Workshop

Skal dit websted være hurtigere end naboens?

Deltag i vores workshop den 28. oktober og lær, hvordan du kan forbedre brugeroplevelsen og sørge for, at dit websted er et skridt foran konkurrenterne.

Hvordan er brugeroplevelsen på mit websted? Er sitet stabilt, eller hopper indholdet rundt? Reagerer det hurtigt nok? Det er nogle af de spørgsmål, du bør forholde dig til, når du driver et websted.

 

Og det er vanskelige, men alt andet end ligegyldige spørgsmål. For det er da ærgerligt, at du sidder med løsninger og ideer, der er tiptop i orden, men at oplevelsen på webstedet bliver benspænd for din succes. Og det er især ærgerligt, når sitets hastighed og brugeroplevelse faktisk er faktorer, der i sidste ende kan skille dig ud fra konkurrenterne. Google er senest begyndt at medtage Core Web Vitals i deres ranking, derfor er brugeroplevelsen for alvor sat på dagsordenen.

 

Workshoppen er din mulighed for at lære mere om Core Web Vitals, hvor vi blandt andet giver dig de 10 bedste tips til at komme helskindet i mål med at øge hastigheden og brugeroplevelsen på dit websted.

Workshoppen i to dele

DEL 1 - Hvad er Core Web Vitals?

Core Web Vitals er den helt afgørende faktor for din succes! Core Web Vitals hæver ikke kun din placering på Google, men udgør tungen på vægtskålen, når du ligger og kæmper om førstepladsen mod dine konkurrenter. I workshoppens første del finder du ud af, hvordan det lader sig gøre i praksis.

 

DEL 2 - Hvor kan du forbedre dit websted?

Eksempler på forbedringspunkter på deltagernes sider. Vores eksperter kommer med konkrete forslag til, hvor og hvordan du kan øge hastigheden og brugeroplevelsen. I denne del af workshoppen bliver du klædt på til at komme i gang med at arbejde med Core Web Vitals.

 

 

Download slideshow her

Pssst… vi afholder flere workshops

Tag et kig her og se, hvornår du skal sætte kryds i kalenderen til de næste workshops.

Se flere