B2B KUNDEPORTAL

Skab værdi, servicér og konvertér dine B2B-kunder via en selvbetjent, online kundeportal. Der er kæmpe vækst inden for B2B-handel, og derfor er selvbetjening vigtigere end nogensinde før - især hvis du ønsker mersalg! Derfor bør du sørge for, at dine B2B-kunder møder en selvbetjent butik med 24-timers åbningstid og global rækkevidde.
mcb_cloud_plus_isae

Hvad er en B2B kundeportal i Cloud?

Der er én ting, der går igen hos mange kunder. Og det er manglen på tid. Derfor er det ikke så mærkeligt, at behovet for selvbetjening på nettet stiger. Det er en efterspørgsel, som netop en B2B kundeportal kan imødekomme.

 

Med en kundeportal har du nemlig både mulighed for at øge dit eget salg lige såvel, som du let og hurtigt kan tilbyde nye tjenester. Det effektiviserer og mindsker omkostningerne i din kundeservice. Men samtidig er det også lettere for dine B2B-kunder, idet de altid møder den samme service og en simpel tilgang til din webshop. 

 

En B2B kundeportal i Cloud kan derfor være din mulighed for at tilbyde personlige indkøbsoplevelser på din shop, samtidig med at du selv indsamler vigtig viden om dine kunder. 

 

Med Cloud får du mulighed for at udnytte et avanceret B2B-kundeunivers, der giver dig netop de digitale muligheder, dine kunder efterspørger, når du vil sikre, at der skabes værdi, god service og høje konverteringsrater. 

 

Med Cloud får du derfor ét samlet univers, der gør det let og bekvemt at være B2B-kunde hos dig.

 

 

Kontakt os nu

B2B kundeportal

Derfor bør du investere i en B2B kundeportal

–  Du får præsenteret din information på en logisk måde
–  Du får frigjort tid fra salg og support
–  Du skaber en personaliseret købsoplevelse
–  Du øger kundeloyaliteten

Vi tilbyder

pære

Sparring

Det er vigtigt, at du får integreret de løsninger, der passer på din forretning, så du giver dine kunder den bedste oplevelse.

tools

Integration

Vi sørger for en fuld integration mellem Cloud og de kanaler, systemer og funktioner, der passer til din strategi.

kundeklub

Opdatering

Vi sørger for hele tiden at holde dig opdateret, så du ved, når der udvikles nye eller forbedres på eksisterende funktioner.

suport

Support

Har du spørgsmål, eller er der noget, der ikke fungerer som ønsket? Så yder vi support - tøv ikke med at kontakte os.

Hvilke muligheder giver kundeportalen?

Med Cloud tildeles hver af dine B2B-kunder et unikt sælger-login. Det gør det muligt for dem at tilgå deres egen, personlige konto, hvor de også evt. kan se et specifikt sortiment. På den måde lægges nemt og hurtigt en bestilling. Og for at gøre processen endnu mere intuitiv, kan din kunde også gennemse sin ordrehistorik og på den måde let foretage en genbestilling.

 

Det er nemlig en tendens, at mange B2B-kunder bestiller den samme vare igen og igen. Og den viden kan vi lige så godt bruge til at yde en god service. Det er selvfølgelig også muligt for den enkelte B2B-kunde at se kundespecifikke priser og rabatstrukturer. Og du slipper derfor for alt det manuelle arbejde, der tidligere har været en nødvendighed for de forskellige kunder og deres individuelle aftaler. 

 

Det gælder selvfølgelig også håndteringen af de alternative leveringssteder eller andre specielle informationer, der er tilknyttet den enkelte kunde.

 

Når en B2B-kunde logger ind på sin konti, præsenteres denne i Cloud for en visning bestående brugerdefinerede produktserier, kategorier og menustrukturer. Og derfor har du mulighed for at oprette bl.a. favoritlister, så du kan tildele dine kunder faste lister. Det gør det fx lettere for en evt. kundesupport at yde support på favorit- og sortimentlister.

 

Din kundesupport kan også via et kundecenter i Cloud tilgå en oversigt over alle relevante kundeoplysninger på den enkelte B2B-kunde og på den måde let navigere til de ønskede informationer. Det kan fx være ordreindgang. 

 

Med Cloud kan du altså tilpasse din B2B kundeportal efter dine behov og hver enkelt kunde. Og det giver dig en stor frihed i det daglige.

 

 

Kontakt os nu

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Cloud cases.

Skal vi hjælpe dig godt fra start?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director