SHOPIFY E-COMMERCE STRATEGI

Populariteten af e-handel stiger konstant, og derfor er en e-commerce strategi en nødvendighed for at få online succes. Lad MCB vise dig hvordan en veldesignet Shopify strategi kan bringe din virksomhed til nye højder.
shopify_plus_isae

Hvordan kan MCB vækste din forretning med en stærk UX-strategi?

I mere end to årtier har MCB hjulpet virksomheder i hele USA, Danmark og Vietnam med at øge deres e-handel og digitale marketingindsatser samt forbedre deres websted.

 

Vi har 3 faste trin, der hjælper os med at løfte vores kunder til næste niveau:

1. Specialister til fingerspidserne: Vores marketing- og ehandelseksperter har været i industrien i mere end to årtier. Derfor har vi samlet mere viden indenfor områderne end så mange andre.

2. Partnerskaber og den nyeste viden: Hos MCB bruger vi de nyeste marketing- og analyseværktøjer til at give vores kunder indsigt og gode oplevelser.

Når det kombineres med at vores partnerskaber, opnår vi en dyb indsigt i specifikke e-commerce trends, der alle deles med vores kunder, så I får den bedste rejse mod online succes.

3. Services i verdensklasse: Vores multinationale arbejde gør det muligt for os at udvikle moderne retningslinjer for en kundeservice i topklasse, som også er gældende for et globalt publikum.


Vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder med at få succes online, og det har taget os til det sted, hvor vi er i dag - én af de førende Shopify Partnere i Nordeuropa. Vi er stolte af at have et passioneret team af eksperter, der bruger Shopifys mange muligheder til at vækste og udvikle vores kunders digitale tilstedeværelse.

 

Vi kan bl.a. nævne:

 

  • Shopify Custom Integrations: Hos MCB udvikler vi skræddersyede integrationsløsninger til virksomheder med specifikke behov, som ingen anden software kan imødekomme.

 

  • Shopify Custom App: Virksomheder har ofte krav, som masseproducerede apps ikke kan opfylde. Derfor bygger vi tilpassede apps målrettede forskellige forretningsformål.

 

 

Kontakt os nu

Mød dit Shopify team

Mads

Mads Høegh Kongensgaard

Shopify Tech Lead
Thomas Nygaard

Thomas Nygaard

Shopify Developer
Jesper Ransborg

Jesper Ransborg

Front-end Developer
Lasse Bech Eiler

Lasse Bech Eiler

Ecommerce Solution Architect
Jacob Lykke

Jacob Lykke

Art Director

Vores services

monitor

Udvikling

75% af alle forbrugere baserer en webshops troværdighed på udseendet - det gælder også Shopify shops! Vi hjælper dig derfor med at oprette et unikt og funktionelt tema, der med garanti tiltrækker dine ideelle kunder.

megafon

Marketing

Som med enhver virksomhed har webshops på Shopify brug for SEO, e-mail marketing, Google Ads, personlige kampagner m.m. for at nå deres mål. Selvom du har en iørefaldende butik, har du altså brug for markedsføring for at tiltrække potentielle kunder.

tandhjul

Integrationer

Udover at tilbyde gateways kan du fx bruge Shopifys integrationer til at forenkle din regnskabsproces. Med sådanne tilføjelser kan du minimere menneskelige fejl i dine rapporter og sælge mere af det, der giver den bedste profit.

levering

Lager

Din proces vedr. lagerstyring skal være præcis og omkostningseffektiv. Hvis du ikke har et pålideligt system, risikerer du, at du ikke kan imødekomme kundens krav og sikre hurtig levering. Vi kan derfor hjælpe dig med at forbinde din lagerbeholdning med dine køb og kampagner.

framework

UX

Vi sikrer, at din strategi matcher designet på din webshop, som bør give en intuitiv brugeroplevelse. Det kombinerer vi med vores viden baseret på best practise fx ved at fjerne flest mulige touchpoints for at sikre en problemfri shoppingoplevelse.

Tilmeldingsfrist

Pagespeed

MCB kan øge dine chancer for flere konverteringer ved at bygge eller optimere din webshop til hurtigere page speed. Sidehastigheden kan direkte korreleres med flere konverteringer - og for dig betyder det flere penge i kassen.

Bør du have en Shopify strategi?

Bør du have en Shopify strategi?

En Shopify strategi er relevant for alle brugere af Shopify - uden tvivl! Men har du hertil behov for vejledning fra en Shopify Partner (uanset om det er MCB eller ej), er der 4 vigtige punkter, du skal kunne svare 'ja' til, før omkostningen på ydelsen vil være rentabel for dig. En Shopify strategi er perfekt for din virksomhed, hvis:

- Du bruger Shopify som e-commerce platform

- Du vil arbejde med et hold af Shopify eksperter, der rådgiver dig og ikke bare taler dig efter munden

- Du omsætter for mellem 60.000 - 10 mio. kr. hver måned

- Profit er dit primære mål i stedet for smarte effekter eller mængden af add-ons

Hvorfor har du brug for MCB til at forbedre din UX-strategi?

Hvorfor har du brug for MCB til at forbedre din UX-strategi?

En effektiv UX-strategi omdanner din virksomheds vision om den ideelle brugeroplevelse (UX) til virkelighed, alt imens du stadig overholder din virksomheds retningslinjer i processen.

Til sammenligning kan du som e-commerce manager eller ejer måske finde på at bruge tid på systemopdateringer og vedligehold på en platform, der er både dyr og fastlåst. 
Og det reducerer din chance for forbedring. 

Derfor er det vigtigt, at du leder efter integrationer, der gør det muligt for dig at bruge Shopify inden for dit nuværende landskab. Og med en erfaren Shopify UX specialist som MCB kan din design-strategi blive optimeret fra dag ét.

Din Shopify Experts Partner

Vi er din Certified Shopify Expert Partner. 

 

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

shopify-experts-partner

 

 

Kontakt os nu

Hvorfor har jeg brug for en marketingstrategi til min virksomhed?

Når du åbner Google Maps og indtaster oplysninger, har du en klar forventning om, hvor du skal starte fra, og hvor du skal ende. Og det samme bør gælde dine marketingindsatser. Derfor kan MCB hjælpe dig med at styre din virksomhed i den rigtige retning med en marketingstrategi.

 

Det er umuligt at vide, om du har nået din destination (ramt dine salgsmål), og om dine salgsteknikker er effektive, hvis ikke du har fastsat en strategi for at nå målet. En god strategi for bl.a. digitale marketingindsatser hjælper dig nemlig med at estimere din virksomheds rækkevidde og dit salgspotentiale. 

Og hvad der ikke er planlagt, kan ikke opnås.

En marketingstrategi er derfor en forretningsplan, der hjælper dig med at promovere din virksomheds varer eller tjenester, så nye kunder tiltrækkes, og der opretholdes stærke relationer til eksisterende kunder.

Og husk på, at selv de mest succesfulde virksomheder er startet med en klar plan, hvad end den har været udformet på en post-it eller via et 22-sider langt dokument. 


Med mere end 1.000.000 shops der drives af Shopify alene i slutningen af ​​2020, skal du forvente stor og hård konkurrence.

 

Men frygt ikke!


Med en strategi i verdensklasse vil du fra starten have gode forudsætninger for at overhale dine konkurrenter. Ud af de 1.000.000 shops på Shopify, er der nemlig 'kun' 5%, der har en konkret plan.

De sidste 5% har bl.a. lavet skræddersyede integrationer til deres tredjepartssystemer for fx at kunne levere hurtigere end konkurrenten eller sørget for, at deres Shopify tema ikke ligner noget, du kan finde hos 950.000 andre shops.

Så hvis du vil tage din virksomhed 2 skridt foran konkurrenterne, står vi klar til at hjælpe. Og det er, hvad end din virksomhed har eksisteret i flere år, eller du er helt ny inden for e-handel.

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Shopify cases.

Ofte stillede spørgsmål til Shopify ecommerce strategi

Hvad er en ecommerce strategi?

En ecommerce-strategi er en plan, der bruges til at drive og optimere en virksomheds online-handelsaktiviteter. Det er en overordnet plan, der definerer de mål, metoder og handlinger, der skal tages for at opnå succes med salg af produkter eller tjenester online. En ecommerce-strategi involverer forskellige elementer, herunder markedsføring, branding, produktudvalg, prissætning, kundeservice, logistik og meget mere. Det handler om at identificere og forstå målgruppen, skabe en konkurrencedygtig fordel, tiltrække og fastholde kunder, optimere salgsprocessen og sikre en positiv kundeoplevelse.

Hvordan laver du en ecommerce strategi til Shopify?

En ecommerce-strategi til Shopify afhænger af de mål og forventninger, du sætter dig for din webshop. Det kan indeholde definition af dine mål, målgruppeanalyse, opbygning af brandidentitet, produktoptimering, markedsføringsstrategi, kundeservice og support samt analyse og forbedringer. En ecommerce-strategi er en kontinuerlig proces. Det kræver løbende evaluering og justering for at imødekomme skiftende markedstendenser og kundekrav.

Skal vi hjælpe dig med din Shopify strategi?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager