Videoproduktion

Video er dit værktøj til at trænge igennem mediestøjen og skabe opmærksomhed om dit brand. Hos MCB har vi specialisterne, der kan sørge for, at du skiller dig ud fra mængden med video.

Dit nye bureau til videoproduktion

Hos MCB ved vi, hvor afgørende din online tilstedeværelse er for din succes. Med årene er der kommet et overflod af medieindhold, platforme og løsninger til, som efterhånden har gjort det vanskeligt at trænge igennem mængden af støj for at nå kunderne.

 

Men med kreativt indhold i form af grafik og video har du løsningen. Og hos MCB har vi specialisterne, der med professionel videoproduktion sørger for, at du skiller dig ud fra mængden.

 

Videoformatet i markedsføring er et hit. Og det er det, fordi levende billeder konverterer bedre end andre medier. Det er det ultimative værktøj til at vække interesse og nysgerrighed på en helt anden måde, end du kan gøre med ord og billeder. For dine modtagere vil velproduceret video opfattes som behagelig afveksling fra alt tekst og kompliceret indhold, de i forvejen bliver mødt af i mediebilledet og sociale medier.

 

Vores specialister holder sig konstant opdateret på de forskellige platforme, videoformater og muligheder. Og derfor har vi altid de rigtige forudsætninger for at skabe tilpassede løsninger til din forretning. Og det er uanset, hvilke sociale medier du er på - Facebook, LinkedIn, TikTok, Instagram, Pinterest eller noget helt femte.

 

Hos MCB er du garanteret specialiserede kompetencer inden for professionel videoproduktion, levende billeder, storytelling, lyd og grafisk design. Vi sørger for, at den færdige video altid tilpasses de forskellige formater på de sociale medier, hvad end det skal være højformat, bred format, kort eller lang. 

 

Netop derfor bør vi være dit nye bureau til dit næste videoprojekt.

 

 

Kontakt os nu

Mød din video specialist

Tina Poulsen

Tina Poulsen

CHIEF OF DIGITAL MARKETING

Det siger vores samarbejdspartnere

Sandshoppen

Vi havde fulgt, at Performance Max var det nye. Jeg var egentlig meget skeptisk inden, men jeg må jo erkende, at det gået over alt forventning. Vi har solgt markant mere. Der har været en stigning på 125 % i omsætning i august i forhold til sidste år på betalt annoncering med Performance Max.

Nicolai fra MCB har været god til at hjælpe os med, hvordan vi optimerer annoncerne, og han har haft rigtig godt styr på alle tallene. Og for mig handler det også lige så meget om at arbejde sammen med nogle, der går op i det. Og jeg føler 100 %, at han går op i det. Det har betydet meget, at vi har mærket, at MCB også brænder for det

Simon Haubjerg Jørgensen

FORRETNINGSUDVIKLER OG DIGITAL MARKETINGANSVARLIG
Get Dressed
Jeg har sat stor pris på det samarbejde, jeg har haft med Louise fra MCB’s marketingafdeling. Hun har givet mig en god intro til Klaviyo, så jeg er blevet fortrolig med programmet, og samtidig har hun opsat de flows, der nu kan blive ved med at give gode resultater lang tid ud i fremtiden.

Nette Blach

INDEHAVER AF GET DRESSED
Light Partner
MCB har hjulpet os på mange områder inden for SEO blandt andet med sparring, få oprettet nyt content og med at få ryddet op i overflødigt indhold.

Vi ser som følge en god fremgang i såvel trafik som omsætning og ser frem til at udbygge samarbejdet med MCB fremadrettet.

Stig Meyer Jensen

DIREKTØR OG EJER AF LIGHT PARTNER
Antidark

MCB var med fra starten, da vi skulle bygge vores digitale marketing op. Vi begyndte med at få lavet en konkurrentanalyse og søgeordsanalyse. Og der var ingen tvivl om, at det var Flemming, vi skulle have fat på, da han har en bred erfaring fra både B2B- og B2C-verdenen.

Sammen med MCB er vi meget databaserede. Vi får hver måned en analyse, som fortæller, hvordan det går ift. til de mål, vi har sat op. Det er et godt grundlag for, at vi træffer de rigtige beslutninger og arbejder med det, der giver mening for forretningen.

Vi har opnået super gode resultater! Det skal især fremhæves, at vi nu ligger nr. 1 på Google på flere forskellige søgeord indenfor vores branche – her var vi tidligere slet ikke at finde.

Vi føler os ikke bare som en kunde i mængden hos MCB. Det har hele tiden og er stadig et samarbejde, hvor vi i fællesskab higer efter de gode resultater, som kan måles på bundlinjen.

Diana Erlandsen

MARKETING MANAGER HOS ANTIDARK

En mindeværdig e-commerce oplevelse med visuel branding

Dine modtagere udsættes i forvejen for tekst og beslutninger, der skal træffes over alt. Derfor er visuel branding med video og grafik det tiltrængte pusterum, som dine modtagere har brug for. Med visuel branding kan du gøre det komplicerede let, og det kan gøres på en måde, der skaber opmærksomhed for din virksomhed.

 

Videoer skaber et unikt univers, der inviterer målgruppen ind i en storytelling, som er inspirerende og dragende. Og det er oplevelser som disse, vi sjældent glemmer - også når det drejer sig om virksomheder og brands. Det er det unikke, vi husker og tænker tilbage på. Og derfor kan videoformatet være en stor gevinst for din virksomhed!

 

Videoindhold er en måde at fange modtagernes interesse, men ikke hvilken som helst modtager. Med video kan du specificere dine budskaber i en sådan grad, at du allerede fra start får fat i de helt rigtige modtagere, som er relevant for din forretning.

 

Når du bruger video i din markedsføring, kan du stå stærkt i markedet og booste din konverteringsrate. Du vil opleve, at når du formår at skabe det rigtige budskab til den rigtige forbruger, vil din produktion af videoindhold hurtigt være tjent hjem igen! Og du skaber mindeværdige e-commerce oplevelser for dine kunder.

 

 

Kontakt os nu

Videoformater

Videoformater

Facebook, Instagram, Linkedin, TikTok og flere har mange forskellige formater til annoncer og organiske opslag. Derfor er det vigtigt, at din færdige video udnytter den skærmplads, der er på de forskellige platforme.

På TikTok skal der eksempelvis bruges video i højformat på 9x16. På YouTube skal det være landscape format, medmindre du skal annoncere på YouTube Short. Der er så mange forskellige placeringer, og hvis du ikke udnytter disse, kan du gå glip af en masse konverteringer, clicks og visninger.

Storytelling

Storytelling

Hvis du prøver at ramme alle i din storytelling, rammer du ingen. Derfor er det vigtigt, at du finder dit budskab, som skiller dig ud fra dine konkurrenter. Og det behøver ikke være kompliceret.

Det kan blot være få detaljer, som kendetegner dig f.eks. en særlig stil med mange mørke farver eller bestemte grafiske elementer. Det kan være en bestemt måde at klippe dine videoer på. Eller det kan være særlige undertekster. 

Der findes mange forskellige virkemidler, der kan gøre dig genkendelig, og det er vigtigt, at du er konstant omkring det i din storytelling, fordi forbrugerne skal forelske sig i din stil, og det kan tage tid.

Redigering af video

Redigering af video

Redigeringsprogrammer og muligheder for redigering af videoer er uendelige. Og videoredigeringen udgør en vigtig del af videoproduktionen.

Videoer skal holde forbrugerens interesse og opmærksomhed fra start til slut. Det kan du gøre på mange måder ved at variere i din videoklipning med slow-motion, transition, bevægelse i klippet, ingen bevægelse og close-up.

På de sociale medier har du meget kort tid til at fastholde kundernes opmærksomhed, og 2 sekunder kan være nok til, at forbrugeren hurtigt er videre. Derfor kan det også være vigtigt at lave varierende indhold, da kunderne kan reagere på noget, du ikke regnede med.

Video er nutidens og fremtidens marketing

Videoformatet i markedsføring er kommet for at blive. Formatet har bedre reach, højere konverteringsrate og bedre engagement på tværs af organisk og betalt annoncering.

 

Måske har du allerede bemærket, at videoformatet får mere fokus på marketingkanalerne. Eksempelvis har Instagram ladet sig inspirere af det populære medie, TikTok. Den mest centrale plads på Instagram plejede at være reserveret til at poste nyt indhold for brugerne. Men det er nu skiftet ud med 'Reels', som har overtaget den centrale plads. Reels er Instagrams eget populære videoformat, som vinder større og større indpas på platformen. I dag er det videoer på TikTok, Instagram og Facebook, der skaber mest interaktion mellem firmaer og forbrugere.

 

Videoer er ikke alene dit værktøj til at skille dig ud fra konkurrenterne og sætte et særligt aftryk hos forbrugeren. Det er også dit værktøj til at følge med tidens tendenser og brugernes ønsker.

 

Alle virksomheder kan bruge video til at informere om produkter eller give indblik i menneskerne bag virksomheden. Med video kan du lade virksomhedens DNA og personlighed skinne igennem. En video med eksempelvis en voice over og gode stemningsbilleder af en CEO, der fortæller om produkterne er mere fangende, autentisk og personlig end et billede.

 

Faktisk viser undersøgelser, at video kan være et afgørende middel i købsprocessen. 58 % efterspørger videoer, der informerer om produkterne eller services, før de foretager et køb. Og det vil være en skam, hvis dét skulle være årsagen til, at du mister kunder! 

 

 

Kontakt os nu

Det tilbyder din professionelle videoproducent hos MCB

megafon

Storytelling

I samarbejde med dig udarbejder vi den gennemførte storytelling, der skal til for at fange netop din målgruppe. Vi sørger altid for at komme med inputs, der både gavner og udfordrer, så du kan få succes med dine videoer.

copywriting

Undertekster

Undertekster er et must-have i alt videoproduktion. Videoer skal altid kunne leve både med og uden lyd. Derfor hjælper vi dig også med at producere og indsætte undertekster til dine videoer.

video

Videooptagelse

Vi aftaler en dag, hvor vi optager forskellige klip. Vi lader kreativiteten inspirere os, så vi kan sammensætte videoen efter dine ønsker. Og du kan være sikker på, at vi er opdateret på de nyeste og populære måder at optage på.

04

Specialist i videoproduktion

Profilvideo, webvideo, video til sociale medier, produktvideo, præsentationsvideo og kampagnevideo. Mulighederne inden for videoproduktion er mange. Og uanset hvad dit behov er, finder du kompetencerne hos MCB.

tools

Redigering

Vi redigerer videoen efter din identitet, så du kan skabe genkendelighed. Det gør vi på forskellige måder, så lys, lyd og billeder altid passer sammen. Og så er vi erfaren i forskellige redigeringsprogrammer, så du altid kan få det bedste resultat.

pære

Kreative inputs

Vi holder os opdateret på udviklingen inden for Instagram, Facebook, TikTok, YouTube og andre sociale medier. Derfor kan vi skræddersy dine videoer til den platform, du ønsker, og du kan være sikker på, at det følger tidens tendenser.

Video styrker alle dine marketingindsatser

Videoformatet bruges i enhver branche. Uanset om du arbejder med B2C eller B2B, kan du integrere video i dine marketingindsatser og på alle platforme. Hvad end det handler om at øge tøjslaget i en B2C virksomhed eller produktionsalget i en B2B virksomhed, kan videoer bruges til at fange kundernes opmærksomhed mere end billeder er i stand til.

En af videoformatets styrker er, at du kan bruge det på tværs af dine marketingkanaler. Video kan bruges til Google Ads, annoncering på SoMe og TikTok, hjemmeside, nyhedsbreve, og hvad end du bruger i din digitale markedsføring. Det eneste du skal huske er at tilpasse videoen efter hver enkelt platform. Det giver det bedste resultat.

 

Af samme årsag behøver det ikke at være dyrt at producere video til din markedsføring. Når du først har en enkelt video i kassen, kan du integrere den samme video på alle platforme. Hos MCB har vi erfaringer med at producere specifikke produktvideoer men også brandingvideoer, du kan bruge på tværs af platforme til at øge kendskabet til din virksomhed. 

 

Mulighederne med video er mange, og der findes ikke en universel opskrift for, hvad og hvordan videoer fungerer bedst. Vores specialister sætter sig ind i din forretning og ambition, så du får lige præcis de videoer, som passer til dine behov, branche og forretningsmål. Og så sørger vi for, at du skaber synlighed omkring din forretning med videoindhold, uanset om du bruger Facebook, Instagram, Google, TikTok, Pinterest eller dem allesammen.

 

 

Kontakt os nu

ProfilArt

ProfilArt og NTRY har fejret fødselsdag med et brag, og MCB er stolt over at have bidraget til festen! Vi har hjulpet med at brande deres butikker ved at skabe en fængende speak og optage klip i butikken. 

Med vores professionelle redigering har vi skabt videoer, der fanger brugernes opmærksomhed på de sociale medier. Vi har endda tilpasset videoerne til forskellige formater, så de passer perfekt til alle placeringer på de sociale medier. Og for at sætte prikken over i'et har vi også color-graded alle videoer. Hos MCB er vi stolte af at have hjulpet ProfilArt og NTRY med at skabe en fødselsdagsfest, der virkelig skiller sig ud!

AMU SYD

Siden vores samarbejde startede for fem år siden, har MCB og AMU SYD arbejdet tæt sammen for at få flere kursister ind på de forskellige kurser. Vi har lagt stor vægt på at bruge sociale medier på en effektiv måde for at nå ud til en bredere målgruppe.

For at vise hvordan vores samarbejde har været, har vi optaget en case video sammen med Ole, hvor han fortæller om vores samarbejde. Vi har været rundt i forskellige områder og fået nogle fantastiske klip, som vi har klippet sammen på en spændende måde.

Vi har også brugt forskellige effekter for at fastholde brugerne og tilpasse videoen til alle formater på hjemmesiden og sociale medier. Vi er stolte af det arbejde, vi har gjort sammen, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet i fremtiden.

Opmatic

I samarbejde med Opmatic i Thisted har vi hos MCB optaget en branding video for at fortælle historien om deres produktion af el-tavler og virksomhedens baggrund. For at skabe en autentisk og personlig video har vi optaget et interview med en af ejerne, som fortæller om virksomhedens arbejde og succes. Vi har også været ude og opleve produktionen og møde menneskerne bag.

Ved at sætte Opmatic i en god setting og fokusere på deres historie har vi skabt en branding video, der er både inspirerende og personlig. Vi har også skabt 6 forskellige små videoer, der kan bruges på LinkedIn og andre sociale medier. Vi har redigeret videoen til en samlet video, der fremviser Opmatics historie og produktion. Denne video kan bruges til at markedsføre virksomheden på forskellige platforme og er et værdifuldt værktøj til at tiltrække nye kunder. Vi er glade for at have haft muligheden for at arbejde med Opmatic og hjælpe dem med at formidle deres historie på en kreativ og engagerende måde.

Derfor bør du lade MCB være dit video bureau

Det kan være en tung opgave at producere egne optagelser - især hvis man ikke har prøvet det før. Og bare det at tage hul på videoproduktion kan være en vanskelig opgave i sig selv - Hvordan skal du komme i gang?

 

Det er et spørgsmål, vi ofte får. Og det forstår vi godt. Det er et tidskrævende og svært projekt at give sig i kast med - og det er ikke noget, man bliver 100 meter mester i over natten. Heldigvis kan MCB være din sparringspartner fra opstart af videoproduktion til eksekveringen. Vi følger med i de seneste nyheder og trends inden for professionel videoproduktion. Derfor er du garanteret velproduceret video, der altid følger de nyeste tendenser og regler. Og du lærer, hvordan du i fremtiden producerer egne optagelser.

 

Hos MCB lægger vi stort fokus på at være din kreative sparringspartner. Du kender din virksomhed ud og ind som din egen bukselomme. Det er dig, der har det helt dybe kendskab til virksomheden og branchen. Og hos MCB finder du de kreative ideer og nye muligheder, du måske ikke selv har tænkt over endnu.

 

Din viden og erfaring kombineret med vores speciale inden for kreativt indhold, giver det absolut bedste fundament for at producere videoer, der giver succes. 

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores marketing cases.

Ofte stillede spørgsmål til videoproduktion

Hvad koster det at få lavet en video?
Dette er selvfølgelig forskellige alt efter, hvor mange videoer der skal produceret. Men en general branding videoer, som er 1 min lang tager 5-7 timer og det er uden kørsel og optagelse på lokationen.
Hvordan fungerer en videoproduktion hos MCB?

Sammen udarbejder vi en plan for dine mål og drømme med video. Her vil vi også udfordre dig på nogle punkter, kun for at gøre videoen endnu bedre i sidste ende. Dette kunne være klipningen, visningen af underteksterne og meget andet. Derefter går produktionen i gang og til sidst redigering.

Hvilke slags videoer findes der?

Hos MCB kan du få hjælp til at producere alle slags videoer, hvad end den skal bruges til TikTok, YouTube, hjemmesiden, feeds på Facebook/Instagram eller højformat til Instagram Story. Vi producerer også interviews for at give det en mere personlig vinkel.

Har du brug for hjælp til videoproduktion?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Tina Poulsen
Chief of Digital Marketing