MCB søger Senior Inbound Specialist

Inbound marketing og HubSpot rykker - vildt! Det har vores kunder også fundet ud af, og derfor udvider vi vores afdeling, der beskæftiger sig med inbound. Afdelingen består i dag af vores marketing manager samt to inbound specialister, men vi regner med at udvide med to kompetente kolleger. Her er du den ene. For at lykkedes i denne stilling skal du have konkret erfaring med inbound marketing og de forskellige “Hubs” i HubSpot, da det er vores primære system til inbound marketing.

 

Du vil primært arbejde med kunder, som har brug for hjælp til inbound marketing , CRM, CMS og marketing automation via HubSpot, og det er dig og dine anbefalinger, som skal hjælpe kunden med at øge deres sessions, leads og ikke mindst salg. Derfor kommer du formentlig også til borde med en god portion forretningsforståelse og interesse i kunderejse fra A-B. Med din position i HubSpot teamet vil du også have rigtig gode muligheder for at skabe dine egne opgaver. Vi er generelt meget åbne for inputs, så længe de er værdiskabende for os eller vores kunder - eller i sidste ende dig. 

 

Din baggrund er underordnet, men stillingen kræver, at du har solide færdigheder i HubSpot og inbound marketing. Hvordan disse færdigheder er tilegnet ser vi frem til at høre mere om. 

 

Hos os er det vigtigt, at vi er dygtige i fællesskab og spiller hinanden gode. Vi går op i vores kunders virksomhed og tager ansvar. Vi får derfor ofte skudt i skoene, at vi er ‘lidt jyske i det’, men det tager vi som et kompliment, da vi holder, hvad vi lover og har fødderne solidt plantet i den jyske muld. 

 

Vi er placeret tæt på ringvejen i Holstebro med gode tilkørsels- og parkeringsmuligheder. Og så tilbyder vi stor fleksibilitet i forhold til arbejdstid og -sted.

Louise

“Jeg kom til MCB som nyuddannet, og fra det sekund jeg trådte ind ad døren, blev der udvist stor tillid til mine kompetencer. Og sådan er det hos MCB. Vi stoler på hinanden, og vi lærer i fællesskab. Derfor er MCB meget mere end en arbejdsplads. Det er holdånd, gode kollegaer, festlige arrangementer og med plads til at sænke skulderne og i stedet give rum til et grin.

 

I afdelingen for Intern Marketing og Salg løser jeg mange forskellige opgaver i hverdagen alt fra tekstproduktion, opsætning af hjemmesider, automations, email marketing og planlægning af events. Jeg sætter pris på, at arbejdsdagene sjældent er ens, og at jeg har mulighed for at gribe opgaver, jeg særligt interesserer mig for. Det er fedt at være en del af en arbejdsplads, hvor min faglige udvikling er i fokus.”

 

Louise Dahl Overgaard

Inbound Marketing Specialist

Om jobbet:

Fra start vil du blive hægtet på forskellige eksterne kunder, som du langsomt får ansvaret for. Her forventes det at du kan servicere dem i forhold til deres ønsker inden for HubSpot.

 

Arbejdsopgaver: 

 • Implementere Inbound Markedsføring for vores kunder 
 • Udtænke og oprette kunderejser samt kampagner i HubSpot
 • Gennemføre workshops og potentielt træning i HubSpot
 • Hjælpe med rådgivning og identificere behov for nye og eksisterende kunder
 • Se muligheder for kunderne i hele økosystemet og hvor din sparring kan flytte deres virksomhed
 • Afholdelse af webinars og events på de områder i HubSpot, DU synes er mest spændende
 • Estimering af opgaver når vores kunder forespørger det, eller du har fremsat én inbound tanke hos dem, som de bare må have.

 

Om dig:

 • Du er tillidsskabende og god til at danne relationer 
 • Du har god forretningsforståelse
 • Du har en god struktur i dit arbejde og formår at tage en proces fra A til B 
 • Du har en interesse i at arbejde med inbound samt har interesse for trends inden for feltet
 • Du har arbejdet med HubSpot og ser det som dit andet hjem 
 • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye systemer hos vores kunder

 

Om MCB

Vi har høje forventninger til dig - så det er kun fair, at du ved, hvad vi kan tilbyde dig. Vi arbejder tæt og professionelt med kunden i en flad organisation, hvor vejen fra tanke til handling er kort. 

 

Vi tilbyder:

 

 • Mulighed for at få et stort ansvar og medfølgende frihed i en moderne vidensvirksomhed
 • Frokostordning
 • Kolleger, som kan lide have det sjovt samtidig med, at vi er stolte at det, vi laver
 • Stor frihed. Vi har få regler, men store forventninger til hinanden
 • Mulighed for at arbejde hvor og hvornår det passer dig - du skal bare få arbejdet gjort! 
 • Årlige udviklingsture til udlandet
 • Sjove og spændende arrangementer såsom: Sommerfest, Tour De Chambre, Juleklip, Julefrokost, og Fællesspisning - vi er også åbne for nye forslag
 • Sundhedsforsikring
 • Gode muligheder for videruddannelse/certificeringer

Og meget, meget mere...

 

 

Lyder jobbet som noget for dig, så send et par linjer omkring, hvorfor inbound marketing lyder/er spændende og dit CV til ansoegning@mcb.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at kontakte Martin Mensbo Christiansen på mail mac@mcb.dk eller på tlf. nr. 93630495

 

Vi har respekt for, at vores nye kollega har en travl hverdag, så du kan også udfylde formularen, og så giver vi dig et kald og får en kort snak. 

Samtaler: Løbende

Start: ASAP (men vi venter gerne på den rigtige)

Arbejdssted: Holstebro (med gode muligheder for hjemmearbejde)

 

Det er blevet til mange lanceringer og succeser siden, MCB blev stiftet i 1999. I dag bliver der delt julegaver ud til ca. 55 kolleger på vores kontorer i Holstebro og Hanoi. Hver eneste dag stræber vi efter, at vores kunder FÅR SUCCES ONLINE. Det gør vi blandt andet ved at levere markedets bedste, cloudbaserede e-handels- og webløsninger til vores kunder. Men vi er meget mere end bare en leverandør - Vi ser nemlig os selv som en nær samarbejdspartner for vores kunder, hvor vi helt naturligt udfordrer strategien og hjælper med at realisere potentialet baseret på vores mange års hands-on erfaring fra branchen.

Jeg er interesseret i stillingen, kontakt mig gerne