Skab det look der passer til din shop med Shopify Themes

Vil du gerne hurtigt og nemt i gang med at designe din webshop? Og vil du være sikret de mest moderne features og nyeste funktioner? Så bør du tage et kig på det store udvalg af temaer, du kan vælge til din Shopify Webshop.

Vælg mellem flere tusinde temaer

 

Shopify stiller i dag mere end 100 forskellige temaer til rådighed og flere end 1000 templates, du kan tilkøbe, når du vælger at bygge en Shopify Webshop. Derfor har det aldrig været nemmere at komme i gang. Et enkelt klik - mere er der ikke behov for.

 

NEMT!

 

Et tema er hos Shopify en skabelon, der bestemmer, hvordan din webshop ser ud og virker. Forskellige temaer har derfor forskellige stilarter og layouts, og derfor giver de selvfølgelig også dine kunder forskellige oplevelser.


Og selvom det kan virke en smule overdrevet at bruge flere timer på at udvælge det rette tema, så forestil dig en webshop, der sælger spaprodukter. Her skal følelsen gerne være rolig og afslappet, mens den gerne må være mere energisk, hvis der sælges elektronik.

 

Du skal altså vælge et tema eller tilpasse et tema, der definerer det grundlæggende udseende og den funktionalitet, du ønsker for din webshop.

 

Så er det pludselig vigtigt!

 

Derfor kan du selvfølgelig også tilpasse dine temaindstillinger, så du kan få fx det indhold, det layout, den typografi, det sprog og de farver, der stemmer overens med din vision. Og skulle det ske, at der ikke findes en indstilling for den ændring, du ønsker, kan du ændre i temakoden - her er det dog en god idé at have kendskab til bl.a. HTML og CSS.

kontakt_smal02

shopify03

Du kan også personalisere med apps

Er du på jagt efter en feature, der for eksempel kan hjælpe dig med mersalg på produktsiden, øget konverteringsrate eller blot en integration til dit regnskabsprogram som Dinero eller Microsoft Navision?

Så kan du med 98% sikkerhed finde den app på Shopify’s App Store. Her bygger firmaer fra hele verden dagligt apps direkte ind i shopify, og udviklingen af disse går med lynets hast! Derfor kan du finde apps til alle grene af dine virksomhed.

Du skal dog være opmærksom på, at hver gang du tilføjer en app, så tilføjer du også noget til din kildekode - som kan have effekt på andre dele af din hjemmeside. Har du spørgsmål til hvilke apps, der er gennemtestet og virker - sidder vi altid klar til at guide dig.

Læs mere her
shopify03

Det her bør du også kende til

Shopify Payments er endelig kommet til Danmark, og vi har glædet os! For dig giver det et utrolig strømlinet betalingsflow og bedst af alt, så kan du se alle dine transaktioner direkte i Shopify.

Som endnu et plus vil du også skulle betale en lavere provision af dine ordrer ved at benytte Shopify Payments.

Læs mere her

Sådan vælger du det rigtige tema

Shopify’s temabutik indeholder en lang række forskellige temaer. Nogle af dem er gratis, og andre skal du betale for, fx hvis de er blevet udviklet af en tredjepartsdesigner.

Når du vil være sikker på, at du vælger det rette tema til din webshop, bør du først og fremmest have fokus på de funktioner, du ikke vil undvære. Du kan bruge søgefeltet og fx lede efter ‘Side med ofte stillede spørgsmål’. Herefter får du vist en side med alle de temaer, der indeholder netop en ‘Side med ofte stillede spørgsmål’.

 

Du kan søge mere specifikt ved at segmentere og afgrænse dine søgeresultater ved at bruge filtrene.

 

Men det er ikke det hele!

 

Du kan nemlig også sortere efter branche for at se de temaer, der primært bruges inden for for eksempel mode-branchen.

 

Finder du efter en tid ud af, at du alligevel har valgt det forkerte tema, kan du føje et nyt til din Shopify administrator. Det vil sige, at du kan føje flere temaer til din konto og på den måde afprøve nye temaer, bibeholde sæsonbestemte versioner af dit nuværende tema eller teste ændringer i dit tema.

 

Antallet af temaer, du kan føje til din konto, afhænger af dit abonnement. Fx kan du have op til 20 temaer tilknyttet et Shopify-abonnement.

 

Og bare rolig!

 

Der er ingen grund til bekymring for at slette et tema. Du kan nemlig sagtens administrere dine forskellige temaer. Det betyder, at du kan skifte mellem dem, som er live i din webshop, du kan lave sikkerhedskopier, som du vil tilpasse, og du kan fjerne et tema, der ikke længere er i brug.

 

Så hvad venter du på?

Har du spørgsmål?

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager