Varianter

Med variantstyring gør Cloud dit produktfeed overskueligt for dine kunder. Uanset hvilken produkttype du forhandler i din webshop, vil der næsten altid være forskellige varianter. En variant kan fx være en farve, en størrelse, et materiale eller måske bare små designforskelle, som i sig selv ikke betyder, at det er tale om et nyt produkt.
mcb_cloud_plus_isae

Hvorfor skal jeg bruge variantstyring i Cloud?

I mange systemer er det ikke muligt med variantstyring, og man må derfor oprette hver variant af samme vare med forskellige varenumre. Og det er ærgerligt, idet det hurtigt kan give dig et meget stort og dermed også uoverskueligt produktfeed, som evt. fører til, at dine kunder ikke får set de ting, du tilbyder, der egentlig er i deres interesse.

 

Ofte har dine kunder hverken tiden eller lysten til at søge din hjemmeside tynd for at finde de produkter, de leder efter, som måske blot er en variant af noget, de i forvejen har. Derfor skal du via få klik gøre det tydeligt for dem, hvor mange varianter du tilbyder en given vare i.

 

Og det understøtter Cloud selvfølgelig.

 

I Cloud har du mulighed for at gøre brug af en massiv variantstyring. Og det er på hvad end for nogle parametre, der har betydning for din webshop. Styringen kan således række fra størrelser og farver og helt over til mere avancerede sorteringer.

 

Og du er ikke begrænset. Via en let brugerflade vælger du simpelt varianter til og fra. Og kombinerer dem, som du synes.

 

Nogle af de mest populære varianter i Cloud omfatter:

 • Farve
 • Størrelse
 • Model
 • Brand

 

Mens nogle af de mere avancerede varianter i Cloud omfatter:

 • Pakning
 • Materiale

 

 

Kontakt os nu

Udvalgte populære varianter i Cloud:

Udvalgte populære varianter i Cloud:

– Farve
–  Størrelse
–  Model
–  Brand
Udvalgte avancerede varianter i Cloud:

Udvalgte avancerede varianter i Cloud:

–  Pakning
–  Materiale

Kan jeg integrere varianter fra andre systemer?

Her er det korte og præcise svar, 'ja'. Med Cloud er du aldrig begrænset, og det betyder, at du kan benytte dig af integrationer til præcis de systemer, du ønsker. 

 

Cloud tilbyder fx i sit integrationsframework standardintegrationer til en lang række forskellige ERP-systemer.

 

Herunder kan nævnes:

 • MS Dynamics NAV
 • MS Dynamics 365 Business Central
 • MS Dynamics AX
 • MS Dynamics C5
 • Uniconta
 • Visma.NET
 • e-conomic

 

Men uanset hvad du har af ønsker til et ERP-system, så bygger vi gerne en integration til Cloud. Derfor er du ikke begrænset til ét bestemt ERP-system hos MCB - her står alle dig frit for. Det vigtigste er dine behov, og at de bliver opfyldte.

 

 

Kontakt os nu

Vi tilbyder

pære

Sparring

Det er vigtigt, at du får integreret de løsninger, der passer på din forretning, så du giver dine kunder den bedste oplevelse.

tools

Integration

Vi sørger for en fuld integration mellem Cloud og de kanaler, systemer og funktioner, der passer til din strategi.

kundeklub

Opdatering

Vi sørger for hele tiden at holde dig opdateret, så du ved, når der udvikles nye eller forbedres på eksisterende funktioner.

suport

Support

Har du spørgsmål, eller er der noget, der ikke fungerer som ønsket? Så yder vi support - tøv ikke med at kontakte os.

Kan variantstyringen i Cloud kombineres med PIM?

Som en udbyggelse af ERP-systemer, der ofte kun indeholder ganske få data på produkter som fx navn og varernummer, kan du også koble et PIM-system mellem. På den måde er det muligt for dig at udbygge dit datalag mellem Cloud og dit ERP-system. Vi har her valgt at lave en integration til Plytix PIM. 

 

Plytix er en cloud-baseret PIM-løsning, der er lige til at gå i gang med at bruge - især som Cloud kunde. Her er der tale om en kraftig platform med et ubegrænset antal af brugere og datamængde. Det kan derfor være din bedste mulighed for at føre din virksomhed mod vækst, når du rent teknisk vil kunne styre, optimere og distribuere produktinformation til dine forbrugere.

 

Plytix giver dig en platform, fra hvilken du sammen med dit team kan organisere alt den produktdata, der er behov for til flere kanaler. Det betyder, at du også kan gøre brug af en ubegrænset mængde af billeder, videoer, PDF’er og andre filer, der hører sig til hvert produkt - og alt det helt uden, at der vil være noget duplikeret indhold.

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Cloud cases.

Skal vi hjælpe dig godt fra start?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director