Workshops

Her kan du se en oversigt over de workshops, vi afholder. Det er gratis at deltage på alle vores workshops. Og du er selvfølgelig velkommen til at deltage, uanset om du er kunde hos MCB eller ej

Linkbuilding der virker! 🖇

UDSAT – Holstebro

Virker linkbuilding? JA! Linkbuilding er en af de vigtigste arbejdsmetoder, når du vil skabe gode placeringer i Google. Men der er stor konkurrence, og derfor er det vigtigt, at du forstår din linkprofil og fordeler dine links optimalt på forskellige sider. Derfor kan du til workshoppen lære, hvordan du får mest muligt ud af dine penge, når du køber links og bedst af alt - hvordan du skaffer ‘gratis’ links.

UDSAT PÅ UBESTEMT TID

Skal dit site vise baghjul? 🏎💨

UDSAT – Middelfart

Vil du gerne vise dine konkurrenter baghjul med dit site? Så bør du have styr på konverteringsoptimering, leadgenerering og linkbuilding. Det er nemlig 3 af de discipliner, der ofte ikke får nok opmærksomhed, og derfor kan selv små justeringer gøre en stor forskel! Det vil vi gerne bevise for dig. Derfor får du til workshoppen inspiration til, hvordan du helt konkret opnår bedre resultater.

UDSAT PÅ UBESTEMT TID

Boost din leadgenerering 💪🏻

28. april 2020 – Holstebro

Det handler ikke bare om at have mange leads, det handler også om at have loyale leads. Derfor bør du booste din leadgenering for at få et bedre datagrundlag, når du skal segmentere og personalisere det content, dine besøgende præsenteres for på dit site og dine modtagere oplever i dine e-mails. Lær til workshoppen hvordan du booster din leadgenering og skaffer flere potentielle kunder.

Vil du gerne tage den ultimative føring med din hjemmeside? 🚀

7. maj 2020 – Aalborg

Hvis du er på udkig efter nye og effektive tiltag, der sørger for, at du kommer i mål med din online markedsføring, så bør du have styr på SEO, Google Ads og Marketing Automation. Det vil vi gerne hjælpe dig med! Derfor får du til workshoppen inspiration til at effektivisere din markedsføring ud fra de seneste tendenser, og du kan tage hjem med konkrete ideer og opgaver til din to do-liste.

Vil du have flest mulige kursister ud af dit marketingbudget? 📈

KONFERENCE FOR AMU SKOLER

17. september 2020 – Odense

Der er stor konkurrence om potentielle kursisters opmærksomhed og om den nuværende kursists lyst til at vende tilbage. Derfor er det vigtigt at have fokus på markedsføringen inden for voksen- og efteruddannelsessektoren. Og det kan vi hjælpe dig med til vores konference, som vi afholder i samarbejde med Facebook Danmark. Vi stiller nemlig skarpt på at arbejde effektivt med digital markedsføring.

NY DATO - Læs mere og tilmeld dig

Vil du gerne tage den ultimative føring med din hjemmeside? 🚀

19. maj 2020 – Århus

Hvis du er på udkig efter nye og effektive tiltag, der sørger for, at du kommer i mål med din online markedsføring, så bør du have styr på SEO, Google Ads og Marketing Automation. Det vil vi gerne hjælpe dig med! Derfor får du til workshoppen inspiration til at effektivisere din markedsføring ud fra de seneste tendenser, og du kan tage hjem med konkrete ideer og opgaver til din to do-liste.

Content og video er det nye sort ⚫️

26. maj 2020 – Holstebro

Content is king… og video er årets nye indspark. Derfor kan du med et større fokus på netop content og video opleve øget vækst, større konkurrenceevne og flere loyale leads - og hvem vil ikke gerne det? Derfor kan du til workshoppen lære, hvordan du udnytter dine muligheder for content og video bedst muligt, hvordan du skriver de gode tekster, og hvordan du filmer de bedste videoer.

Vil du lære at tæmme de sociale medier? 🦁

12. juni 2020 – Holstebro

De sociale medier er din letteste vej mod nye kunder, øget kendskab og større værdi, derfor bør du altid gøre en indsats for at bruge de platforme, der egen sig til din forretning. Du kan derfor bl.a. bruge sociale medier til kommunikation og kundeservice, men især også når det handler om salg og markedsføring. Det fortæller om til workshoppen, og du får et indblik i de forskellige sociale medier, så du kan vælge dem, der er gode for dig.

Skab større værdi med Black Friday, sociale medier og e-mail marketing? 💰

19. august 2020 – Middelfart

Det er stadig sommer, men det er ikke for tidligt at komme i gang med at planlægge Singles Day, Black Friday og Cyber Monday, som er årets ultimative største handelsdage. Lær derfor til workshoppen hvordan du gør 2020 til det år, hvor du får de bedste resultater henover oktober, november og december og det især ved at gøre brug af de redskaber, som de sociale medier og e-mail marketing bidrager med.

Træn op til Black Friday! 🏃🏻‍♂️

25. august 2020 – Holstebro

Black Friday er lige rundt om hjørnet, og derfor skal du til at træne op, så du bliver klar til at løbe et marathon. Det er nemlig en periode, hvor du skal løbe rigtig stærkt og rigtig langt. Singles Day, Black Friday og Cyber Monday er årets største handelsdage, derfor lærer du til workshoppen, hvordan du udarbejder det rette træningsprogram, så 2020 bliver det år, hvor du får de bedste resultater!


Afholdte workshops

Vil du se en præsentation fra en af de workshops vi allerede har afholdt?

Se oversigten her