Få succes med konverteringsoptimering

Priserne på markedsføring stiger, og det er derfor vigtigt at få så meget som muligt ud af de besøgende på din shop eller dit site. Det er noget, Malte ved meget mere om. Så tilmeld dig og hør, hvordan du bør arbejde med brugerrejser i 2023.

 

Se optagelsen her

 

 

 

MCB MEET UP

Vil du vide, hvordan du kan få bedre resultater med din hjemmeside?

Torsdag d. 20. april fra kl. 14.00 - 16.00 åbner vi igen dørerne til MCB Meet Up på vores kontor i Holstebro. Og endnu en gang er det vores marketing-orakel, Malte, der står bag roret. 

Med MCB Meet Up ønsker vi at skabe et fagligt netværk med alle os, der brænder for online markedsføring. I løbet af året vil du derfor kunne tilmelde dig events inden for alt fra SEO og tracking til TikTok, Google Ads og e-mail.

Det er altid vores dygtigste specialister, der fortæller dig om det område, de brænder for. Det er ægte passion, og den skal du kunne mærke!

 

Og alle kan være med! Vi sørger for, at niveauet er tilpasset dig, der er ny inden for feltet lige såvel, som der vil være gode råd til dig, der har erfaring med online marketing.

Meet Up portræt, MBH-1

Malte Bolvig Hansen

Lad os præsentere dig for vores orakel.

Malte har +10 års erfaring med online marketing, og siden han i 2012 blev ansat hos MCB, har han beskæftiget sig med ALT, hvad der rører sig inden for den online verden. Det betyder, at du kan spørge ham om alt vedr. digital marketing. 

I dag er Malte ‘Digital Strategy Consultant’ hos MCB, og hver dag hjælper han derfor en lang række af vores samarbejdpartnere med deres marketingindsatser, så det er sikret, at de får det største udbytte for det budget og de ressourcer, de har til rådighed. Han er ærlig og lover dig ikke noget, han og resten af marketing-teamet ikke kan holde. Og bare fordi at én trend virker for én butik, så er det måske ikke den rette vej at gå for dig.

Det kan Malte fortælle meget mere om!

Hvad vil Malte fortælle om?

Vi mener ikke, at konverteringsoptimering skal strande i lange analyser og kedelige datapunkter, som det kan være svært at eksekvere på. Og derfor vedrører disciplinen heldigvis så MEGET andet end bare de gængse A/B splittests, når du vil sørge for, at dit site eller din shop altid gennemgår en proces mod kontinuerlig forbedring.

Mange gode initiativer når at ‘dø’, før de kommer ud at leve. Derfor er der ingen grund til at teste i vildskab, før du beslutter dig for at gøre noget ‘nyt’ og ‘gøre noget om’. Få de gode ideer sat i værks - og mål løbende på dem!

 

Til denne måneds MCB Meet Up får du nogle helt konkrete tips og forslag til yderligere opsætning af tracking på dit site, så du arbejder mest effektivt med CRO. Vi kommer bl.a. omkring områder som urgency, scarcity, mersalg, social proof og meget andet spændende. Det er alle områder, der kan være med til at forbedre brugerens oplevelse, når de færdes på din hjemmeside.

Og bare rolig. Det er ikke særlig kompliceret. Derfor får du hands-on erfaring med dig fra dette MCB Meet Up.

 

Vi kommer desuden omkring Google Analytics 4, og hvordan netop GA4 kan være med til at understøtte dit arbejde, hvordan du kan teste dine ideer, før de ‘dør’, og hvordan du kan bruge smarte tools som fx Mouseflow, når du vil forbedre oplevelsen på din hjemmeside.

Dagens program

 

Velkomst

Introduktion til konverteringsoptimering

50 ‘knapper’ I kan skrue på

Content der assisterer og konverterer

GA4, A/B-tests og Mouseflow

Spørgsmål og networking

Det praktiske

Hvor

Hvor?

Lægårdvej 86B
7500 Holstebro

Kalender

Hvornår?

Torsdag d. 20. april
Kl. 14.00-16.00

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfrist?

Tirsdag d. 18. april
Kl. 12.00

Penge

Pris?

Det er gratis at deltage
Vi sørger for forplejning

Lukket for tilmelding

 

Se optagelsen her

 

Pssst… vi afholder flere MCB Meet Ups

Tag et kig her og se, hvornår du skal sætte kryds i kalenderen til næste meet up hos MCB. 

Se flere