HubSpot CMS

Et stærkere ståsted med HubSpot CMS, når du udvikler, designer og vedligeholder dit website.
hubspot_isae03

HubSpot CMS er bygget til Marketing

HubSpot CMS er til, så du kan arbejde hurtigt og effektivt med dit website.

 

Hvor ofte foretager du forbedringer af dit website? Alle marketingsfolk er enige om, at webstedet er kritisk for væksten i virksomheden, men 42% af marketingsafdelinger forbedrer kun deres webside en gang eller mindre hvert år!

 

Tænk over det et øjeblik.

 

Dit website er din virksomheds hjemmeside den største kanal for at opsamle nye leads. Det er det første sted, folk besøger for at finde oplysninger og danne et førstehåndsindtryk af din virksomhed. Det er også din virksomheds bedste sælger, der arbejder 24 timer i døgnet, syv dage om ugen (samt helligdage), til at pleje potentielle leads gennem salgsprocessen.

 

Men hvorfor opdateres en hjemmeside så ikke oftere, når man ved dette?

 

Vi ved, at det ikke skyldes mangel på talent hos de ansvarlige, der skal arbejde med det!

 

Men er det ikke nemt, fleksibelt og uden besvær at skulle have kontakt til en udvikler, falder projektet til jorden for marketingsafdelingen.

 

Disse udfordringer stod HubSpot selv overfor, og derfor har HubSpot bygget sit CMS (Content Management System)  kaldet HubSpot CMS i april 2020.

 

Den bygger på kernen af HubSpot CRM system og med én slutbruger i tankerne.. Marketingsafdelingen!

 

Så de gamle dage hvor landing pages skulle oprettes af en programmør er nu slut takket være HubSpot CMS. Marketing Hub arbejder med "drag and drop" for at skræddersy det rigtige budskab til brugeren med endnu et kæmpe plus. For som nævnt tidligere er hjemmesiden bygget sammen HubSpot CRM systemet og derfor kan du nu vise smart content for alle dine besøgende.

 

Hele inbound marketing strategien får derved et ekstra boost, da hjemmesiden kan fremvise content - der er matchende til den persona, du har som besøgende på dit website. Så du kan personalisere hele kunderejsen.

 

Alt dette er smart, og mulighederne for at arbejde med inbound marketing er uendelige. Vi sidder selvfølgelig altid klar med rådgivning, så du kan finde den bedste løsning til at vækste din virksomhed og ikke mindst give din marketingsafdeling et værktøj, de vil elske!

 

 

Kontakt os nu

Hvordan kan MCB hjælpe dig med at bruge HubSpot CMS?

framework

Growth Driven Design

Vi har bygget websites i +20 år, og denne viden kombineret med Growth driven design sikrer dig en hjemmeside, der tiltrækker leads.

tandhjul

Custom API

Integrationer er en fast del af vores hverdag, og vores programmører er ikke bange for at løfte din løsning.

palette

Design

Mangler du en helt ny hjemmeside eller en re-branding? MCB hjælper dig gennem hele processen og opbygger dit eget tema.

seo

SEO

Uanset om du skal skifte til ny løsning eller starte en ny hjemmeside, er det vigtigt at have tænkt SEO. Vi sikrer løbende, at du vækster organisk.

sync

Migrering af Website

At komme i gang med HubSpot CMS skal ikke være en træls opgave for dig. Lad os sikre en sikker flytning af data og SEO-værdi.

Mød dit HubSpot team

Martin

Martin Mensbo Christiansen

HUBSPOT PLATINUM PARTNER
Annemette

Annemette Rosenkilde Lucas

HUBSPOT PLATINUM PARTNER
Dennis

Dennis Rud Christensen

Lead Developer
Daniel

Daniel Esbersen

Front-end Developer
Lasse

Lasse Bech Eiler

Ecommerce Solution Architect
Jacob

Jacob Lykke

Art Director
Anne

Anne Bank Lindberg

Designer

CMS Hub som Free, Starter, Professional og Enterprise

Når du skal vælge HubSpot CMS har du 4 muligheder: CMS Hub Free, CMS Hub Starter, CMS Hub Professional og CMS Hub Enterprise. Hver løsning åbner dørerne for en række muligheder inden for HubSpot CMS, og jo højere du bevæger dig, jo flere muligheder får du.

 

HubSpot CMS Hub Free

Med CMS Hub Free får du adgang til dele af CMS Hub helt gratis. Det giver dig det basale set-up inden for udvikling, design og vedligehold af dit website. Du får blandt andet adgang til:

 

 • Website pages
 • Blog
 • Drag-and-drop-editor
 • Basic SEO recommendations
 • Cloud hostning
 • CRM database
 • Website traffic analytics

 

HubSpots gratis CMS værktøj gør det nemmere for dig at udvikle et website, hvor de unikke brugeroplevelser er i fokus samtidig med, du kan vokse din forretning.

 

 

HubSpot CMS Hub Starter

CMS Hub Starter er det første betalte niveau inden for HubSpot CMS og har en månedlig pris på $23 (ca. 160 danske kroner). Med i denne løsning får du selvfølgelig alt fra den gratis udgave og mere til:


 • Remove HubSpot branding
 • Additional website pages
 • Additional blog posts
 • Personalization tokens
 • Live chat and Email support

 

Løsningen er en opgradering fra HubSpots gratis udgave, og det kan man tydeligt mærke i de udvidet muligheder. Allerede på dette niveau kan du begynde at nyde godt af HubSpots mange muligheder for at skabe personaliserede oplevelser for dine besøgende.

 

 

HubSpot CMS Hub Professional

Den månedlige pris for CMS Hub Professional er 360 $ (ca. 2.512 danske kroner), som er en væsentlig prisstigning fra CMS Hub Starter, og det skyldes de mange ekstra fordele:

 • Personalization through smart content
 • Advanced SEO recommendations 
 • Dynamic content
 • Contact attribution report builder
 • A/B Testing & reporting
 • Site tree
 • Phone support

Her er det værd at fremhæve, at der følger essentielle SEO-værktøjer med, som giver dig konkrete forbedringsmuligheder til at optimere din SEO. Dét og meget mere kan du med denne løsning.

 

 

HubSpot CMS Hub Enterprise

Den sidste og højest betalte løsning er CMS Hub Enterprise med en pris på 1200 $ om måneden (ca. 8.373 danske kroner). Det er det ultimative CMS set-up, som blandt andet giver adgang til:


 • SSO
 • Custom objects
 • Additional root domains
 • Partitioning
 • Adaptive testing
 • Membership logins
 • Custom web applications

 

Du får alle de kraftfulde værktøjer i HubSpot til at levere de digitale oplevelser, som dine kunder drømmer om. Og du har samlet alt kundedata ét sted, så det altid er kunden, der er i centrum.

Succes fra start til slut

Hos os køber du ikke kun kode, men også 20 års viden.

 

Når du starter et HubSpot CMS projekt - uanset hvilken af de 4 løsninger - med MCB, sætter vi os ned med dig og får en dybere forståelse af nøjagtigt, hvad du gerne vil have - inklusiv funktionalitet, design og strategien for din vækstrejse. Og vi hjælper dig også, hvis vil kombinere HubSpot CMS med en Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub eller Operations Hub.

Efter den indledende workshop-fase vil du være meget bedre rustet til et samarbejde med os og vores designere. Der skal gøres alt for, at du får succes online med HubSpot CMS. Vores designere opretter designfiler for din hjemmeside, blog, landingssider mm. Og i mellemtiden arbejder din HubSpot konsulent videre på Growth Driven strategien.

Når du er tilfreds, begynder vores udviklere at opbygge temaet til din HubSpot-portal.
Vi tester løbende de forskellige funktionaliteter gennem sprints og efter din godkendelse, begynder vi at migrere nyt og eksisterende indhold til din nye hjemmeside.


Gennem hele processen har du en dedikeret projektleder, der gennemgår hjemmesiden for at sikre, at vi fanger og løser alle problemer. Vi udfører også on-page og tekniske SEO forbedringer for at beskytte din rangering på Google, Bing mm.; disse overvåges nøje via løbende rapportering.

Når vi har testet webstedet grundigt, sender vi dig det udviklede websted til din feedback, inden vi går live. Og vi kan lige så godt være ærlige fra start! Det er uundgåeligt, at vi ikke vil finde en lille drillenisse gemt et sted. Men vi har allokeret tid til, at der kan laves rettelser på disse fejl, når sitet er live - så din virksomhed kan komme afsted på raketten - marketing og salg kan begynde at arbejde med inbound marketing og opsamle nye spændende leads.

Når alt er færdigt, træner vi dig og dit team i det nye cms system og sikrer en stressfri oplevelse, når du har brug for at opdatere det.

 

 

Kontakt os nu

Forbind HubSpot med dine yndlingsværktøjer

Vores specialtilpassede integrationer har hjulpet mange virksomheder med at synkronisere data og automatisere gentagne opgaver mellem HubSpot og deres foretrukne systemer. Du kan også få gavn af vores integrationer og på den måde få mere tid til at fokusere på at øge din omsætning og skabe stærkere relationer til dine kunder.

Fra

HubSpot

Til

HubSpot + Visma.Net

Opnå en mere effektiv forretningsdrift med integrationen mellem HubSpot og Visma.NET. Centralisér dine kunde- og finansdata for at øge produktiviteten og forbedre samarbejdet på tværs af teams. Klik nu for at læse mere om, hvordan denne integration kan forbedre din virksomheds resultater.

HubSpot + Visma economic

Spar tid og forbedr effektiviteten med integrationen mellem HubSpot og Visma e-conomic. Synkronisér dine kunde- og økonomidata, og opret fakturaer direkte fra HubSpot uden at skulle skifte mellem systemer. Klik nu for at læse mere om, hvordan denne integration kan forbedre din virksomheds økonomiske resultater og skabe værdi.

HubSpot Quote + MobilePay

Få hurtigere betalinger via HubSpot Quotes med MobilePay som en betalingsmulighed. Tilbyd nem betaling på dine tilbud via MobilePay, og opnå en mere sømløs salgsproces. Klik nu for at læse mere om, hvordan denne integration kan øge din virksomheds effektivitet.

HubSpot Quotes + Apple Pay

Forbedr din salgsproces og øg sandsynligheden for at konvertere kunder ved at acceptere betalinger via Apple Pay på dine tilbud.
Klik nu for at læse mere om, hvordan denne integration kan øge din virksomheds salgseffektivitet.

HubSpot Quotes + Quickpay

Øg din konverteringsrate og modtag betalinger hurtigere med integrationen mellem HubSpot Quotes og QuickPay. Acceptér en bred vifte af betalingskort og udbydere som MobilePay, Mastercard, Dankort, Visa, Apple Pay og flere. Klik nu for at læse mere om, hvordan denne integration kan forbedre din virksomheds salgseffektivitet og skabe værdi.

HubSpot + Dynamics AX

Forbedr din forretningsdrift og skab mere værdi med integrationen mellem HubSpot og Dynamics AX. Få et samlet overblik over dine salgs- og økonomidata, og frigør ressourcer til at fokusere på vækst. Klik nu for at læse mere om, hvordan denne integration kan optimere din virksomhed.

HubSpot + Dynamics C5

Frigør tid og ressourcer til at fokusere på vækst ved at integrere HubSpot og Dynamics C5. Centralisér dine salgs- og økonomidata, og få et samlet overblik over din forretningsdrift. Klik nu for at læse mere om, hvordan denne integration kan forbedre din virksomheds effektivitet og økonomiske resultater.

HubSpot + Salesforce

Øg din salgseffektivitet og skab bedre resultater med integrationen mellem HubSpot og Salesforce. Centralisér dine kunde- og salgsdata, og få et 360 graders overblik over din forretningsdrift. Klik nu for at læse mere om, hvordan denne integration kan forbedre din virksomheds salgseffektivitet og skabe værdi.

HubSpot + CVR

Optimer din salgsproces og sikr korrekt data med integrationen mellem HubSpot og det danske CVR-register. Få adgang til altid opdaterede kundeoplysninger fra skattemyndighederne, og spar tid på manuel indtastning og validering. Klik nu for at læse mere om, hvordan denne integration kan forbedre din virksomheds salgseffektivitet og skabe værdi.

HubSpot + Microsoft Business Central

Frigør tid og ressourcer til at fokusere på vækst ved at integrere HubSpot og Microsoft Business Central. Få et samlet overblik over dine salgs- og økonomidata, og optimer din forretningsdrift. Klik nu for at læse mere om, hvordan denne integration kan forbedre din virksomheds økonomiske resultater og skabe værdi.

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores HubSpot cases.

Ofte stillede spørgsmål til HubSpot CMS Hub

Hvad er CMS Hub?
HubSpot CMS Hub giver dig et stærkere ståsted, når du vil udvikle, designe og vedligeholde dit website - uden nødvendigvis kontakt til en udvikler. Med CMS Hub kan du transformere dit website med forskellige tools og en let tilgang til content management.
Hvorfor skal du vælge CMS Hub?
Svaret er meget simpelt. Flere virksomheder er afhængige af enten interne eller eksterne udviklere for at udvikle, opdatere og vedligeholde sit website. Og det kan både være besværligt, tidskrævende og en hindring for, at du får opdateret hjemmesiden. Med CMS Hub har du det hele lige ved hånden, og du kan nemt og hurtigt selv vedligeholde websitet - uden det kræver kode.
Hvad koster HubSpot CMS?

Prisen for CMS Hub varierer. Du kan få en gratis udgave med udvalgte muligheder, og så kan du købe abonnementsløsninger med månedlige betalinger, som giver dig udvidet muligheder med CMS. CMS Hub findes i 4 udgaver: CMS Hub Free, CMS Hub Starter, CMS Hub Professional og CMS Hub Enterprise.

Skal vi kickstarte din vækstrejse?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager