FOKUS:
HubSpot
B2B
CMS
Tekstforfatning

Mere værdi og flere leads med HubSpot CMS

We Love Animation producerer og leverer via animeretkampagne.dk kommunikationsløsninger til det offentlige baseret på animation. Det medfører særlige salgsprocesser, der kan strække sig over længere tid. Med hjælp fra HubSpot er det lykkedes at varetage dén proces.

Når emner som ensomhed, forældreskab, søvnproblemer og endda rottebekæmpelse er svære at tale om, italesætter We Love Animation det knivskarpt og effektivt med animation. Med animation finder virksomheden ind til kernen af svære problemstillinger og formidler dem på en let tilgængelig måde.

 

We Love Animation udfylder et enormt behov i det offentlige og for at skalere forretningen var det tid til fornyelse og et solidt fundament. Løsningen blev HubSpot CMS. I tæt samarbejde med HubSpot-teamet og tekstforfattere hos MCB blev et fundament i HubSpot skabt, som senere skulle vise sig at blive en succes, der førte til flere leads.

“MCB har været inde over alt teksten på hjemmesiden, og det får jeg meget ros for i dag. Det har været en meget vigtig del af processen.

 

Selvom vi til dagligt arbejder med at hjælpe vores kunder med at kommunikere præcist og tydeligt, er det ualmindeligt svært at kommunikere, hvad vi selv laver. Vi er simpelthen for dybt involveret til at kunne se os selv udefra. Det er fuldstændig for os, som det er for vores kunder. Og der har MCB været en uvurderlig hjælp.

 

Hjemmesiden er fantastisk. Der er alle de Unique Selling Points, man har brug for at vide. Og det står simpelthen så klart, hvad det er, vi laver. Så MCB har sørget for, at der er et solidt fundament i HubSpot at bygge på. Og det var det, jeg bad om. Og det man sige er lykkedes."

Søren Fleng, Direktør

Hvorfor vælge HubSpot CMS?

For We Love Animation er det alfa omega at have styr på salgsprocesserne. En animationsfilm bliver ikke produceret over natten. Tværtimod kan salgsprocesser fra start til slut strække sig over år.

 

Virksomheden havde derfor et stort behov for at administrere og effektivisere disse processer, så leads og aftaler ikke går tabt mellem to stole. We Love Animation søgte et CMS, der kunne samle og koordinere alle processer på tværs af marketing og salg. Og netop dét er en af HubSpots absolutte forcer.

 

We Love Animation fandt hurtigt ud af, at HubSpots brugerflade er meget intuitiv og brugervenlig - også for nybegyndere. Det gør HubSpot til et fantastisk arbejdsredskab, som skaber merværdi for virksomheden, der ikke længere skal jonglere med flere programmer. I stedet for er synergierne samlet i ét system, og siloeffekten er tilintetgjort.

 

Alt der vedrører kundekontakt fra marketing til salg er samlet i HubSpot. Og det betyder ovenikøbet, at We Love Animation i dag sparer dyrebar tid og ressourcer, som i stedet for kan bruges på dét, der i virkeligheden er kerneforretningen: At producere animationsfilm, der fanger og formidler tabubelagte emner.

Et samarbejde der resulterede i positiv respons og flere leads

Med hjælp fra MCB er maskinrummet i HubSpot blevet smurt med ny udvikling og automations. Hjemmesideteksterne har fået et nyt pust. Og responsen og resultaterne er ikke til at tage fejl af.

 

Selvom kommunikation er specialet hos We Love Animation, kan det være en sund proces at lade udefrakommende udfordre, stille spørgsmålene og derigennem beskrive kerneforretningen. Og netop dét ønskede We Love Animation. Det har ført til nye og fangende måder at beskrive virksomheden, som har affødt rosende ord blandt medarbejdere og de besøgende på hjemmesiden.

 

Takket være hjemmesidens nye tekster har We Love Animation fået et nyt kommunikativt udtryk udadtil. Og takket være udviklingen og optimeringen af HubSpot er de bagvedliggende processer effektiviseret og automatiseret. Tilsammen giver det en fuldendt løsning, der sikrer hele kunderejsen. Flere leads tiltrækkes af hjemmesiden og flere bliver til faktiske kunder, fordi HubSpot sørger for, at ingen går tabt undervejs.

Næste skridt for We Love Animation er at bygge ovenpå med marketingindsatser, der med raketfart skal tage virksomheden mod nye højder.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores HubSpot cases.