Hvorfor skal jeg vælge Umbraco?

Dit website er kun så succesfuldt som den CMS platform, det er bygget på. Derfor er det vigtigt, du vælger et skalérbart system med et brugervenligt interface - ligesom Umbraco CMS.

Umbraco er et af Danmarks mest populære CMS-systemer - og det med god grund. 

Her er nemlig tale om en brugervenlig platform, der er nem at bruge, simpel at tilpasse og robust nok til at indeholde ekstra features og funktioner. 

 

Og det skyldes især én ting!

 

Umbraco er en Open Source platform. Det betyder, at CMS-systemet som noget helt centralt er stærkt støttet af et aktivt netværk af udviklere over hele verden samt en kommerciel organisation, der yder professionel support. Med det sagt er det en platform, der konstant er i udvikling.

 

Og bedst af alt - så er der ikke er nogle dyre licenser, du skal forholde dig til.

 

Netværket bidrager nemlig med udvidelser til Umbraco, og det gør platformen mere fleksibel og let at tilpasse efter specielle og unikke behov. Det er derfor din sikkerhed for at få et personligt udtryk, der passer på lige præcis DIN forretning.

 

Og det er lige meget, om du søger et CMS til din nye hjemmeside, som gerne skal etableres på et meget konkurrencepræget marked, du i forvejen ejer en hjemmeside, du skaber content, eller du er udvikler.

Kontakt Michael

Simple grunde til at vælge Umbraco

Der er mange gode grunde til at vælge Umbraco CMS, og hvis du vil have den korte version, som du hurtigt kan tage med dig videre, skal du vide, at du med Umbraco får:

 

 • Adgang til mange funktioner
 • Et stort netværk
 • Høj brugervenlighed
 • Let vedligehold
 • Stor frihed

Avancerede grunde til at vælge Umbraco

Har du behov for lidt mere overbevisning, er der heldigvis også andre grunde til, at du bør vælge Umbraco. Fx:

 

 • Du får et Open Source System
 • Du får en let integration til øvrige systemer
 • Umbraco CMS håndterer let flere sprogversioner
 • Du kan håndtere flere websites på samme løsning
 • Du får en brugervenlig flade
 • Du får god support

 

 

6 grunde til at vælge Umbraco

Hvis du har behov for en lidt dybere forklaring, så får du her 6 gode grunde:

 

 

 

1. Med Umbraco får du et Open Source System

 

Og det betyder, at der også er tale om en licensfri løsning. Ved mange andre webløsninger skal du betale for den løbende udvikling samt en licens til udbyderen. Den udgift er sparet væk hos Umbraco CMS - her er nemlig et system, der er for udviklere, til udviklere.

 

 

 

2. Med Umbraco får du en let integration til øvrige systemer

 

Umbraco er en meget fleksibel platform, og derfor kan du bygge præcis det, som du og dine kunder har behov for, når de agerer med dit website. Dog er der mange gange brug for at gør brug af andre systemer for at give den bedste oplevelse og få mest ud af både funktioner og features, og derfor kan Umbraco CMS arbejde sammen en lang række andre systemer - det sikrer digitalisering af arbejdsprocesser. 

Det er noget, der ofte kræver kompliceret kodearbejde, når det skal fungere effektivt. Med Umbraco CMS er det dog en simpel proces for den dygtige udvikler.

 

 

 

3. Umbraco CMS håndterer let flere sprogversioner

 

Vi lever i en globaliseret verden. Derfor er der med store visioner og mål ofte behov for udvidelser, der går ud over landets grænser og dermed også foregår på andre sproglag end blot dansk. Og med bare nogle få klik kan du kopiere hele grundstrukturen til andre sproglag, hvilket sparer dig for meget arbejde. Du skal nemlig kun fokuserer på selve oversættelsen af det tekstlige indhold, mens design og layout forbliver en del af grundstrukturen.

Med Umbraco CMS får du derfor en stærk visuel identitet på tværs af landegrænser.

 

 

 

4. Umbraco håndterer flere websites på samme løsning

 

Hos især større og mere komplekse virksomheder er det ofte en udfordring at få de mange forretningsområder til at spille effektivt sammen. Dog er det let at løse med Umbraco, idet du her har mulighed for at håndterer flere websites på den samme løsning. Du opretter derfor bare dine subsites med forskellige rettighedsopsætninger - og så er du i gang. Nemt, hurtigt og billigt.

 

 

 

5. Du får en brugervenlig flade med Umbraco

 

Umbraco CMS er utroligt brugervenligt, hvorfor du får en intuitiv og logisk brugergrænseflade. Den er let at finde rundt i, idet den bygger på en række indholdskomponenter, du kan benytte dig af for at gøre brugeroplevelsen på den enkelte side helt unik. Du kan derfor specialdesigne hver side, som det passer dig og dermed bevare din identitet over hele paletten.

Hvad hver enkelt side skal indeholde, afhænger af dine ønsker, behov og krav, samt de ressourcer og kompetencer der skal være med til at udbrede dit budskab via dit website blandt dine kunder - men også internt i organisationen. 

 

 

 

6. Du får support med Umbraco

 

Med Umbraco CMS får du et support set-up med kvalificeret sparring. Og det er et vigtigt element, når man drømmer om online succes. Det betyder, at du får direkte adgang til hjælp, når du har behov for det bl.a. gennem det online support-værktøj, der gør det hurtigt og let for dig at oprette supportsager. Derudover er der gennemsigtighed med systemet, derfor kan du altid følge med i fx status og drift, hvorfor du også er en af de første til at finde ud af, hvis der er nye opdateringer eller eventuelle problemer. 

Har du spørgsmål?

Michael Almstrup
Direktør