da vi ikke har en ansøgningsfrist, kan processen blive længere, og derfor er det helt ok, at du følger op. Samtaleforløbet vil typisk bestå af 2 samtaler. En indledende samtale hvor vi møder hinanden og tager en uformel snak. Anden samtale er typisk for at afdække konkrete områder, teknisk viden eller kontraktlige forhold. Når stillingen er besat, vil de kandidater, der har været til en fysisk samtale få afslag via telefon. De kandidater, der ikke har været til en fysisk samtale må forvente at få afslag via email, men er ALTID velkommen til at ringe til Tine Stallkneckt Ottesen tlf.: 54553636 for sparring på CV/LinkedIn, eller hvis man har spørgsmål.

 

Det er blevet til mange lanceringer og succeser siden, MCB blev stiftet i 1999. I dag bliver der delt julegaver ud til ca. 55 kolleger på vores kontorer i Holstebro og Hanoi. Hver eneste dag stræber vi efter, at vores kunder FÅR SUCCES ONLINE. Det gør vi blandt andet ved at levere markedets bedste, cloudbaserede e-handels- og webløsninger til vores kunder. Men vi er meget mere end bare en leverandør - vi ser nemlig os selv som en nær samarbejdspartner for vores kunder, hvor vi helt naturligt udfordrer strategien og hjælper med at realisere potentialet baseret på vores mange års hands-on erfaring fra branchen.