Enhver hjemmeside skal være en god forretning!

Online succes - med Umbraco

Med over 50 medarbejdere der er med på hele den digitale rejse, hjælper vi både private og offentlige virksomheder med at få mest ud af at være online.
Vi er derfor din samarbejdspartner gennem alt lige fra digital strategi til drift og overvågning af din vigtigste kanal til kommunikation med både eksisterende og potentielle kunder - din hjemmeside!

Gennem 20 år har MCB udviklet forskellige webløsninger, og vores erfaring fortæller os, at selvom et bredt team arbejder på din løsning, så er den bedste løsning for dig én fast kontaktperson. Din kontaktperson kommunikerer derfor ud til dit MCB team for at gøre bedst mulig brug af de mange kompetencer. Teamet omfatter:

Umbraco - en løsning der taler for sig selvMed Umbraco får du et CMS, der er kendt for sin brugervenlige backend. Du ejer selv løsningen, og derfor kan du frit vælge både driftsløsning og udviklingshus.
Umbraco er open source, og med et udviklingsforum på over 200.000 medlemmer taler løsningen næsten for sig selv.

MCB hjælper dig gerne med at udvikle funktionaliteten på din Umbraco løsning, så den kommer til at stemme overens med dine unikke behov. Det handler nemlig om at have en hjemmeside, der rammer plet.

Michael har været med til at levere 30-40 Umbraco løsninger over de sidste 10 år. Han bidrager både med at sikre at dit projekt baseres på den rigtige platform, samt hjælper gerne med digital forretningsudvikling

Mere end 500.000 aktive websites bruger Umbraco

Hvorfor MCB og Umbraco?

Umbraco er baseret på den kendte .net teknologi. Og MCB har leveret både websites, komplekse integrationer, e-commerce-løsninger, selvbetjeningsløsninger, multisite løsninger, internationale løsninger med sprogversioneringer og mange andre løsninger, der netop baserer sig på .net teknologien.

Dertil kommer vores egen e-commerce platform, som også er baseret på .net teknologien. Denne bruges som CMS og back office for hele e-commerce-setuppet hos vores kunder, der tæller nogle af Danmarks største e-handelsvirksomheder. Vi har derfor et stort erfaringsgrundlag, og det er din sikkerhed for en funktionel løsning, der kan løse selv de mest komplekse behov.

Lyder vi som et match?

Vil du vide mere om hvordan vi kan samarbejde? Så glæder vi os til, at høre mere om din forretning.

Kontakt os
image description
Michael Almstrup
Direktør

Bliv kontaktet