Visma Economic integration til HubSpot

Leder du efter en måde at strømline processen mellem salg og økonomistyring? Det kan du med Visma Economic integration til HubSpot, som gør det muligt at organisere og administrere dit regnskab.

For første gang er det nu muligt at lave en integration mellem Visma Economic og HubSpot, som udelukkende lanceres på HubSpot App Marketplace. Og det er præcis dén integration, du har brug for til at organisere og administrere dit regnskab. 

 

Alle virksomheder har det tilfælles, at regnskab udgør et af de vigtigste aspekter og må derfor håndteres korrekt og effektivt. Regnskab kræver ikke kun grundig ekspertise, men optimal software, der kan imødekomme dine behov.

 

Visma Economic integrationen er den perfekte softwareløsning til din virksomhed. Ønsker du at strømline din ERP med dit fakturasystem eller ethvert andet regnskabskrav, er Visma Economic din hjælpende hånd, som gør det for dig uden besvær.

Tilmeldingsfrist

Frigiver tid

Vil du spare tid og ressourcer? Visma Economic sparer dig tid og ressourcer, som du normalt bruger på at overgive data mellem teams og manuelle indtastninger. Integrationen gør det for dig, imens kan du bruge tiden andetsteds.

pære

Automatisk oprettelse

Oprettelse af deals skal være nemt! Med Visma Economic integration til HubSpot skal du ikke længere bekymre dig om at oprette deals manuelt. Integrationen sørger for, at oprettelsen foregår automatisk fra HubSpot.

sync

Automatisk opdatering

Din virksomhed er afhængig af, at data om kunderne er korrekte. Når en kundes aftale eller informationer ændres, skal du ikke tænke på at opdatere det manuelt. Integrationen foretager opdateringer som disse automatisk, og ingen information går tabt.

En integration der gør dig fri for bekymringer

Med en Visma Economic integration er manuelle indtastninger og overdragelse af data mellem teams fortid. 

Integrationen sørger for at strømline processer automatisk og effektivt. Derfor skal du ikke længere bekymre dig om, at informationer går tabt undervejs.

Når du integrerer Visma Economic til HubSpot forkortes afstanden mellem dit salgsteam og økonomiteam, og silo effekten mindskes. 

Hvad koster det at integrere Visma Economic til HubSpot?

Når du skal i gang med en Visma Economic integration til HubSpot koster det 800 dollars for opsætningen - svarende til 5.240 danske kroner.

Derefter skal du betale en månedlig udgift på 99 dollars (650 danske kroner) for brugen af selve app’en, Visma Economic. 

Hvorfor investere i Visma Economic integration?

Med en Visma Economic integration til HubSpot gør du vejen kortere mellem dit salgsteam og økonomiteam. Integrationen automatiserer processen fra et nyt salg oprettes til det registrereres i dit økonomissystem.

 

Når dit salgsteam opretter eller opdaterer en deal i HubSpot, sørger integrationen for, at det automatisk opdateres i Visma Economic, så din økonomiafdeling hele tiden ajourføres - og omvendt. Når en af dine kunder eksempelvis får en ny adresse, ændrer dit salgsteam det i HubSpot, og med det samme er det også ændret i Visma Economic - takket være integrationen.

 

Her får du fem væsentlige fordele ved Visma Economic integration:

 

  • Integrationen sikrer, at information mellem dit salgsteam og økonomiteam ikke går tabt.
  • Du sparer den tid, økonomiteamet normalvis bruger på manuelle indtastninger.
  • Med integrationen er I ikke længere afhængige af at overgive information om kunderne internt.
  • Du kan være sikker på, at der altid oprettes en deal.
  • Du slipper for silo effekt. Med integrationen taler dine systemer automatisk sammen, og du skal ikke bruge tid på at overføre eller opdatere data fra et system til et andet.

 

Der er altså mange gode grunde til at integrere Visma Economic til HubSpot. Det gør hverdagen nemmere for alle parter. Du er garanteret, at vigtig information ikke går tabt undervejs. Du sparer tid og ressourcer, når du slipper for de manuelle indtastninger og koordineringer mellem teams. 

Skal vi integrere Visma Economic for dig?

Martin Mensbo Christiansen
Head of HubSpot