Digital markedsføring

Din forretning - vores hverdag!

Få succes online - og marketingkompetencer inhouse
Vi skaffer ikke kun resultater. Vi lærer også DIG at gøre vores arbejde! For succes med marketing kommer af, at vi inddrager dig i den. Derfor tror vi på metoden: Lær det - mens vi laver det. Og altid i det omfang, du ønsker. Vi har ekspertisen i vores værktøjer - men du kender din virksomhed bedst. Det er i krydsfeltet mellem de to, vi skaber succes. Derfor satser vi på et tættere samarbejde.
Det betyder, at din ekspertise bedre kommer i spil, mens du får frigivet ressourcer, fordi du allerede tidligt i processen lærer at løse nogle af opgaverne selv. Derudover oplever du gennemsigtighed, og sammen udarbejder vi en langsigtet plan for at bruge kompetencerne inhouse. Og ud over en personlig rådgiver og mentor får du også ca. 10 gratis workshops om året, som inddrager dig yderligere i din og andre marketingkanaler og åbentkontor-dage, hvor du får et arbejdsbord hos os. Det giver dig ro til læring og fordybelse i dine marketingopgaver. Og din konsulent er lige ved siden af.

Vores principper

Gennemsigtighed og klar tale

Du må aldrig være i tvivl om vores værdi. Med en fælles handlingsplan får du overblikket over indsats og performance - og du får klar besked. Vi tillader os at have en holdning til din forretning, og tror på, at vi ikke behøver være enige om alt for at lykkes sammen.

Uforpligtende møder, men bindende aftaler

Vores aftaler involverer bindingsperioder. Vi VED, at vi kommer til at bruge mere tid på din forretning, end du betaler for. Og det gør vi uden betænkning - hvis du er lige så dedikeret til samarbejdet, som vi er.

Én dedikeret konsulent

Hver kunde har sin egen konsulent. Der kan sagtens være fem mand på dit MCB hold, men du behøver kun at forholde dig til din faste kontaktperson.

Handling, håndværk og testing

Vi får tingene gjort. Vi tror på godt håndværk, valide data og løbende testing frem for lange planlægningsfaser og uendelige møder.

Langvarige relationer frem for hurtige penge

Vi lader ikke et mindre overforbrug af timer komme imellem os. Hos os får du ingen uforudsete regninger. En aftale er en aftale!

Vores kompetencer

Hos MCB kan du drage fordel af en lang række kompetencer, der alle både hver for sig og i samspil med hinanden kan føre dig tættere på målet med din online succes. Hvad du skal gøre brug af, afhænger dog af din specifikke forretning.

Digital Strategi

Digital strategi er et afgørende fundament for fremgang i din webshop eller på dit website. Du skal derfor tage udgangspunkt i din strategi, hver gang du står overfor en beslutning.

Læs mere om Digital Strategi

SoMe

Sociale medier er oplagte annoncerings- og salgskanaler. Derfor er den betalte form for annoncering blevet en vigtig faktor, når man skal nå ud til en bredere målgruppe.

Læs mere om SoMe

SEO

Søgemaskineoptimering anvendes, når du vil opnå “gratis” trafik på din webshop eller dit website. SEO dækker derfor over alt det, der afgør din position i organiske søgninger.

Læs mere om SEO

SEM

Search Engine Marketing er den proces, der ligger til grund for trafik til din webshop eller dit website gennem betalt annoncering på søgemaskiner såsom Google Ads og Bing Ads.

Læs mere om SEM

Marketing Automation

Marketing Automation er en kombination af platforme, kanaler og en tilpasset strategi, der har til formål at imødekomme dine forbrugere, uanset hvor de befinder sig på deres kunderejse.

Læs mere om Marketing Automation

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering handler om at arbejde systematisk med at forøge procentdelen af besøgende, der foretager en ønsket handling i din webshop eller på dit website.

Læs mere om konverteringsoptimering

Indhold

Det er vigtigt at skabe relevant indhold, da det hæver din troværdighed og din værdi både hos de besøgende og søgemaskinerne.

Læs mere om indhold

Affiliate Marketing

Det er ikke uden omkostninger, at sælge dine ydelser online. Og med Affiliate Marketing er det muligt at blive samarbejdspartnere og dermed få del i hinandens succes.

Læs mere om Affiliate Marketing

Vejen til succes

Når du indgår et samarbejde med MCB, skal du være forberedt på at komme ud på en rejse, der har til formål at føre dig til online succes.

1: Uforpligtende møde

Vi starter med at mødes for at tale om din virksomhed med det formål at afklare, hvem du er, hvad du vil med din virksomhed, og hvilke muligheder vi ser for at hjælpe dig til længerevarende online succes.

2: Uforpligtende tilbud

Når vi forstår dine ønsker og din forretning, kommer vi med et tilbud. Tilbuddet omfatter både indsatser, timetal og ansvarsfordelinger på tværs af relevante kanaler.

3: Aftale og handlingsplan

Når vi er blevet enige om tilbuddet, laver vi en endelig aftale samt en handlingsplan, der giver et overblik over hele forløbet. Denne gennemgår vi i fællesskab, således hele processen afklaret fra starten.

4: Eksekvering

Når alt er på plads, begynder vi på det digitale arbejde med din virksomhed. Det betyder, at vi tager ansvaret for udførelsen, men vi sørger samtidig for at holde os i tæt dialog med dig gennem hele processen.

5: Evaluering

Vi afholder minimum ét månedligt (video)møde, hvor vi gennemgår udvikling, nøgletal og opgaver, så du ved, hvad vi foretager os, og hvem der har ansvaret for hvilke opgaver. Herefter eksekverer vi igen på opgaver med udgangspunkt i handlingsplanen.

Kunder som vi hjælper med at få succes online

Et team af specialister

Med MCB kommer du til at arbejde tæt sammen med en række eksperter, der alle har kompetencer og en bred viden inden for den digitale verden. Det betyder, at du får professionel hjælp til at nå i mål med dine ønsker for din webshop eller dit website.
Temaet sammensættes ud fra din specifikke forretning, så det er sikret, at du får udarbejdet en handlingsplan, der tager udgangspunkt i din plan, dit budskab, din målgruppe og den bedste annonceringsform, når din webshop eller dit website skal vækste og nå til online succes. På den måde bliver der indtænkt en samlet proces for den bedste løsning.
Vi guider dig gennem dine muligheder og sørger for konstant sparring ud fra best practice.

Lars Friis Hansen
Afdelingsleder, Digital Marketing & Optimering
Lars Friis Hansen
Afdelingsleder, Digital Marketing & Optimering
Lars kom til MCB med 5 års erfaring som e-commerce manager og har hands-on erfaring indenfor digital marketing, forretningsudvikling og konverteringsoptimering. Han brænder for at udfordre status quo og går forrest, når vi sikre at kunderne udnytter de nyeste muligheder i markedet. I sin fritid bruger Lars tid med familien, går til fodbold og på jagt.
Hvordan vil dine kolleger beskrive dig?
Idérig, proaktiv og strategisk
Hvem ser du op til?
Elon Musk
Hvad spiller i dine høretelefoner pt?
P3
Malte Bolvig Hansen
Digital Marketingkonsulent
Malte Bolvig Hansen
Digital Marketingkonsulent
Malte er shop kundernes go-to-guy, når det handler om alt fra SEO, PPC og CRO til de seneste resultater i NBA. Udover at være en dreven konsulent er Malte nemlig formand og træner i B71, Holstebro Basketball, hvor han giver de bedste tricks videre til den nye generation.
Hvordan vil dine kolleger beskrive dig?
Hvid, sort og rød
Hvem ser du op til?
Ron Burgundy, nyhedsvært fra San Diego
Hvad spiller i dine høretelefoner pt?
En NBA podcast (Let's go Celtics!)
Tai Kjeldsen
Digital Marketingkonsulent
Tai Kjeldsen
Digital Marketingkonsulent
Tai har efter 10 år i det københavnske landskab igen vendt snuden mod Holstebro. Efter at have taget sin uddannelse på CBS og arbejdet i en række startups, nyder MCB nu godt af hans ekspertise indenfor bl.a. SEO, sociale medier og digital strategi. Derudover bliver der spillet fodbold i HB, og så er Tai altid go-to-guy, hvis der skal laves en lækker ret.
Hvordan vil dine kolleger beskrive dig?
Engageret, videbegærlig og gåpåmod
Hvem ser du op til?
Elon Musk og Leonardo da Vinci
Hvad spiller i dine høretelefoner pt?
Marketing brief og videnskab.dk podcasts
Rikke Nielsen
Digital Marketingkonsulent
Rikke Nielsen
Digital Marketingkonsulent
Hos MCB var vi så heldige at få Rikke i praktik, imens hun læste sin bachelor i Digital Konceptudvikling, hvilket efterfølgende har udmøntet sig i en fuldtidsstilling som konsulent. Ved siden af arbejdet hos MCB, bruger Rikke bl.a. tiden på håndbold og fodbold i Stoholm, eller på at fikse hendes nyerhvervede hus.
Hvordan vil dine kolleger beskrive dig?
Grundig, positiv og fleksibel
Hvem ser du op til?
Min mor
Hvad spiller i dine høretelefoner pt?
En hel masse pop
Annemette Rosenkilde Lucas
Digital Marketingkonsulent
Annemette Rosenkilde Lucas
Digital Marketingkonsulent
I 2018 blev Annemette en del af afdelingen. Med sig i bagagen har hun et nordjysk ordforråd og en cand.mag. i kommunikation. Og den får vores kunder glæde af, når det kommer til Content Marketing. Kvaliteten af værdiskabende indhold bliver stadig mere afgørende, hvilket gør Annemette til et uundværligt led i vores kunders succes.
Hvem ser du op til?
Alle - alle har noget at byde på.
Hvad spiller i dine høretelefoner pt?
Hitlisten på ANR.
Simon Østergaard
Digital Marketingkonsulent
Simon Østergaard
Digital Marketingkonsulent
Simon er DMO afdelingens wunderkind. Selvom Simon kun er 21 år, så har han allerede mere end 6 års erfaring hos MCB. Simon er en af vores marketing konsulenter, med stort flair for digital forretning. Han studere pt. Informationsvidenskab på Aarhus Universitet, og arbejder ved siden af på deltid hos MCB.
Hvordan vil dine kolleger beskrive dig?
Effektiv, koncentreret, positiv og ambitiøs
Hvem ser du op til?
Richard Branson, Steven Gerrard og Elon Musk
Hvad spiller i dine høretelefoner pt?
Indie rock/pop, Rap, Hip Hop eller podcasts
Anja Esbersen
Digital Marketingkonsulent
Anja Esbersen
Digital Marketingkonsulent
MCB har været så heldige at få Anja i praktik. Anja har læst Markedsføringsøkonom og nu i gang med en uddannelse i Digital Konceptudvikling. Hun er derfor en stor hjælp i det daglige hos det Digitale Markedsførings team. Anja har begge ben plantet solidt på jorden, og så er hun familiemenneske med stort F.
Hvordan vil dine kolleger beskrive dig?
Struktureret, gå-på-mod, loyal
Hvem ser du op til?
Høje mennesker
Hvad spiller i dine høretelefoner pt?
Bruger sjældent høretelefoner :-) Men hører toplisterne fra diverse musiktjenester
Mikkel Hyldahl Lauridsen
Digital Marketingpraktikant
Mikkel Hyldahl Lauridsen
Digital Marketingpraktikant
Mikkel er praktikant hos MCB - og her gør han et stort stykke arbejde inden for marketing, cookiepolitik og GDPR. Han er født og opvokset i Holstebro og passer derfor ind i det Midtjyske miljø. For tiden er Mikkel under uddannelse som handelsøkonom i Århus, og dagligt bidrager han med motivation og positivitet på kontoret.
Hvordan vil dine kolleger beskrive dig?
Verdensmester i GDPR og Cookies. (De kender mig tydeligvis ikke så godt endnu)
Hvem ser du op til?
René Redzepi
Hvad spiller i dine høretelefoner pt?
Radio24syv

Lyder vi som et match?

Vil du vide mere om hvordan vi kan samarbejde? Så glæder vi os til, at høre mere om din forretning.

Kontakt os
image description
Lars Friis Hansen
Afdelingsleder for Digital Markedsføring og Optimering