MCB søger Inbound Marketing Specialist

Det lyder flot, men i bund og grund er det vigtigste, at du er skarp på skrift og har en god forståelse for kunderejsen. Vores marketing manager og nuværende inbound marketing specialist har travlt, og de har brug for en kollega mere - gerne med en god portion sort humor og evnen til at bevare overblikket. 

 

Du kommer til at bruge rigtig meget af din tid i HubSpot, som vi arbejder med både internt og i samarbejde med flere af vores kunder. Derfor vil du have at gøre med både interne og eksterne arbejdsopgaver. Det er vigtigt, at du har en god forståelse for kunderejsen, og hvordan content skal struktureres for, at det genererer leads. 

 

Med din position i intern marketing vil du også have rigtig gode muligheder for at skabe dine egne opgaver. Vi er generelt meget åbne for inputs, så længe de er værdiskabende for os eller vores kunder - eller i sidste ende dig. 

 

Din baggrund kan være svær at definere, men du har formentlig en uddannelse inden for kommunikation og/- eller marketing. Hvis du ikke allerede har arbejdet med HubSpot, er det vigtigt, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye systemer og ikke er bange for det digitale univers. 

 

Hos os er det vigtigt, at vi er dygtige i fællesskab og spiller hinanden gode. Vi går op i vores kunders virksomhed og tager ansvar. Vi får derfor ofte skudt i skoene, at vi er ‘lidt jyske i det’, men det tager vi som et kompliment, da vi holder, hvad vi lover og har fødderne solidt plantet i den jyske muld. 

 

Vi er placeret tæt på ringvejen i Holstebro med gode tilkørsels- og parkeringsmuligheder. 

Og så tilbyder vi stor fleksibilitet i forhold til arbejdstid og -sted.

“Jeg kom til MCB som nyuddannet, og fra det sekund jeg trådte ind ad døren, blev der udvist stor tillid til mine kompetencer. Og sådan er det hos MCB. Vi stoler på hinanden, og vi lærer i fællesskab. Derfor er MCB meget mere end en arbejdsplads. Det er holdånd, gode kollegaer, festlige arrangementer og med plads til at sænke skulderen og i stedet give rum til et grin.

 

I afdelingen for Intern Marketing og Salg løser jeg mig mange forskellige opgaver i hverdagen alt fra tekstproduktion, opsætning af hjemmesider, automations, email marketing og planlægning af events. Jeg sætter pris på, at arbejdsdagene sjældent er ens, og at jeg har mulighed for at gribe opgaver, jeg særligt interesserer mig for. Det er fedt at være en del af en arbejdsplads, hvor min faglige udvikling er i fokus.”

Louise, Inbound Marketing Specialist

Om jobbet:

I opstartsfasen vil din dagligdag være præget af definerede opgaver - primært internt. Når du bliver mere erfaren, vil du også komme til at arbejde med kundeopgaver. Her vil du selv komme til at varetage kundekontakten og hjælpe kunden med inbound marketing. Der vil formentlig også være en god del marketingopgaver.

 

Arbejdsopgaver: 

 • Implementere Inbound Markedsføring for vores kunder samt internt
 • Udtænke og oprette kunderejser samt kampagner i HubSpot
 • Gennemføre workshops og potentielt træning i HubSpot
 • Hjælpe med rådgivning og identificere behov for nye og eksisterende kunder

 

Om dig: 

 • Du er uddannet inden for kommunikation eller marketing 
 • Du har gerne et par års erhvervserfaring (dog ikke ufravigeligt krav) 
 • Du er god til at formulere dig på skrift 
 • Du har en god struktur i dit arbejde og formår at tage en proces fra A til B 
 • Du har en interesse i at arbejde med inbound marketing  
 • Du har arbejdet med HubSpot (ønske - ikke krav
 • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye systemer

 

Om MCB

Vi har høje forventninger til dig - så det er kun fair, at du ved, hvad vi kan tilbyde dig. Vi arbejder tæt og professionelt med kunden i en flad organisation, hvor vejen fra tanke til handling er kort. 

 

Vi tilbyder:

 

 • Mulighed for at få et stort ansvar og medfølgende frihed i en moderne vidensvirksomhed
 • Frokostordning
 • Kolleger, som kan lide have det sjovt samtidig med, at vi er stolte at det, vi laver
 • Stor frihed. Vi har få regler, men store forventninger til hinanden
 • Mulighed for at arbejde hvor og hvornår det passer dig - du skal bare få arbejdet gjort! 
 • Årlige udviklingsture til udlandet
 • Sjove og spændende arrangementer såsom: Sommerfest, Tour De Chambre, Juleklip, Julefrokost, og Fællesspisning - vi er også åbne for nye forslag
 • Sundhedsforsikring
 • Gode muligheder for videruddannelse/certificeringer

Og meget, meget mere...

 

Lyder jobbet som noget for dig, så send et par linjer omkring, hvorfor inbound marketing lyder/er spændende og dit CV til ansoegning@mcb.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at kontakte Martin Christensen på mail mac@mcb.dk eller på tlf. nr. 92630495

Vi har respekt for, at vores nye kollega har en travl hverdag, så du kan også udfylde formularen, og så giver vi dig et kald og får en kort snak. 

Samtaler: Løbende

Start: ASAP (men vi venter gerne på den rigtige)

Arbejdssted: Holstebro (med gode muligheder for hjemmearbejde)

 

Det er blevet til mange lanceringer og succeser siden, MCB blev stiftet i 1999. I dag bliver der delt julegaver ud til ca. 55 kolleger på vores kontorer i Holstebro og Hanoi. Hver eneste dag stræber vi efter, at vores kunder FÅR SUCCES ONLINE. Det gør vi blandt andet ved at levere markedets bedste, cloudbaserede e-handels- og webløsninger til vores kunder. Men vi er meget mere end bare en leverandør - Vi ser nemlig os selv som en nær samarbejdspartner for vores kunder, hvor vi helt naturligt udfordrer strategien og hjælper med at realisere potentialet baseret på vores mange års hands-on erfaring fra branchen.

 

Jeg er interesseret i stillingen, kontakt mig gerne