Shopify UX og strategi

En UX-strategi er afgørende for din virksomheds vækst og succes. Og derfor er det vigtigt, at din kundeoplevelse er i overensstemmelse med din virksomheds visioner og målsætning.

Sådan kan MCB vækste din forretning med en stærk UX-strategi

Når du vælger MCB som partner, opgraderer vi din UX-strategi ved at udvikle en brugervenlig og kraftfuld B2C-webshop til din virksomhed.

Vi starter selvfølgelig med at optimere dine produktsider i din Shopify Webshop, så dine kunder hurtigt og nemt kan bestille fra din butik.

 

Derfor vil din webshop i sidste ende give dine besøgende en bedre brugeroplevelse (UX), der kan opbygge kundeloyalitet, især nu hvor et stigende antal danskere bruger webshops, når de handler. Et stort plus ved en UX-løsning med fokus på loyalitet er desuden potentialet for en ekspansion af din virksomhed - hvad end det er i dansk skala eller mere globalt.

 

Webshoppens mange funktioner vil desuden være fordelagtig generelt for din virksomhed. Og det gælder uanset, om dine kunder køber direkte af dig, eller du er involveret i en grossistvirksomhed. Funktionerne gør det nemlig praktisk for dig at handle med både individuelle privatkunder og erhvervskunder.

 

Et udvalg af de funktioner, MCB har udviklet til Shopify Webshops, tæller: 

 

  • Kundelogin
  • Specialtilbud herunder personlige priser og rabatter
  • Hurtig bestilling af varer og produkter
  • Nem mulighed for genbestilling af varer
  • Produktkort og varegrupper skræddersyet dit kundesegment

Vores services

palette

Design

MCB giver en innovativ og kreativ vision til din virksomheds webshop. Vores Art director og content forenes for at skabe en online butik, som dine besøgende vil finde attraktiv, opsigtsvækkende og engagerende.

tumbsup

Branding

Vi sikrer, at din webshop afspejler din unikke corporate branding. Vores mål er at få skabt den største genkendelighed mellem dine besøgende på din webshop og din virksomhed. Derfor producerer vi visuelle og tekstlige elementer, der er tilpasset din brandidentitet.

framework

Wireframes

MCB opbygger wireframes til din virksomheds Shopify Webshop. Vi bruger indhold, forskning og informationsarkitektur til at skabe et design, der udelukkende fokuserer på layout. Wireframes indeholder ingen billeder, kun en enkelt skrifttype, logo, navigation og moduler, der er ideelt placeret.

variationer

Brugerflow

Sammen med wireframes gør vi det let for dine besøgende at søge, shoppe og betale for produkter via din webshop. Shopify leverer de nødvendige systemer, som gør det muligt for dine kunder at bestille fra din webshop.

laptop

User Experience Design UX

Vi sikrer, at designet af din webshop fører til en intuitiv brugeroplevelse (UX). Vi sørger derfor for, at din webshop er enkel at navigere på og fjerner flest mulige touchpoints for at sikre en problemfri shoppingoplevelse.

redigering

User Interface Design (UI)

Vi designer en ren brugergrænseflade til din virksomheds webshop, der er let for dine kunder at overskue. Det sikrer, at oplysningerne er velorganiserede, at teksten er letlæselig, og at siderne på din shop er brugervenlige.

MCB er din kvalificerede Shopify UX-udvikler

Vi er mere end kvalificeret til at forny og fremme strategien for din virksomhed. Fordi:

Erfaring: Vi har over 20 års erfaring, og vi føjer værdifuld erfaring til hver dag. Siden 2000 har vi leveret tjenester til udvikling, hosting, design og løbende vedligeholdelse af store og små webshops. 

Omsætning: Vi har hjulpet med at generere en anslået værdi af 9,7 milliarder i omsætning siden start, hvilket giver os og vores kunder mere knowhow end nogen anden i danmark.

Løsninger: Vi har mere end 450 kunder, der dagligt giver os indsigt i trends, som kommer alle vores kunder til gode.

Team: Vores team består af over 45 medarbejdere, der alle har et fælles mål... 'at få succes online'.

Kom i gang nu

Derfor bør du lade MCB forbedre din UX-strategi

En effektiv UX-strategi omdanner din virksomheds vision om den ideelle brugeroplevelse (UX) til virkelighed samtidig med, at du overholder dine forretningsretningslinjer i processen.

Derfor er det vigtigt med en platform, som du hverken føler dig fastlåst på eller begrænset af, idet det kan føre til begrænset forbedring. 

MCB sørger altid for at søge de integrationer, der gør det muligt for dig at bruge din Shopify Webshop bedst muligt inden for dit nuværende landskab. Og det betyder, at du med en erfaren UX specialist hos MCB får optimeret dit design fra dag ét. 

Kom i gang nu

Fordele ved at lade MCB udvikle din webshop

Vi ved, at der ikke findes én samlet løsning, der passer på alle. Derfor forstår vi at udvikle det, som virker for lige præcis din virksomhed. 

Vi gør altid en stor indsats for at skræddersy vores Shopify UX-research, så den passer til dine visioner.

 

Hos MCB kombinerer vi derfor e-commerce, CMS, ERP og PIM i én komplet løsning. Vi leverer fx en direkte integration til dit ERP-system, så du nemt og hurtigt kan overføre data mellem dine systemer.

 

Men det er ikke det hele. Der er flere grunde til, at du bør lade MCB udvikle en effektiv og velfungerende Shopify Webshop: 

 

De omfatter:

 

  • Dine kunder kan nyde hurtigere og lettere adgang til dine produkter og tjenester
  • Du oplever 9/10 gange en betydelig vækst i salg og overskud - da disse tal er de vigtigste for dig og os
  • Du har bedre chancer for succes med en tilpasset B2C-webshop, der passer perfekt til din virksomhed
  • Du kan se frem til kendskab med flere udviklere, der er parate til at tage imod dine tekniske udfordringer
  • Du har fordelen af ​​en skræddersyet platform, der opfylder din virksomheds standarder og kunders forventninger

 

Kom i gang

Er du klar til næste skridt?

Udfyld formularen. Så tager vi fat i vores Shopify UX-udvikler.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager