E-commerce tendenser i 2023

Kom med, når vi på vores kontor i Holstebro åbner dørerne til årets første MCB Meet Up. Malte og Nicolai klæder din virksomhed på til 2023 med de vigtigste indsatser til din e-commerce marketing. 

 

Se optagelsen her

MCB MEET UP

De vigtigste indsatser for din e-commerce marketing i 2023

Tirsdag d. 28 februar fra kl. 14.00 - 16.00 løber vores helt nye (og gratis) MCB Meet Up af stablen på vores kontor i Holstebro. Og selvfølgelig starter Malte og Nicolai med at fortælle om de vigtigste e-commerce tendenser i 2023.

Med MCB Meet Up ønsker vi at skabe et fagligt netværk med alle os, der brænder for online markedsføring. I løbet af året vil du derfor kunne tilmelde dig events inden for alt fra SEO og tracking til TikTok, Google Ads og e-mail.

Det er altid vores dygtigste specialister, der fortæller dig om det område, de brænder for. Det er ægte passion, og den skal du kunne mærke!

 

Og alle kan være med! Vi sørger for, at niveauet er tilpasset dig, der er ny inden for feltet lige såvel, som der vil være gode råd til dig, der har erfaring med online marketing.

Malte

Malte Bolvig Hansen

Lad os præsentere dig for vores orakel.

Malte har +10 års erfaring med online marketing, og siden han i 2012 blev ansat hos MCB, har han beskæftiget sig med ALT, hvad der rører sig inden for den online verden. Det betyder, at du kan spørge ham om alt vedr. digital marketing. 

I dag er Malte ‘Digital Strategi Consultant’ hos MCB, og hver dag hjælper han derfor en lang række af vores samarbejdpartnere med deres marketingindsatser, så det er sikret, at de får det største udbytte for det budget og de ressourcer, de har til rådighed. Han er ærlig og lover dig ikke noget, han og resten af marketing-teamet ikke kan holde. Og bare fordi at én trend virker for én butik, så er det måske ikke den rette vej at gå for dig.

Det kan Malte fortælle meget mere om!

Nicolai

Nicolai Hesselholdt

Selvom han ikke er ligeså gammel i gårde hos MCB som Malte, så er Nicolai uundværlig, når vores samarbejdspartnere skal opleve online succes. 

Fra sin første dag hos MCB har Nicolai kastet sig over Google Ads, og nu dykker han så langt ned i alverdens grene af tracking, at han er manden, der kan sikre dig den data, du slet ikke vidste, at du havde til rådighed eller manglede i dit marketing setup. 

Med Nicolai bliver alt det avancerede gjort forståeligt, og han sørger for, at du føler dig tryg, når du bevæger dig ud i opsætninger, data og justeringer.

Som ‘Google Ads og tracking specialist’ hos MCB sørger Nicolai for at have fingeren på pulsen.

Hvad vil vi fortælle om?

Lad os bare indrømme det. Vi er nørder. 

Derfor er vi gode til at dykke helt ned i hvert enkelt marketing-område for at skrue på selv de mindste ting. Sådan skal det dog ikke altid være, og vi ved, at det er sundt at tage en tur i helikopteren. Den tur vil vi gerne invitere dig med på.

 

Hvis du vil høre mere om, hvad buzzwords som ‘serverside tracking’, ‘algoritmiske kampagner’, ‘shopable ads’, ‘AI’ og ‘automation’ betyder, så tilmeld dig vores første MCB Meet Up. Har starter vi året med at blive inspireret af alle de tendenser og trends, vi ser på tværs af e-commerce marketing. 

Det er tiltag, du vil komme til at høre meget mere om i 2023, og måske er det også dem, der fremover kommer til at være udslagsgivende for din forretning. Til dette event kan du derfor komme på forkant.

 

Noget af den viden, vi deler ud af, bliver hands on, og det SKAL du i gang med hurtigst muligt for at sikre, at du altid ligger i front. Du får altså nogle specifikke værktøjer, som du kan implementere med det samme, mens der på andre områder bliver perspektivereret til, hvad der kommer til at ske i 2023. For hvordan lyder jungletrommerne, når man snakker fremtidens digitale e-commerce marketing? 

 

Tag din kollega under armen og tilmeld jer, så I bliver klar til at tage et kig ind i krystalkuglen med os. Men vent ikke for længe. Der er kun et begrænset antal pladser. 

Dagens program

 

Velkomst

Sådan skal du indsamle og bruge data i 2023

Tendenser for Social Shopping

Google Ads og P-Max: Roadmap 2023

Nej! SEO dør (heller) ikke i 2023

5 email automations du SKAL have i 2023

Spørgsmål og networking

Det praktiske

Hvor

Hvor?

Lægårdvej 86B
7500 Holstebro

Kalender

Hvornår?

Tirsdag d. 28. februar
Kl. 14.00-16.00

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfrist?

Torsdag d. 23. februar
Kl. 12.00

Penge

Pris?

Det er gratis at deltage
Vi sørger for forplejning

Lukket for tilmelding

 

Se optagelsen her

Pssst… vi afholder flere MCB Meet Ups

Tag et kig her og se, hvornår du skal sætte kryds i kalenderen til næste meet up hos MCB. 

Se flere