MCB søger Shopify Udvikler

MCB er et digitalt udviklings- og marketinghus beliggende i Holstebro. De seneste år har vi udvidet paletten af platforme med blandt andet Umbraco CMS, HubSpot og Shopify. Især efterspørgslen på Shopify løsninger bliver kun større, og det er med god grund. Platformen giver, med sin fleksible tilgang, mange komponenter og integrationer samt rig mulighed for nytænkning og kreativitet, når kunders komplekse behov skal løses. Det giver travlhed i vores afdeling for Shopify, og derfor søger vi endnu en skarp Shopify Udvikler.

 

I afdelingen finder du vores Shopify eksperter, Mads og Christian, som har skabt gode webshopløsninger til eksempelvis Done by Deer, ParkStyling.dk, Nordmod.dk, Cowine.dk og Ribejagtogfiskeri.dk. Afdelingen for Shopify indgår i en større afdeling bestående af 12 personer (projektledere, solutions architects og udviklere). Det højner samarbejdsniveauet på tværs af kompetencer og interessefelter, så vi i fællesskab kan komme frem til de bedste resultater til vores kunder.

 

Vi forestiller os, at vores nye kollega kan kode C# og endnu bedre måske er vant til at arbejde med Ruby/Liquid (Shopify’s kodesprog), sidstnævnte er ikke et krav. Endvidere forventer vi, at du har mod på at deltage i kundekontakt. På den måde får du mulighed for at være med på projekter fra start til slut og chancen for at tage ejerskab over slagets gang.    

 

Måske kommer du med en baggrund som Multimediedesigner, Web-Integrator el. lignende, men i sidste ende er din uddannelse ikke afgørende, hvis blot du kan kode Liquid eller C# og synes ovenstående lyder interessant.

 

Hos MCB er det vigtigt, at vi er dygtige i fællesskab og gør hinanden gode. Vi går op i vores kunders virksomhed og tager ansvar. Vi får derfor ofte skudt i skoene, at vi er “lidt jyske i det”. Det tager vi som et kompliment, da vi holder, hvad vi lover og har fødderne solidt plantet i den jyske muld. 

 

Vi er placeret tæt på ringvejen med gode tilkørsels- og parkeringsmuligheder. Vi er meget fleksible i forhold til arbejdssted (hjemmearbejde) og arbejdstid.

 

Lyder det spændende? Så læs mere og se, hvad vores medarbejdere siger.

Christian

Da jeg startede hos MCB, blev jeg sat igang fra dag 1 med at bygge den første Shopify hjemmeside for en kunde. MCB udviste en enorm tillid til mine kompetencer.

 

Der er aldrig en kedelig dag på kontoret. Tværtimod kan jeg hver dag tænke kreativt og udtænke de bedst mulige løsninger for kunder i fællesskab med mine kolleager - og det elsker jeg ved jobbet.

 

Sammenholdet hos MCB - både på kontoret og udenfor arbejdstiden - er fantastisk. Man har det virkelig sjovt, når man går på arbejde, og der er meget højt til loftet. Og en stor frihed i, om man ønsker at arbejde hjemmefra eller på kontoret.

 

Det ligger MCB tæt på sinde, at medarbejdere trives og er glade, når de går på arbejde - og det mærker man hver dag.

 

Christian Stistrup

Shopify Udvikler

Om jobbet:

Dine daglige opgaver består i udvikling og opsætning af webløsninger til vores kunder indenfor Shopify. Du samarbejder med fire andre Front-end Udviklere fordelt på forskellige teknologier.

 

 

Arbejdsopgaver: 

 • Udbygge og udvikle vores Shopify platform.
 • Deltage i workshops med kunder og prestudy arbejde i forbindelse med fastlæggelse af scope i større projekter.  
 • Være formidler og lead på hvordan aftalerne fra prestudy implementeres på platformen og i projektet. 
 • Støtte og sparre med andre Front-end Udviklere om de bedste løsninger.  
 • Være samarbejdspartner med projektlederen omkring fremdrift, udfordringer og opgaver i projekter.

 

 

Om dig:

 • Du kan kode C# og/eller Ruby/Liquid.
 • Du har måske kendskab til andre CMS platforme og front-end teknologier. 
 • Du kan læse og forstå dansk og engelsk, da meget af vores kommunikation foregår på dansk med kunderne og engelsk mellem vores afdelinger. Du vil også arbejde tæt sammen med vores medarbejdere i Vietnam.
 • Du vil gerne arbejde et sted, hvor dine kolleger interesserer sig for dig, og du ikke bare er én i mængden.
 • Det er vigtigt for dig, at du kan “komme igennem” med egne ideér og udviklingsforslag.
 • Du har lyst til at udvikle dine Shopify færdigheder og lave nogle fede shops.
 • Du har god forståelse for brugerrejsen og konvertering.

 

 

Om MCB

Vi har høje forventninger til dig - så det er kun fair, at du ved, hvad vi kan tilbyde. Vi arbejder tæt og professionelt med kunden i en flad organisation, hvor vejen fra tanke til handling er kort.

 

Vi tilbyder:

 • Lækker frokostordning (de dage man er på kontoret).
 • Kolleger som kan lide at have det sjovt samtidigt med, at vi er stolte af det, vi laver. Vi har et godt sammenhold og ser mennesker som mennesker og ikke udelukkende som ressourcer, der skal bruges. Derfor har vi også stor forståelse for det liv, man har udenfor MCB og vil gå langt for at få enderne til at hænge sammen.
 • Stor frihed. Vi har få regler, men store forventninger til hinanden.
 • Mulighed for at arbejde, hvor og hvornår det passer dig - du skal bare få arbejdet gjort!
 • Årlige udviklingsturer til udlandet.
 • Sundhedsforsikring.
 • Gode muligheder for videreuddannelse/certificeringer.

 

Og meget, meget mere…

 

Vi designer, udvikler, producerer og markedsfører e-commerce løsninger til en bred vifte af kunder såsom Luxo Living, Sinnerup og Linds. Tag et kig på vores referencer for at se nogle af vores mange løsninger.

 

Timeantal: Fuldtid.

 

Samtaler: Løbende.

 

Start: Hurtigst muligt men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

 

Arbejdssted: Holstebro (med gode muligheder for hjemmearbejde)

 

 

Hvordan søger du stillingen?

Vi ved, at vores nye Shopify kollega måske har en travl hverdag, og derfor har vi gjort det ekstra nemt for dig at søge stillingen via formularen herunder på siden. Du er også velkommen til at ansøge stillingen ved at sende dit CV til: ansoegning@mcb.dk 

 

Den traditionelle ansøgning vil vi gerne frabede os.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Pedersen på mail jnp@mcb.dk eller på tlf. nr. 22 22 04 32.

Ansøg stillingen som Shopify Udvikler hos MCB

Rekrutteringsprocedure: Hvis du udfylder formularen, prøver vi altid at kontakte dig inden for 24 timer. Hvis du sender email, modtager du kvittering for modtagelse. Da vi ikke har en ansøgningsfrist, kan processen blive længere, og derfor er det helt ok, at du følger op. Samtaleforløbet vil typisk bestå af 2 samtaler. En indledende samtale hvor vi møder hinanden og tager en uformel snak. Anden samtale er typisk for at afdække konkrete områder, teknisk viden eller kontraktlige forhold. Når stillingen er besat, vil de kandidater, der har været til en fysisk samtale få afslag via telefon. De kandidater, der ikke har været til en fysisk samtale må forvente at få afslag via email, men er ALTID velkommen til at ringe til Tine Stallkneckt Ottesen tlf.: 54553636 for sparring på CV/LinkedIn, eller hvis man har spørgsmål.

 

Det er blevet til mange lanceringer og succeser siden, MCB blev stiftet i 1999. I dag bliver der delt julegaver ud til ca. 55 kolleger på vores kontorer i Holstebro og Hanoi. Hver eneste dag stræber vi efter, at vores kunder FÅR SUCCES ONLINE. Det gør vi blandt andet ved at levere markedets bedste, cloudbaserede e-handels- og webløsninger til vores kunder. Men vi er meget mere end bare en leverandør - vi ser nemlig os selv som en nær samarbejdspartner for vores kunder, hvor vi helt naturligt udfordrer strategien og hjælper med at realisere potentialet baseret på vores mange års hands-on erfaring fra branchen.