Din guide til server side tracking

Med Server Side Tracking kan du igen stole på data og optimere dine annoncer. Her kan du lære mere om server side tracking, og hvordan du kan bruge det til din Affiliate marketing og Google Ads.

Server Side Tracking er den digitale verdens nyeste disciplin for at tracke og indsamle data - helt lovligt. Igennem årerne er det blevet sværere at arbejde med data, og det skyldes blandt andet: 

 

  • Apples mange opdateringer, som gør det svært at spore, hvordan brugere opfører sig grundet den automatiske blokering af tredjeparts cookies.
  • Det stigende antal brugere af Adblock, som automatisk forhindrer den almene cookie på hjemmesider.

Server Side Tracking kan på mange måder være din redningsvest i en svær tid. I videoerne længere nede på siden får du svaret på, hvordan server side tracking kan gøre forskellen for dig.

MCB's data og tracking specialist introducerer dig for Server Side Tracking

Måske tænker du: Hvad er Server Side Tracking, og hvordan kan det hjælpe mig?

 

Det svarer MCB's data og tracking specialist på i videoen herunder, hvor du får en introduktion til Server Side Tracking, og hvordan det kan komme dig til gode.

 

 

 

Affiliate marketing og Server Side Tracking

Arbejder du med Affiliate marketing? Og vil du gerne vide, hvordan det spiller sammen med Server Side Tracking? Se med i videoen her.

 

 

 

Google Ads og Server Side Tracking

Hvis du bruger Google Ads er Server Side Tracking din oplagte mulighed for at forbedre din Google ads tracking. Lyt med hvordan.

 

 

 

Skal jeg hjælpe dig i gang?

Udfyld formularen. Så sørger vi for, at du kommer med på vognen.