Workshops

Her kan du se en oversigt over de workshops vi afholder. Det er gratis at deltage på alle vores workshops. Og du er selvfølgelig velkommen til at deltage, uanset om du er kunde hos MCB eller ej.

Arbejd effektivt med Google Ads

25. februar 2020 – Holstebro

Vores holdning til Google Ads er enkel; hold tidsforbruget og konsulentudgiften nede og brug budgettet på at få flere klik på dine annoncer. Alt, hvad vi gør, er bygget op omkring at få de forskellige værktøjer til at gøre arbejdet for os. Du lærer derfor, hvordan du bygger maskinen, og hvordan du løbende vedligeholder og optimerer afkastet af dine investerede annoncekroner.

Læs mere og tilmeld dig

Vil du gerne tage den ultimative føring med din hjemmeside?

4. marts 2020 – Middelfart

Hvis du er på udkig efter nye og effektive tiltag, der sørger for, at du kommer i mål med din online markedsføring, så bør du have styr på SEO, Google Ads og Marketing Automation. Det vil vi gerne hjælpe dig med! Derfor får du til workshoppen inspiration til at effektivisere din markedsføring ud fra de seneste tendenser, og du kan tage hjem med konkrete ideer og opgaver til din to do-liste.

Læs mere og tilmeld dig

Linkbuilding der virker!

31. marts 2020 – Holstebro

Virker linkbuilding? JA! Linkbuilding er en af de vigtigste arbejdsmetoder, når du vil skabe gode placeringer i Google. Men der er stor konkurrence, og derfor er det vigtigt, at du forstår din linkprofil og fordeler dine links optimalt på forskellige sider. Derfor kan du til workshoppen lære, hvordan du får mest muligt ud af dine penge, når du køber links og bedst af alt - hvordan du skaffer ‘gratis’ links.

Få succes på Amazon - case fra en udvalgt MCB-kunde

28. april 2020 – Holstebro

Lad dig inspirere af succeshistorien om en af MCB’s kunder, der startede med at sælge på Amazon i 2019. Vi evaluerer udbyttet af satsningen og deler ud af alle vores gode erfaringer til dig, der påtænker selv at sælge på Amazon. Hør også om bagsiden af medaljen, de udfordringer der var undervejs, og hvordan vi sammen løste dem.


Afholdte workshops

Vil du se en præsentation fra en af de workshops vi allerede har afholdt?

Se oversigten her