Visma Economic integration

Leder du efter en måde at strømline processen mellem salg og økonomistyring? Det kan du med Visma Economic integration til HubSpot, som gør det muligt at organisere og administrere dit regnskab.
hubspot_isae03

Visma Economic integration til HubSpot

For første gang er det nu muligt at lave en integration mellem Visma Economic og HubSpot, som udelukkende lanceres på HubSpot App Marketplace. Og det er præcis dén integration, du har brug for til at organisere og administrere dit regnskab. 

 

Alle virksomheder har det tilfælles, at regnskab udgør et af de vigtigste aspekter og må derfor håndteres korrekt og effektivt. Regnskab kræver ikke kun grundig ekspertise, men optimal software, der kan imødekomme dine behov.

 

Visma Economic integrationen er den perfekte softwareløsning til din virksomhed. Ønsker du at strømline din ERP med dit fakturasystem eller ethvert andet regnskabskrav, er Visma Economic din hjælpende hånd, som gør det for dig uden besvær.

Fordele ved Visma Economic integration til HubSpot

Tilmeldingsfrist

Frigiver tid

Vil du spare tid og ressourcer? Visma Economic sparer dig tid og ressourcer, som du normalt bruger på at overgive data mellem teams og manuelle indtastninger. Integrationen gør det for dig, imens kan du bruge tiden andetsteds.

pære

Automatisk oprettelse

Oprettelse af virksomheder skal være nemt! Med Visma Economic integration til HubSpot skal du ikke længere bekymre dig om at oprette oprette virksomheder manuelt. Integrationen sørger for, at oprettelsen foregår automatisk fra HubSpot til Visma Economic

sync

Automatisk opdatering

Din virksomhed er afhængig af, at data om kunderne er korrekte. Når en kundes aftale eller informationer ændres, skal du ikke tænke på at opdatere det manuelt. Integrationen foretager opdateringer som disse automatisk, og ingen information går tabt.

Mød dit HubSpot team

Martin

Martin Mensbo Christiansen

HUBSPOT PLATINUM PARTNER
Annemette

Annemette Rosenkilde Lucas

HUBSPOT PLATINUM PARTNER
Dennis

Dennis Rud Christensen

Lead Developer
Daniel

Daniel Esbersen

Front-end Developer
Lasse

Lasse Bech Eiler

Ecommerce Solution Architect
Jacob

Jacob Lykke

Art Director
Anne

Anne Bank Lindberg

Designer
HubSpot Economic

En integration der gør dig fri for bekymringer

Med en Visma Economic integration er manuelle indtastninger og overdragelse af data mellem teams fortid. 

Integrationen sørger for at strømline processer automatisk og effektivt. Derfor skal du ikke længere bekymre dig om, at informationer går tabt undervejs.

Når du integrerer Visma Economic til HubSpot forkortes afstanden mellem dit salgsteam og økonomiteam, og silo effekten mindskes. 

HubSpot Visma

Hvad koster det at integrere Visma Economic til HubSpot?

Når du skal i gang med en Visma Economic integration til HubSpot koster det 399 dollars for opsætningen - svarende til 2700 danske kroner.

Derefter skal du betale en månedlig udgift på 99 dollars (650 danske kroner) for brugen af selve app’en, Visma Economic. 

Hvorfor investere i Visma Economic integration?

Med en Visma Economic integration til HubSpot gør du vejen kortere mellem dit salgsteam og økonomiteam. Integrationen automatiserer processen fra et nyt salg oprettes til det registrereres i dit økonomissystem.

 

Når dit salgsteam opretter eller opdaterer en deal i HubSpot, sørger integrationen for, at det automatisk opdateres i Visma Economic, så din økonomiafdeling hele tiden ajourføres - og omvendt. Når en af dine kunder eksempelvis får en ny adresse, ændrer dit salgsteam det i HubSpot, og med det samme er det også ændret i Visma Economic - takket være integrationen.

 

Her får du fem væsentlige fordele ved Visma Economic integration:

 

  • Integrationen sikrer, at information mellem dit salgsteam og økonomiteam ikke går tabt.
  • Du sparer den tid, økonomiteamet normalvis bruger på manuelle indtastninger.
  • Med integrationen er I ikke længere afhængige af at overgive information om kunderne internt.
  • Du kan være sikker på, at der altid oprettes en deal.
  • Du slipper for silo effekt. Med integrationen taler dine systemer automatisk sammen, og du skal ikke bruge tid på at overføre eller opdatere data fra et system til et andet.

 

Der er altså mange gode grunde til at integrere Visma Economic til HubSpot. Det gør hverdagen nemmere for alle parter. Du er garanteret, at vigtig information ikke går tabt undervejs. Du sparer tid og ressourcer, når du slipper for de manuelle indtastninger og koordineringer mellem teams. 

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores HubSpot cases.

Ofte stillede spørgsmål om Economic integration

Hvordan integreres Visma Economic med HubSpot?

Integrationen mellem Visma Economic og HubSpot giver dig mulighed for at effektivisere din virksomheds økonomi- og salgsprocesser. For at integrere Visma Economic og HubSpot anbefales det at kontakte en erfaren udvikler eller konsulent, der kan hjælpe med at identificere dine specifikke behov, implementere integrationen og tilpasse den til din virksomhed.

Hvad koster det at integrere Visma Economic til HubSpot?

Opsætningen af en Visma Economic integration til HubSpot koster 399 dollars - svarende til 2.700 danske kroner. Derefter skal du betale en månedlig udgift på 99 dollars - svarende til 650 danske kroner - for at bruge selve app'en.

Hvilke fordele er der ved en Visma Economic integration til HubSpot?

En integration mellem Visma Economic og HubSpot kan give flere fordele for din virksomhed. Her er nogle af de vigtigste fordele ved en sådan integration: effektiv dataudveksling, øget produktivitet, forbedret kundeoplevelse, styrket salgsindsats, forbedret rapportering og analyse, skalerbarhed og tilpasning.

Det er vigtigt at bemærke, at de konkrete fordele kan variere afhængigt af din virksomheds specifikke behov og implementeringen af integrationen. En erfaren udvikler eller konsulent kan hjælpe med at identificere de relevante fordele og tilpasse integrationen til dine unikke krav.

Skal vi integrere Visma Economic for dig?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager