Webinar

7 sjældne e-commerce automations, du (muligvis) aldrig har overvejet

Du ved allerede, hvor vigtigt det er at have gode flows til velkomst, tabt kurv og win-back. Men hvad med alle de andre flows, der ligger udover det mest fundamentale? 

Automatiserede flows kan klare alt det, du ikke selv har tid til i online shoppen. Som en ekstra medarbejder, der hjælper dig med at opbygge tillid og skabe mere salg. Derfor bør du selvfølgelig have de mest intelligente automations, der giver dine kunder de bedste oplevelser. 

 

Til det her webinar vil vi præsentere dig for 7 utraditionelle automations, du måske ikke har tænkt på før. De 7 flows er testet på kunder, og vi deler resultaterne med dig. Du hører om salgspsykologien bag de 7 flows, og du kigger med i kommunikationen i de enkelte mails. Du får også et indblik i det tekniske set-up og den tracking, der ligger bag de indsamlede data. 

 

Du kan bruge din viden om de 7 e-commerce automations, uanset om din opgave er at prioritere indsatserne hos dit team, lave indhold til nye flows eller klare den tekniske opsætning af din virksomheds e-mail automation.

Pssst… vi afholder flere workshops

Tag et kig her og se, hvornår du skal sætte kryds i kalenderen til de næste workshops.