Vækst din virksomhed med CRM

Med en mere sofistikeret tilgang til dine kunder er salget kun begyndelsen.

INTEGRERET CRM OG AKTIVERING AF SALGSAFDELINGEN

Et CRM-system kan gøre underværker for en virksomheds struktur.

Når dette værktøj implementeres korrekt, sikrer det alt andet end din kommercielle succes ved at give dig adgang til alle former for individuelle eller kollektive resultatindikatorer samt til kritisk information, der letter forretningsprognoser og bidrager til din løbende forbedringsproces.

 

CRM er også nøglen til at få adgang til data om kunder og kundeemner, hvilket gør det til et værdifuldt aktiv for virksomheder, der ønsker at gennemføre målrettede og personaliserede salgs- og marketinginitiativer. Forudsat naturligvis, at dataene om standard- eller brugerdefinerede objekter er velorganiserede, og at dine sælgere er dygtige til at bruge det!

VORES SERVICES

variationer

Migration til HubSpot CRM

Flyt alle dine eksisterende kundeoplysninger til HubSpot CRM uden hovedpine, hvilket giver dig øget synlighed, kontrol og nytte af dine data.

tandhjul

CRM Implementation & Integration

Udtræk den maksimale værdi fra kundedata og interaktioner på tværs af teknologier med ekspertintegreret CRM.

tools

Skræddersyede integrationer

Forbind dine foretrukne tools og software med en skræddersyet integrationer til HubSpot.

chart-1

Sparring hæver indtjening

Når dit CRM er konfigureret, træner vi dig og dit team i, hvordan man tracker aktiviteter og potentielle interaktioner. Dette øger holdets produktivitet, samtidig med at salgscyklussen reduceres.

suport

Løbende Udvikling

Når projektet er kommet sikkert i land, står vi som sparringspartner til rådighed, for at udvikle brugen af HubSpot CRM til nye højder.

tumbsup

Effektivisering af dagligdagen

Med en senior konsulent udvikler vi jævnligt processer der effektivisere og automatisere dagligdagsopgaver med CRM

Nettoline(1)
LD_Handel_og_milj__
Kalu(1)
Jysk_kemi_service
Danzafe

Integrationer til HubSpot

Hvor meget intern tid bruger du på at flytte data, fordi der ikke findes en integration til din rådighed?

Hvor meget tid, penge og data mister du, fordi dine softwareløsninger ikke er integreret og har du en enkelt kilde til sandhed i din data?


For intet CRM-system bliver en succes uden at have den rigtige data og kunne sende denne data til relevante eksterne systemer.

MCB hjælper dig med at øge effektiviteten og fjerne pain, alt imens det gør HubSpot-integration og migration enkel og smertefri.

Integrationer er morgenmad for os, og vi står selvfølgelig klar til at høre om din udfordring - så vi sammen kan sikre, at du får mest muligt ud af din HubSpot CRM.

 

Vil du have syn for sagen? 
Én af de mange integrationer vi har lavet for vores kunder, er live på HubSpot App Marketplace og henter relevant Erhvevsdata fra CVR, SKAT mfl. for at styrke grundlaget til sælgerne.


Du kan se den lige her.

SKAL VI HJÆLPE DIG I GANG MED REJSEN?

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager