Shopify priser

Oplev en øget vækst, flere konverteringer og dermed et bedre salg med en Shopify Webshop. Find det abonnement der passer til dine behov - og spar penge.
shopify_plus_isae

Når du er klar til den betalte version

Fordi MCB er Shopify Partner og en af de eneste Shopify Experts i Danmark, har vi mulighed for at give dig en gratis prøve på Shopify, der IKKE udløber efter blot 14 dage.

 

Med en demo account får du uden beregning rådighed over det brugervenlige kontrolpanel og berøring med, hvor let det som webshopejer er at fx føje nye produkter til din online shop.

 

Der er dog begrænsinger ved en demo account.

 

Derfor... Når du er klar til at gå skridtet videre i Shopify med et betalt version, har du tre abonnementer at vælge mellem:

 

1. Basic til 29 USD pr. måned (ca. 200 DKK pr. måned)


2. Shopify til 79 USD pr. måned (ca. 545 DKK pr. måned)


3. Advanced til 299 USD pr. måned (ca. 2.062 DKK pr. måned)

 

Shopify leverer også en løsning til større virksomheder og B2B-virksomheder, som kaldes Shopify Plus. Har du en Shopify Plus konto, kan du benytte dig af en Enterprise-løsning med indbyggede funktionaliteter, der kan erstatte nogle af de roller, du ellers ville benytte tredjepartssystemer til. 

Shopify Plus indeholder derfor mere avancerede features, som typisk benyttes til mere komplekse løsninger. 

Prisen for Shopify Plus er baseret på en fast pris (2000$ pr. måned) og provision pr. ordre.
Du kan dog maksimalt komme til at betale  40.000$ pr. måned for Shopify Plus.

 

Selvfølgelig er det sådan, at jo større pakke du vælger, jo flere muligheder vil du få bl.a. ift. lavere transaktionsomkostninger. 

Der er intet opstartsgebyr. Og finder du ud af, at Shopify ikke er den rette løsning for dig, kan du hurtigt og nemt slette din konto og framelde dig.

 

Når du starter en webshop, bør formaliteterne nemlig ikke være en bekymring, så dit eneste mål er derfor at skaffe trafik, der fører dig til dit første salg og succes online.

 

 

Kontakt os nu

Mød dit Shopify team

Mads

Mads Høegh Kongensgaard

Shopify Tech Lead
Thomas Nygaard

Thomas Nygaard

Shopify Developer
Jesper Ransborg

Jesper Ransborg

Front-end Developer
Lasse Bech Eiler

Lasse Bech Eiler

Ecommerce Solution Architect
Jacob Lykke

Jacob Lykke

Art Director

Vores services

suport

SLA-aftale

Vores team er eksperter i at håndtere tekniske problemer. Når du har en SLA-aftale med os, vil vi analysere, diagnosticere og løse problemerne for dig - hurtigt, så din webshop igen vil være fuldt funktionsdygtig på ingen tid.

monitor

Udvikling

Vi er eksperter inden for programmering til håndtering af alle opgaver vedr. Shopify, herunder frontend-, backend- og apps. Vores udviklingsteam skræddersyer dagligt Shopify løsninger, og derfor kan vi altid hjælpe dig videre til en god pris.

Tilkøb flere funktioner

Tilkøb flere funktioner

Er du på jagt efter en ny feature eller en integration til dit regnskabsprogram som Dinero eller Microsoft Navision?

Så kan du med 98% sikkerhed finde den app på Shopify’s App Store. Her bygger firmaer fra hele verden dagligt apps direkte ind i Shopify.

Du skal dog være opmærksom på, at hver gang du tilkøber en app, så føjer du også noget til din kildekode - som kan have indflydelse på andre dele af din hjemmeside.

Spar provisionspenge med Shopify Payments

Spar provisionspenge med Shopify Payments

Aktiver Shopify Payments i din Shopify webshop og sikr de spontane salg samtidig med, at du let kan overskue alt, der har med salg og transaktioner at gøre.

Shopify Payments er en sikker løsning for både betalingsoplysninger og virksomhedsdata. Shopify Payments er nemlig PCI-kompatibel og understøtter 3D Secure-betalinger. Det giver dig den fulde og mest effektive kontrol over dine pengestrømme, da du også får mulighed for at tracke alle dine ordrer og betalinger fra bare ét samlet sted.

Vær dog opmærksom på at Shopify Payments ikke understøtter MobilePay.

Hvilket betalt abonnement skal jeg vælge?

Du kan selvfølgelig altid opgradere eller nedgradere din plan.

 

Priserne for at starte en webshop på Shopify afhænger af dine ambitioner og ønsker for vækst. Alt efter hvilke krav du stiller til fx layoutet på din webshop og de systemer, det skal integreres med, vil priserne variere.

Basic
29$
pr. måned
Shopify
79$
pr. måned
Advanced
299$
pr. måned
Konto til ansatte 2 5 15
Webshop E-commerce, hjemmeside og blog
Ubegrænset antal produkter
Support
Salgskanaler Salg på markedsplads og via de sociale medier
Manuel oprettelse af ordre
Rabatkoder
Gratis SSL certifikat
Gense forsvunden kurv
Gavekort
Professionel rapporter
Advanceret opbygning af rapport
3. Parts fragt beregner
Fraud analysis
Provision ved online betaling 2.9% + 30¢ 2.6% + 30¢ 2.4% + 30¢
Provision ved POS 2.7% + 0¢ 2.5% + 0¢ 2.4% + 0¢
Yderelige provision hvis Shopify payments ikke bruges 2.0% 1.0% 0.5%
Shopify POS app
Tidsregistering
Hardware peripheral support
POS pin for ansatte Ubegrænset Ubegrænset
3. Parts POS integration
Butikslokationer 1-5 Op til 8

Et Basic-abonnement lader dig oprette og tilpasse din webshop, mens du administrerer alle dine produkter, ordrer og kundeoplysninger.

 

Et Shopify-abonnement giver dig større indsigt i salgstendenser, som lader dig få en bedre forståelse for dine kunders adfærd.

 

Et Advanced-abonnement har de laveste kreditkortgebyrer og transaktionsgebyrer. Det er velegnet, hvis du vil tilgodese væksten og bruge analyser til at udvikle din virksomhed.

 

Du skal være opmærksom på den procentvise provision, Shopify kræver på alle dine ordrer. Du finder den nederst i tabellen.

 

Vælger du en årlig betaling frem for en månedlig betaling af dit abonnement, kan du spare 10%, mens du kan spare hele 20% ved at vælge en 2-årig plan.

 

 

Kontakt os nu

Din Shopify Experts Partner

Vi er din Certified Shopify Expert Partner. 

 

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

shopify-experts-partner

 

 

Kontakt os nu

10 abonnementsfunktioner du altid får med

Uanset hvilket abonnement du vælger, vil du altid være godt dækket ind. Du får nemlig:

 

1. Ubegrænsede produkter. Der er ingen begrænsning på det antal produkter, du vil sælge på din Shopify Webshop


2. Gavekort. Det er en god mulighed for dig, når du vil udvide din aktuelle kundebase og tiltrække nye, potentielle kunder. Et gavekort kan bruges ved mere end ét besøg, og du kan selv tilpasse det designmæssigt


3. Online salgskanaler. Du kan via din Shopify Webshop sælge ved hjælp af en lang række andre salgskanaler. Det kan fx være Facebook

4. Svindelanalyse. Shopify har en indbygget funktion, der markerer ordrer, der kan være svigagtige. Det betyder, at du kan undgå tab

5. Rabatkoder. Opbyg dine kundebase og giv dine eksisterende kunder incitament til at handle hos dig

6. Gendannelse af indkøbskurv. Der kan automatisk sendes en e-mail til kunder, som forlader butikken med varer i kurven uden at gennemføre betalingsprocessen

7. Medarbejderkonti. Giv dine medarbejdere mulighed for at udføre almindelige, administrative opgaver, uden at de kommer i berøring med følsomme oplysninger

8. Oversigt over kontrolpanel. Få et hurtigt overblik over nøgleanalyser som salg, ordrer og data på besøgende i webshoppen

9. Finansrapporter. Få vist finansielle oplysninger der giver dig et overblik over dine betalinger og ventende salgsdata

10. Kundesupport. Shopify’s supportteam kan altid kontaktes via telefon, chat eller e-mail - også på dansk

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Shopify cases.

Skal vi finde en god pris?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager