Workshops

Her kan du se en oversigt over de workshops vi afholder. Det er gratis at deltage på alle vores workshops. Og du er selvfølgelig velkommen til at deltage, uanset om du er kunde hos MCB eller ej.

Undgå panik - gør din webshop klar til Black Friday og julesalget

Dato: 24. september 2019 – Holstebro

Bliv klædt på til årets tre vigtigste handelsmåneder. Få konkrete tips til, hvordan du op til både Black Friday og julesalget (+ Singles Day og Cyber Monday) får opsamlet en masse leads, hvordan du anvender de leads til mersalg, og hvordan du senere bruger dem til mere end blot data. De er fx guld værd til det forestående januarudsalg.

Læs mere og tilmeld dig

Vær altid et skridt foran dine konkurrenter

Dato: 2. oktober 2019 – Middelfart

Bliv klogere på hvordan du arbejder effektivt med både SEO, Google Ads, marketing automation og konverteringsoptimering i et marked, hvor konkurrencen stiger markant hvert år.
Denne workshop er delt op i to dele og bliver afholdt i Middelfart. Sidste frist for tilmelding er den 26. september.

Læs mere og tilmeld dig

Sådan sælger du mere med on-site markedsføring

Dato: 29. oktober 2019 – Holstebro

97% af dine besøgende køber ikke noget. Få gode råd og konkrete eksempler på, hvordan du sælger mere ved hjælp af kampagner, vejledning og målrettet kommunikation. Og bliv klogere på hvordan du laver intelligente pop-ups, mersalgs-taktikker, iscenesættelse af nyheder og tilbud på din forside samt udrulding af kampagner på tværs af hele dit site.

Sådan arbejder du mest optimalt med SEO på din hjemmeside

Dato: 26. november 2019 – Holstebro

Der er stigende kamp om pladserne på Google, og SEO er derfor vigtigere end nogensinde. Virker opgaven uoverskuelig? Få vores bedste tips til, hvordan du prioriterer dine indsatser, deler arbejdet op og laver en SEO-handlingsplan, der giver resultater. Til sidst præsenterer vi nogle af de SEO-værktøjer, vi hos MCB bruger og giver dig tips til at arbejde mere effektivt med de enkelte opgaver.

Udnyt de nye muligheder før dine konkurrenter. Disse e-handels tendenser skal du holde øje med i 2020

Dato: 28. januar 2020 – Holstebro

Få en kort opsummering af 2019. Vi kigger på udviklingen og de vigtigste ændringer indenfor dansk og international e-handel. Og vi giver vores bud på, hvilke tendenser du skal holde øje med i 2020 samt en række konkrete tips til de nye muligheder, du skal udnytte før dine konkurrenter.

Få succes på Amazon - case fra en udvalgt MCB-kunde

Dato: 25. februar 2020 – Holstebro

Lad dig inspirere af succeshistorien om en af MCB’s kunder, der startede med at sælge på Amazon i 2019. Vi evaluerer udbyttet af satsningen og deler ud af alle vores gode erfaringer til dig, der påtænker selv at sælge på Amazon. Hør også om bagsiden af medaljen, de udfordringer der var undervejs, og hvordan vi sammen løste dem.


Afholdte workshops

Vil du se en præsentation fra en af de workshops vi allerede har afholdt?

Se oversigten her