CVR til HubSpot

Få automatisk opdateret og vigtig data til dit salgsteam, så de kan bruge tiden på det de er bedst til... At sælge!
hubspot-platinum-horizontal-white

CVR App integration til HubSpot

HubSpot AI er bygget til at give dit hurtigt viden på en virksomhed.
Men som vi alle ved er Danmark et lille land på verdenskortet.

For at undgå denne vigtige information til dig salgs crm, har vi bygget integration mellem HubSpot og flere danske myndigheder med vores CVR APP, som heldigvis er nem at komme i gang med at bruge. Find guiden her.

 

HubSpot Video

Fordele ved CVR integration til HubSpot

chart-1

Din tid er kostbar

Salg skal ikke spilde tid på at sælge til en virksomhed med negativ kapital eller gemme et lead, hvor virksomheden er lukket. Denne data trækkes automatisk ind, så du kan automatiserer processer omkring dette.

sync

Automatisk opdatering

Dine virksomheder er vigtige og dit salgsteam er afhængige af, at deres data er korrekt. Derfor gennemgår vores app dine virksomheder ugentligt for at kigge efter ændringer, og skulle der være nogle, vil disse blive rettet automatisk.

pære

Hurtig oprettelse

Oprettelse og viden på en virksomhed skal være nemt! Derfor henter vi realtid data ned på en virksomhed hvor CVR eller P-Nummer er kendt.

tandhjul

Automatisk oprettelse

Når du installerer vores CVR-APP, skal du ikke bruge tid på at tilføje alle de forskellige properties. Vores app gør det automatisk for dig.

CVR

Når CVR udfyldes, henter vi automatisk relevant data ned fra forskellige danske myndigheder og få sekunder efter, er dette tilføjet på din virksomhed.

 
 

Hvor meget koster CVR-APP til HubSpot?

249,- pr måned.

 

Ja du læste rigtigt!..

 

Vi mener ikke, at det skal koste flere tusinde kroner, at gøre sit salgsteam endnu skarpere.
Så vi har sat en lav pris, men også en "fair use".

 

Fair use er sat til et max på 200.000 virksomheder, men skulle du ønske flere virksomheder, laver vi gerne et tilbud på dette.

Prøv 2 dage gratis

Blot udfyld formularen og du er i gang om 3 min.

 

Find her HubSpot CVR APP Terms og Terms and Conditions of Sale and Delivery.

Ofte stillede spørgsmål om CVR App

Hvad er CVR App?

CVR App'en sørger for automatisk at opdatere vigtig data om danske virksomheder, som dit salgsteam kan bruge i deres salgsprocesser. App'en giver viden og overblik over CVR-registrerede virksomheder, som er brugbar information, der kan effektivisere tiden for sælgerne.

Hvordan kan CVR App'en integreres med HubSpot?

Integrationen mellem CVR-appen og HubSpot kan hjælpe med at forbedre dine kundeoplysninger og styrke din salgsproces, så du hele tiden er opdateret.

Det er vigtigt at bemærke, at den specifikke integrationsmetode kan variere afhængigt af tilgængelige funktioner, ressourcer og tekniske krav. Det anbefales at kontakte en erfaren udvikler eller konsulent for at få hjælp til at identificere den bedste integrationsløsning og implementere den i overensstemmelse med dine behov.

Hvad koster det at integrere CVR App'en med HubSpot?

Det koster ikke mere end 249 kroner om måneden at have en integration mellem CVR-App og HubSpot - og det dækker et max på 200.000 virksomheder. Det er muligt at hæve antallet af virksomheder, men det kræver et individuelt tilbud.

Hvilke fordele er der ved at integrere CVR App'en med HubSpot?

Integrationen mellem CVR-appen og HubSpot kan give flere fordele for din virksomhed. Her er nogle af de vigtigste fordele ved en sådan integration: Opdaterede kundeoplysninger, effektiv leadgenerering, bedre segmentering og målretning, forbedret automatisering og effektiv samarbejde mellem salg og marketing.

Disse fordele kan bidrage til at optimere dine salgs- og markedsføringsprocesser, øge produktiviteten og forbedre kundeoplevelsen.

Skal vi integrere CVR for dig?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager