CVR til HubSpot

Få automatisk opdateret og vigtig data til dit salgsteam, så de kan bruge tiden på det de er bedst til... At sælge!

HubSpot AI er bygget til at give dit hurtigt viden på en virksomhed.
Men som vi alle ved er Danmark et lille land på verdenskortet.

For at undgå denne vigtige information til dig salgs crm, har vi bygget integration mellem HubSpot og flere danske myndigheder med vores CVR APP, som heldigvis er nem at komme i gang med at bruge. Find guiden her.

 

 

HubSpot Video
chart-1

Din tid er kostbar

Salgs skal ikke spilde tid på at sælge til en virksomhed med negativ kapital eller gemme et lead, hvor virksomheden er lukket. Denne data trækkes automatisk ind, så du kan automatisere processer omkring dette.

sync

Automatisk opdatering

Dine virksomheder er vigtige og dit salgsteam er afhængige af at deres data er korrekt. Derfor gennemgår vores app dine virksomheder ugentligt for at kigge efter ændringer og skulle der være nogle, vil disse blive rettet automatisk.

pære

Hurtig oprettelse

Oprettelse og viden på en virksomhed skal være nemt! Derfor henter vi realtid data ned på en virksomhed hvor CVR eller P-Nummer er kendt.

tandhjul

Automatisk oprettelse

Når du installere vores CVR-APP skal du ikke bruge tid på at tilføje alle de forskellige properties. Vores app gør det automatisk for dig.

CVR

Når CVR udfyldes, henter vi automatisk relevant data ned fra forskellige danske myndigheder og få sekunder efter, er dette tilføjet på din virksomhed.

 
 

Hvor meget koster CVR-APP til HubSpot?

249,- pr måned.

Ja du hørte rigtigt!..

Vi mener ikke at det skal koste flere tusinde kroner, at gøre sit salgsteam endnu skarpere.
Så vi har sat en lav pris, men også en "fair use".

 

Fair use er sat til et max på 200.000 virksomheder, men skulle du ønske flere virksomheder, laver vi gerne et tilbud på dette.

Prøv 2 dage gratis

Blot udfyld formularen og du er i gang om 3 min.