MCB søger .Net udvikler - gerne med Umbraco erfaring

Èn af vores nuværende udviklere har desværre valgt at forlade os efter en god håndfuld år hos MCB. Derfor mangler vi en ny udvikler til vores afdeling, som udvikler Umbraco og .Net baserede løsninger. Afdelingen består af 5 medarbejdere, som arbejder med frontend, backend og solutions architecture. Det giver grobund for rigtig god hjælp til de projekter, som arbejdes med. 

 

Hos MCB anerkender vi, at vi arbejder med mennesker, og mennesker er drevet af motivation og mening, derfor vil vi gøre vores bedste for at skabe en arbejdsplads, hvor du kan finde mening og få dyrket din motivation - one size fits none. 

 

Som alle andre virksomheder vil vi selvfølgelig gerne have en kandidat med mange års erfaring inden for Umbraco, omvendt er vi meget bevidst omkring, at erfaring ikke nødvendigvis er lig med dygtighed. Derfor vil vi opfordre dig til at læse videre og søge, hvis du finder opslaget det mindste interessant. Hvis du ikke har arbejdet med Umbraco før, vil vi sørge for, at du får de nødvendige certificeringer, både så at du er godt klædt på, og vi kan sikre god kvalitet til vores kunder. 

 

Hos os er det vigtigt, at vi er dygtige i fællesskab, og at vi gør hinanden gode. Vi går op i vores kunders virksomhed og tager ansvar. Vi får derfor ofte skudt i skoene, at vi er lidt jyske i det, men det tager vi som et kompliment, da vi holder, hvad vi lover og har fødderne solidt placeret i den jyske muld.

bjarne

"Jeg har været ansat hos MCB siden oktober 2020, hvor jeg med 10 års erfaring i Umbraco fra tidligere jobs har haft mulighed for at bidrage fra første dag på kontoret. MCB har vist stor tillid til mine kompetencer og mange års erfaring med Umbraco og derudover givet mig mulighed for at opnå nye kompetencer gennem projekter, kurser og events.

 

Jeg synes, MCB er en god arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed, mulighed for at udfolde sin kreativitet samt sparring med hinandens kompetencer for at skabe de bedste løsninger for kunderne. Der er både plads til at fordybe sig i de enkelte projekter og samtidig have det sjovt på kontoret."

 

 

Bjarne Fyrstenborg

Umbraco MVP & Udvikler

Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver har selvfølgelig Umbraco som omdrejningspunkt. Nedenstående er for den lidt mere erfarne udvikler, men hvis vores nye kollega er ny i Umbraco, kan det også ses som fremtidige opgaver. 

 

 • Implementering af Umbraco website i .NET Framework og .NET Core / .NET5
 • Optimering af websites ift. performance og hastighed
 • Integration til 3. part systemer
 • Ecommerce - baseret på Umbraco (UCommerce og Vendr)
 • Implementering af design i frontend med HTML5, CSS, Sass, JavaScript (vanilla, jQuery og evt. baseret på JavaScript framework som AngularJS, Vue m.fl.)
 • Optimering af websites med henblik på SEO og WCAG

 

 

Om dig:

 • Du har færdigheder inden for Umbraco eller ønsker at dygtiggøre dig inden for systemet
 • Du har praktisk erfaring med C#, NET, MSSQL
 • Du har erfaring i at konvertere kundens behov til en smalet løsning
 • Du går op i god kodestruktur og kvalitet
 • Du interesserer dig for nye teknologier og er vant til at sætte dig ind i dem
 • Eftersom MCB er et bureau, der sælger timer, er det vigtigt, at du trives med tidsregistrering

 

 

Hvorfor søge stillingen?

 • Der er gode tilkørselsforhold til Holstebro, dvs. du hurtigt og sikkert kan komme på arbejde
 • Du har god mulighed for hjemmearbejde og tilrettelægning af egen arbejdsuge
 • Vi har en supergod kantine
 • Vi går op i et stærkt sammenhold og arrangerer derfor årligt bl.a. ture til udlandet, familiedag, julehygge, julefrokost etc.
 • Vi tilbyder både pension og sundhedsforsikring
 • Vi tilbyder 10 timer månedligt (golden hours), som DU kan bruge på dét, du gerne vil - blot det gavner MCB
 • Vi går meget på i medarbejderudvikling og har interne procedurer for at sikre DIN udvikling
 • Du får dit eget IT budget, så du selv har medbestemmelse på dit udstyr på kontoret - også hvis noget trænger til opgradering, selvom det virker
 • Du kan komme med på vores CS:GO hold

 

Vi vil gerne undvære din motiverede ansøgning. I stedet vil vi gerne have links til sites, du har været med til at lave, og/eller at du beskriver med egne ord, hvorfor du ønsker at arbejde med Umbraco hos MCB - bare 10-20 linjer. Vi vil fortsat gerne modtage et CV eller et link til en LinkedIn profil. Det sendes til: ansoegning@mcb.dk

 

Synes du, at stillingen lyder spændende, men har du for travlt til ovenstående? Så udfyld formularen, og vi ringer til dig i stedet og får en kort snak.


Hvis du har spørgsmål til praktiske ting eller noget teknisk, så kontakt gerne Morten Mønsted via tlf. 29 92 92 20 eller mail: mov@mcb.dk

 

 

Processen:

Når du har sendt en ansøgning på mail, får du kvittering for modtagelse. Hvis du ansøger via formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt (inden for 1 - 2 arbejdsdage). 

Vi har ikke en ansøgningsfrist, derfor kan der godt gå noget tid inden et eventuelt afslag sendes. 

Ansøgere der har været til mundtlig samtale kan forvente mundtlig afslag i givet fald. Ansøgere der ikke har været til samtale vil modtage dette på skrift. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

 

Samtaler: Løbende

Start: ASAP

Arbejdssted: Holstebro (med god mulighed for hjemmearbejde)

Sprog: Dansk 

 

 

Det er blevet til mange lanceringer og succeser siden, MCB blev stiftet i 1999. I dag bliver der delt julegaver ud til ca. 45 kolleger på vores kontorer i Holstebro og Hanoi. Hver evig eneste dag stræber vi efter, at vores kunder FÅR SUCCES ONLINE. Det gør vi blandt andet ved at levere markedets bedste, cloudbaserede e-handels- og webløsninger til vores kunder. Men vi er meget mere end bare en leverandør - vi ser nemlig os selv som en nær samarbejdspartner for vores kunder, hvor vi helt naturligt udfordrer strategien og hjælper med at realisere potentialet.

Ansøg stillingen her