Workshops

Her kan du se en oversigt over de workshops vi afholder. Det er gratis at deltage på alle vores workshops. Og du er selvfølgelig velkommen til at deltage, uanset om du er kunde hos MCB eller ej.

Udnyt de nye muligheder før dine konkurrenter. Disse e-handels tendenser skal du holde øje med i 2020

28. januar 2020 – Holstebro

Få en kort opsummering af 2019. Vi kigger på udviklingen og de vigtigste ændringer indenfor dansk og international e-handel. Og vi giver vores bud på, hvilke tendenser du skal holde øje med i 2020 samt en række konkrete tips til de nye muligheder, du skal udnytte før dine konkurrenter.

Læs mere og tilmeld dig

Arbejd effektivt med Google Ads

25. februar 2020 – Holstebro

Vores holdning til Google Ads er enkel; hold tidsforbruget og konsulentudgiften nede og brug budgettet på at få flere klik på dine annoncer. Alt, hvad vi gør, er bygget op omkring at få de forskellige værktøjer til at gøre arbejdet for os. Du lærer derfor, hvordan du bygger maskinen, og hvordan du løbende vedligeholder og optimerer afkastet af dine investerede annoncekroner.

Få succes på Amazon - case fra en udvalgt MCB-kunde

28. april 2020 – Holstebro

Lad dig inspirere af succeshistorien om en af MCB’s kunder, der startede med at sælge på Amazon i 2019. Vi evaluerer udbyttet af satsningen og deler ud af alle vores gode erfaringer til dig, der påtænker selv at sælge på Amazon. Hør også om bagsiden af medaljen, de udfordringer der var undervejs, og hvordan vi sammen løste dem.


Afholdte workshops

Vil du se en præsentation fra en af de workshops vi allerede har afholdt?

Se oversigten her