MCB søger projektleder

Hos MCB har vi igennem 20 år skabt online succes for mange virksomheder - og vi fortsætter. Vi er en sund virksomhed placeret i Holstebro, som har travlt og mangler en kollega i vores afdeling der sælger, implementerer og supporterer webshops. Vi arbejder på platformene: MCB.Cloud, Shopify, Hubspot og Magento.

 

Du kommer til at være en del af en afdeling på 13 personer (projektleder, solutions architect og udviklere). Det forventes, at du kan håndtere projekter fra start til slut i tæt samarbejde med sælger, kunden og teamet. Hos MCB arbejder vi efter de agile principper. Men det er ikke vigtigt, om din erfaring kommer fra Scrum, Prince2 eller lignende. Det vigtigste er, at du har metoder, som du bruger til at være en kvalificeret projektleder, som holder øje med milepæle og uforudsete udfordringer og sikrer slutteligt en god leverance.    

 

Hos MCB vi er dygtige i fællesskab og gør hinanden gode. Vi går op i vores kunders virksomhed og tager ansvar. Vi får ofte skudt i skoene, at vi er “lidt jyske i det”. Det tager vi som et kompliment, da vi holder, hvad vi lover og har fødderne solidt plantet i den jyske muld. Vi er placeret tæt på ringvejen med gode tilkørsels- og parkeringsmuligheder. Vi er meget fleksible jf. arbejdssted og arbejdstid. 

 

Lyder det som noget for dig? Så læs videre og se hvad vores medarbejdere siger….. 

Jeg har været projektleder ved MCB i knapt 2,5 år og ikke én dag har været forudsigelig.Kombinationen af spændende og udfordrende projekter sammen med en hverdag, der byder på gode kollegaer og sjældent et kedeligt øjeblik - gør at tiden bare flyver afsted.

 

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med en bred gruppe af kompetente "nørder", som hver især brænder for det de laver - og som gerne vidensdeler, så man selv kan udvide sin viden.

 

Noget af det jeg sætter stor pris på i hverdagen, er de frie rammer til at tilpasse familieliv og arbejdsliv - det kan både være ved hjemmearbejdsdage eller skæve arbejdstider nogle dage. 

 

Du har selv ansvaret for, at du når det du skal, uanset om du så i perioder arbejder bedst uden for normal arbejdstid.

 

Selv om vi har rig mulighed for at arbejde hjemme, så er kollegerne en rigtig god grund til at møde på kontoret - vi har det sjovt både i hverdagen og til vores mange arrangementer. Det sociale sammenhold er højt prioriteret og det kan tydeligt mærkes.

Tina, projektleder

Arbejdsopgaver: 

 • Omsætte kundeønske til processer og projekter, der kan udføres. 
 • Styring af egne kunder og projekter i henhold til projekt- og rammeaftaler for den enkelte kunde.  
 • Være en proaktiv formidler og facilitator - som forsøger at være på forkant med kommende udfordringer i projekterne, og søger disse løst.  
 • Være bindeled mellem opgaverne og de forskellige teams ved MCB. 
 • Styring, afrapportering og fakturering af projektøkonomi.

 

Om dig: 

 • Du har konkrete færdigheder inden for projektledelse (uddannelse + evt. erhvervserfaring). 
 • Du kommer fra branchen (marketing/website) alternativt IT branchen. 
 • Du trives med at bruge forskellige metoder og programmer til at hjælpe dig med håndteringen af projekter (nævn gerne hvilke du bruger i dag) 
 • Du kommer til at have direkte kundekontakt, så det er noget, du skal synes er spændende og er passioneret omkring. 
 • Ærlighed fremfor alt - Det er vigtigt, at du er ærlig i dit arbejde, uanset om det er overfor kunder eller dine kolleger. Vi passer på hinanden hos MCB, men det kan vi kun, hvis vi er ærlige i vores relation. 
 • Du er vant til at sætte dig ind i kundens forretning og har god forståelse for, hvad kunden gerne vil opnå med et givent projekt, samt ser udviklingsmuligheder og udfordringer.


Hvorfor søge stillingen? 

 • Der er gode tilkørselsforhold til Holstebro, dvs. du hurtigt og sikkert kan komme på arbejde. 
 • Du har god mulighed for hjemmearbejde og tilrettelægning af egen arbejdsuge. 
 • Vi har en super god kantine. 
 • Vi går op i et stærkt sammenhold og arrangerer derfor årligt bl.a. ture til udlandet, familiedag, julehygge, julefrokost etc. 
 • Vi tilbyder både pension og sundhedsforsikring. 
 • Vi går meget op i medarbejderudvikling og har interne procedurer for at sikre DIN udvikling.
 • Du får dit eget IT budget, så du selv har medbestemmelse på dit udstyr på kontoret - også hvis noget trænger til opgradering, selvom det virker.

Vi ved, at vores nye kollega måske har en travl hverdag, og derfor har vi gjort det ekstra nemt for dig at søge stillingen!

 

Vi ønsker IKKE en motiveret ansøgning, men gerne et kort skriv omkring, hvilke projekter du har håndteret fra start til slut. Hvad gik godt? Hvad lærte du? Hvad kan tages med videre? Send dette skriv og dit CV eller et link til LinkedIn profil. CV og skriv kan sendes til: ansoegning@mcb.dk 

 

Synes du stillingen lyder spændende, men gerne vil høre lidt mere om MCB, eller få en lille snak inden du ansøger stillingen, så udfyld formularen og vi kontakter dig.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Pedersen på mail jnp@mcb.dk eller på tlf. nr. 22 22 04 32.

 

Samtaler: Løbende.

Arbejdstid: Fuldtid (37 t.) 

Start: ASAP

Arbejdssted: Holstebro (med gode muligheder for hjemmearbejde)

Jeg er interesseret i stillingen, kontakt mig gerne