HubSpot Operations Hub

Driftsoftware, der gør det nemt at synkronisere, rense og opdatere kundedata. Og automatisere forretningsprocesser!
hubspot-platinum-horizontal-white

Hvad er HubSpot Operations Hub, og hvordan kan det bruges?

HubSpot Operations Hub er den nyeste af HubSpots 5 Hubs, som blev lanceret i 2021 og har til formål at hjælpe dig med at arbejde smartere. Modsat Marketing Hub, CMS Hub, Sales Hub og Service Hub, bruges Operations Hub ikke alene. Derimod anvendes denne Hub som et afgørende supplement til at udfolde de resterende Hubs optimalt.

 

En Operation Hub giver adgang til forbedret integrationer, datasynkroniseringer og programmerbar automatiseringer, så dine afdelinger kan arbejde endnu bedre sammen. Operations Hub gør det nemmere for din virksomhed at håndtere og organisere kunder i et centraliseret CRM system.

 

Med Operations Hub binder du sløjfen på HubSpots mange værktøjer og fordele. Og det er uanset, om du bruger en Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub eller CMS Hub. For med Operations Hub forbedrer du den data, du bruger i HubSpot, så du altid arbejder med den mest opdateret og retvisende data. Det er dit værktøj til at automatisere og strømline processer, så du kan fokusere på vækst og innovation.

 

 

Kontakt os nu

Hvordan kan HubSpot Operations Hub gavne din virksomhed?

4 udgaver af Operations Hub: Free, Starter, Professional og Enterprise

Operations Hub er et samlet værktøjssæt, der forbinder apps, renser og opdaterer kundedata og automatiserer forretningsprocesser under én platform til Customer Relationship Mangement. Denne Hub findes i 4 udgaver, og du bestemmer, hvilken der passer bedst til dine behov.

 

 

HubSpot Operations Hub Free

Operations Hub Free er den eneste af de 4 udgaver, som er gratis for dig at bruge. Det betyder, at du får adgang til basale funktioner i Operations Hub, uden du skal have kortet frem. Nogle af de mest populære værktøjer i denne udgave er:

 

 • Two-way data sync
 • Default field mappings
 • Historical sync
 • All third-party integrations

 

Med Operations Hub Free kan du komme godt i gang med de mange fordele ved Operations Hub.

 

 

HubSpot Operations Hub Starter

Operations Hub Starter koster $45 om måneden (ca. 312 danske kroner). Her får du alt fra Operations Hub Free og mere til:

 

 • Custom field mappings

 

 

HubSpot Operations Hub Professional

Med Operations Hub Professional tager du et skridt op af rangstigen med mulighederne inden for databehandling i din HubSpot. Med en månedlig abonnementspris på $720 (ca. 4.988 danske kroner) får du adgang til:

 • Programmable automation and bots
 • Webhooks
 • Data quality automation

 

 

HubSpot Operations Hub Enterprise

Med Operations Hub Enterprise åbner du dørerne for det ultimative set-up. For $2,000 (ca. 13.854 danske kroner) om måneden får du adgang til:

 

 • Datasets
 • Reporting calculations
 • Snowflake Data Share
 • Additional reports, lists, and workflows

Ofte stillede spørgsmål til HubSpot Operations Hub

Hvad er HubSpot Operations Hub?
Operations Hub er en driftsoftware, der hjælper dig med at synkronisere og rense kundedata. Samtidig er det et værktøj til at automatisere forretningsprocesser. På den måde er du garanteret pålidelig og opdateret data i din HubSpot.
Hvorfor skal du vælge Operations Hub?
Operations Hub kan være et afgørende supplement til både Marketing Hub, CMS Hub, Sales Hub og Service Hub. Med denne Hub kan du sikre dig de nødvendige integrationer,  datasynkroniseringer fra tredjepartsværktøjer og udvidet automatiseringer til dine forretningsprocesser.
Hvad koster HubSpot Operations Hub?
Operations Hub eksisterer i en gratis udgave, som indeholder basale værktøjer. Derudover kan du tilkøbe Operations Hub som Starter, Professional eller Enterprise. Prisen vil stige alt efter dit valg og mulighederne inden for Operations Hub gør ligeså.
Kan HubSpot Operations Hub bruges af mindre virksomheder?

Ja, HubSpot Operations Hub passer til virksomheder i alle størrelser. Systemets fleksible workflows og skalerbare arkitektur gør det til et godt valg for mindre virksomheder, som har brug for måder til at automatisere og strømline deres processer.

Kan jeg prøve HubSpot Operations Hub, før jeg køber det?

Ja, HubSpot tilbyder en gratis prøveperiode af Operations Hub. Du kan tilmelde dig den gratis prøveperiode på HubSpots hjemmeside.

Skal vi hjælpe dig i gang med Operations Hub?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager