Kom gratis i gang med din Shopify Webshop

Hvis du gerne vil have, at det er både hurtigt, nemt og ikke mindst billigt at komme i gang med en ny webshop - så kan Shopify være den bedste løsning for dig. Du kan nemlig komme gratis i gang! Og hos MCB giver vi dig ikke blot 14 dages gratis prøveperiode, men du får mulighed for at teste en gratis demo account af i et helt år!

Test, test, test før du betaler

 

Vil du gerne forsøge dig med en webshop, eller har du store ambitioner for vækst med dit online salg? Så findes der en abonnements-løsning hos Shopify, der tilgodeser dine behov.

 

Du tror sikker, at det er løgn.

 

Men du har faktisk mulighed for at komme i gang med Shopify ganske gratis.

 

Og… også uden at indtaste dine betalingsoplysninger - så hvad venter du på?

 

Det stiller dog nogle begrænsninger bl.a. ift. funktioner, og den gratis prøveperiode udløber også allerede efter 14 dage. Men det giver dig alligevel tid til at teste programmets primære muligheder af, så du får et godt overblik over, hvorfor det er SÅ godt, som vi siger.

Du får derfor kvit og frit rådighed over det brugervenlige kontrolpanel og berøring med, hvor let det som webshopejer er at fx føje nye produkter til din online shop.

 

Og vi lyver altså ikke…

Kontakt

Når du er klar til den betalte version

Når du er klar til at gå skridtet videre med et betalt version, har du tre abonnementer at vælge mellem:

 

1. Basic til 29 USD pr. måned (ca. 200 DKK pr. måned)


2. Shopify til 79 USD pr. måned (ca. 545 DKK pr. måned)


3. Advanced til 299 USD pr. måned (ca. 2.062 DKK pr. måned)

 

Du har også mulighed for at benytte dig af en Enterprise-løsning. Her har du behov for en Shopify Plus konto.

 

De fleste kommer dog godt fra start med en Basic Shopify, men en større pakke giver ekstra muligheder for eksempel ift. gavekort og lavere transaktionsomkostninger.

 

Derfor… Jo større pakke, des mindre transaktionsgebyr.

 

Når du starter fra bunden med en webshop, bør formaliteterne nemlig ikke være en bekymring, så dit eneste mål kan være at skaffe mere trafik, der fører dig til dit første salg.

 

Hvis du gerne vil i gang med en rigtig webshop, der sikrer dig en plads på det online marked, skal du derfor påregne en månedlig pris til Shopify på minimum 29 USD.

 

Og nej…

 

Der er intet opstartsgebyr. Og finder du ud af, at Shopify ikke er den rette løsning for dig, kan du hurtigt og nemt slette din konto og framelde dig.

Du kan altid tilkøbe flere funktioner

Er du på jagt efter en feature, der for eksempel kan hjælpe dig med mersalg på produktsiden, øget konverteringsrate eller blot en integration til dit regnskabsprogram som Dinero eller Microsoft Navision?

Så kan du med 98% sikkerhed finde den app på Shopify’s App Store. Her bygger firmaer fra hele verden dagligt apps direkte ind i Shopify, og udviklingen af disse går med lynets hast! Derfor kan du finde apps til alle grene af dine virksomhed.

Du skal dog være opmærksom på, at hver gang du tilføjer en app, så tilføjer du også noget til din kildekode - som kan have effekt på andre dele af din hjemmeside. Har du spørgsmål til hvilke apps, der er gennemtestet og virker - sidder vi altid klar til at guide dig.

Læs mere her

Koster supprten ekstra?

Som kunde hos MCB kan du sove roligt om natten, da vores fælles mål er “succes online”. Det bliver ikke nået kun ved at hjælpe kunder med kommende opgaver. NEJ, det indebærer også, at vi yder support, hvis der opstår problemer for dig på din Shopify platform.

Og skulle problemet være så dybdegående, at vi ikke kan løse det på stedet, har vi dedikeret partnerkontakt til Shopify 24/7. Derfor kan vi få løst problemet, og du kan komme videre med det vigtigste… At sælge dine produkter.

Læs mere her

Hvilket betalt abonnement skal jeg vælge?

Priserne for at starte en webshop på Shopify afhænger af dine ambitioner og ønsker for vækst. Alt efter hvilke krav du stiller til fx layoutet på din webshop og de systemer, det skal snakke sammen med, skal du altså vælge det mest fordelagtige abonnement.

 

Og ja…

 

Du kan selvfølgelig altid opgradere eller nedgradere din plan - når som helst.

Basic
29$
pr. måned
Shopify
79$
pr. måned
Advanced
299$
pr. måned
Konto til ansatte 2 5 15
Webshop E-commerce, hjemmeside og blog
Ubegrænset antal produkter
Support
Salgskanaler Salg på markedsplads og via de sociale medier
Manuel oprettelse af ordre
Rabatkoder
Gratis SSL certifikat
Gense forsvunden kurv
Gavekort
Professionel rapporter
Advanceret opbygning af rapport
3. Parts fragt beregner
Fraud analysis
Provision ved online betaling 2.9% + 30¢ 2.6% + 30¢ 2.4% + 30¢
Provision ved POS 2.7% + 0¢ 2.5% + 0¢ 2.4% + 0¢
Yderelige provision hvis Shopify payments ikke bruges 2.0% 1.0% 0.5%
Shopify POS app
Tidsregistering
Hardware peripheral support
POS pin for ansatte Ubegrænset Ubegrænset
3. Parts POS integration
Butikslokationer 1-5 Op til 8

Et Basic-abonnement lader dig oprette og tilpasse din webshop, mens du administrerer alle dine produkter, ordrer og kundeoplysninger.

 

Et Shopify-abonnement giver dig større indsigt i salgstendenser, som lader dig få en bedre forståelse for dine kunders adfærd.

 

Et Advanced-abonnement har de laveste kreditkortgebyrer og transaktionsgebyrer. Det er velegnet, hvis du vil tilgodese væksten og bruge analyser til at udvikle din virksomhed.

 

Vi skal dog lige huske at sige…

 

At du skal være opmærksom på den procentvise provision, Shopify kræver på alle dine ordrer. Du finder den nederst i tabellen.

 

Men… du får rabat.

 

Vælger du en årlig betaling frem for en månedlig betaling af dit abonnement, kan du spare 10%, mens du kan spare hele 20% ved at vælge en 2-årig plan.

De bedste 10 abonnementsfunktioner du altid får med

1. Ubegrænsede produkter. Der er ingen begrænsning på det antal produkter, du vil sælge på din Shopify Webshop2. Gavekort. Det er en god mulighed for dig, når du vil udvide din aktuelle kundebase og tiltrække nye, potentielle kunder. Et gavekort kan bruges ved mere end ét besøg, og du kan selv tilpasse det designmæssigt


3. Online salgskanaler. Du kan via din Shopify Webshop sælge ved hjælp af en lang række andre salgskanaler. Det kan fx være Facebook


4. Svindelanalyse. Shopify har en indbygget funktion, der markerer ordrer, der kan være svigagtige. Det betyder, at du kan undgå tab


5. Rabatkoder. Opbyg dine kundebase og giv dine eksisterende kunder incitament til at handle hos dig


6. Gendannelse af indkøbskurv. Der kan automatisk sendes en e-mail til kunder, som forlader butikken med varer i kurven uden at gennemføre betalingsprocessen


7. Medarbejderkonti. Giv dine medarbejdere mulighed for at udføre almindelige, administrative opgaver, uden at de kommer i berøring med følsomme oplysninger


8. Oversigt over kontrolpanel. Få et hurtigt overblik over nøgleanalyser som salg, ordrer og data på besøgende i webshoppen


9. Finansrapporter. Få vist finansielle oplysninger der giver dig et overblik over dine betalinger og ventende salgsdata


10. Kundesupport. Shopify’s supportteam kan altid kontaktes via telefon, chat eller e-mail - også på dansk

Har du spørgsmål?

Rasmus Høegh Refstrup
Kundechef